Komentari na vest

Marko Lazetić blizu novog kluba, treniraće ga Miroslav Klose

M

Manolas

pre preko 1 godinu

Vi niste normalni sa ovakvim zlonamernim komentarima. Decko ima ogroman potencijal samo je pitanje kad ce da eksplodira i da bude uz to glavni napadac reprezentacije. Pametno je sto je otisao rano u Milan i sto je poceo rano da se celici. Nije mi jasno sto njega nisu doveli na pozajmicu nego Rakonjca. Ne mogu da verujem da ovoliko ima odvratnih komentara na racun decka od nepunih 18, a sve vas moze da kupi zajedno sa vasim familijama.pozzz.
j

jovafut

pre preko 1 godinu

Zeleo ga klose,on ni nema pojma ko je lazetic 🤣🤣🤣
p

pjer

pre preko 1 godinu

Zvezd od njega dobila 700 hiljada ,koji 5 miliona 🤣 ice on i iz Altaca negde na pozajmicu,lifering mozda ,srecne vam rane junaci
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Lazetić je primer ispodprosečnog, a uz to i nerazvijenog igrača sa dobrom zaleđinom koja će mu obezbediti solidna primanja do kraja (ipak skromne, nemojmo preterivati) karijere! Grohotom sam se smejao kada je najmlađi član fudbalsko-kriminalnog klana Lazetić potpisao za MILAN! Čuj, Milan! To ime je nekad nešto značilo, tu su krv, znoj i suze ostavljali Gulit, Boban, Savićević, Van Basten...ej, Milan! Ali, mešetarenje i pranje novca ne poznaje granice, pa je tako krimi grupa oko Lazetićevog poznatog strica (inače očajnog fudbalera koji se od početka karijere ukačio sa adekvatnim ljudima) uspela da ga uvali Italijanima! I sada, naravno, idu pozajmice, izgubljene sezone, padanje iz jednog ranga takmičenja u niži, pa niži, pa niži...e, onda sledi POVRATAK! Možda ne u Zvezdu, ali npr. u Čukarički! Na kraju, ne gine Australija, Tajland ili neka slična destinacija...teoretski, možda i Mađarska, ali teško, jer tu ipak mora da se trči...i onda - kraj karijere u 29-toj, taman kao i kultni tatin sin Babović, sve to uz koji milion u šteku u banci! A za to vreme, neki ISTINSKI daroviti klinac ore ove naše livade i troši poslednje kapi znoja ne bi li ga "večiti rivali" makar primetili, ne daj Bože i angažovali... E, zato Srbija nije zdravo društvo! I zato ova vlast i kriminal koji je prati svuda, pa i u fudbalu, mora da se menja!
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

To je ta vasa skola prodali ga za 2Mil u Milan da obilazi grad i sada igra seosku ligu u Austriji Svaka cast
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Završiće kod Tončeva na kraju.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Prodat za 5 miliona u Milan dok vi prodajete dva Vlahovica u Italiju u manje klubove i zaradite na njima obojici duplo manje nego sto je Zvezda na jednom Lazeticu
G

GOST 510

pre preko 1 godinu

Austrijska liga je gospodska liga za ovu našu i u pogledu kvaliteta stadiona , regularnosti a i kvaliteta timova.
Г

