Komentari na vest

Marko Marin odlazi u penziju na kraju sezone

T

Terza reaguj

pre oko 2 godine

Za ove što čekaju “Terza reaguj”, “još godina u Zvezdi” i sl. Čovjek ima ozbiljan problem sa leđima, navodno su mu pršljenovi u toliko lošem stanju da mu je doktor rekao da bi u slučaju još koje povrede mogao ostati nepokretan. Pustite čovjeka na miru! Marine sretna penzija!
m

mita i trta

pre oko 2 godine

nema sanse...nije mogao covek da veruje sta je video na utakmici sa Olimpijakosom
P

Pa1

pre oko 2 godine

Majstore hvala za sve radosti koje si nam pružio u našoj Zvezdi! Uživaj u penziji dugo i jako!
a

aca magija

pre oko 2 godine

i ja kazem , hvala .PSZ 6;1 ,4;1 Liverpul 4:0
M

Mitt

pre oko 2 godine

Klasa
l

losaaleksa

pre oko 2 godine

Lijepo bi bilo vidjeti ga u strucnom stabu nase Zvezde, kao savetnik, ako ne to onda kao skaunta.. Marin ima njuha za to a pritom je postovan u svijetu fudbala :)
c

chevu123456789

pre oko 2 godine

aj u zdravlje. onaj penal ti nikad necu oprostiti
s

sale555

pre oko 2 godine

Steta sto nije ostao u Zvezdi. Danas bi zario i palio sa Kataijem i Ivanicem. Majstor fudbala.
B

Boki 81

pre oko 2 godine

Bas bi bila steta majstor fudbala ,u Zvezdi ima mesta jos 5 sezona da igra.Za