Гробарска

pre preko 1 godinu

Грозница на све Звездине вести, циркус Колорадо

бартендер

pre preko 1 godinu

Има БС стих у једној својој песми “куда ћете децо бре кад не знате одакле сте”… Е то некако описује ове клинце, из Звезде, Чуке, партизана, свеједно! Милан, Сити, авиони камиони, напуне им главу менаџери маме и тате, а таквих тамо преко колико хоћеш, а предност јер имају другаре, знају језик, своји на своме! Неће на клупу у Звезду јер је прерастао, али хоће у Алтах само да се пише како је играч Милана, а Сан Сиро видио туристички као да је на екскурзији! Ништа против момка лично само против оваквих случајева генерално! Стани, одиграј, докажи се, иди неки клуб који се бори за европу, нека средина табеле па полако, какав цени Милан и Реал!
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Ovaj mali ima neki kvalitet i siguran sam da može da igra negde bar ok fudbal. Ali je pre vremena izguran u prvi tim i pre vremena je i prodat i što je još važnije pogrešno. Da je otišao u neku Fjorentinu kao Vlahović ili tako neki klub lakše bi se izborio za minutažu, ovako je stagnirao dve godine i mora sve iz početka. Ali tako su hteli njegovi roditelji i stričevi koji su sve to i izdejstvovali. Sad Zvezda nema špica i on bi imao više minuta a i dalje je vrlo mlad i možda bi proigrao i prodao se bolje i za veće pare, ali niko ne gleda širu sliku. Svi se pitaju kako Mamić prodaje kako prodaje, pa eto tako ne pristaje na ucene i brine i svom proizvodu a to su igrači. A kod nas samo gurni ga što pre pa i sa 15, 16 godina, prodaj na prvu ponudu i onda ajmo sledeći.
а

а није могао

pre preko 1 godinu

У Звезду због?? Пешић пензија, доводио људе из Чуке од прошле године, а могли смо да га уигравамо, и да нам добро донесе... Види се да је мали за Пешића измислио фудбал, али не, не може др Творза да прави комбинације
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Pa kako sad Altah ,kad je odlazio to je bio ibrin naslednik,novi krespo.... I Altah je mnogo,njegov kapacitet trenutno je Cuka,sa Pankovom da se utvrdi gradivo...
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Manje više očekivano. Mali je imao dobre zastupnike proradio marketing i priča se menjala kroz vreme. Prvo je imao budućnost u Milanu samo da ojača. Pa će na pozajmicu u Seriju B na kaljenje pa će na pozajmicu u Seriju A pa se otimaju ostali klubovi iz Italije da ga otkupe pa ga hoće drugi klubovi iz Evrope da ga otkupe pa opet ima budućnost u Milanu. Na kraju će biti Radnik Surdulica sa Tončevim.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Filip Stevanovic,Armin Djerlek,Neca Mihajlovic vunderkindovi
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Dok nekom igrači potpisuju za tim iz premijer lige i ostale najjače lige, nekom ne mogu ni na klupi u Italiji da se probiju..
Д

Дечаче

pre preko 1 godinu

Па ти си баш у проблему, сиротињо
X

XD

pre preko 1 godinu

Tako je Mile !!! :DDDDDDDDD
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Dok nekom igrači potpisuju za tim iz premijer lige i ostale najjače lige, nekom ne mogu ni na klupi u Italiji da se probiju..
G

Gost123

pre preko 1 godinu

koje Premijer lige? mozda bosanske ako si mislio na Dzigija Ninkovica
r

roni

pre preko 1 godinu

koliki antitalenat treba da budes da u konkurenciji 3 spica koji zajedno imaju 150 godina za tebe nema mesta ni na klupi
1

149

pre preko 1 godinu

Jel NOVI VAN BASTEN il nije?
P

Pontifex Maximus

pre preko 1 godinu

Koji antitalenat treba da budeš da sam sebi daš 150 pluseva
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Ovaj ako je bolji od Štulića ubijte me, ali marketing plus dobre veze.
1

149

pre preko 1 godinu

"zvezdin Van Basten" "Čudo od deteta,videćete vi kako će da cepa mreže po Italiji." Da da......
х

хеј друже

pre preko 1 godinu

Па полако, клећеш се у њега

КоТоГовориИстину

pre preko 1 godinu

Сви требамо навијати за наше и старе и младе! Мало нас је браћо! Хвала Богу има нас! Без подела на стране брда и навијачке групе! Пуно среће Марко и да заблисташ у пуном сјају!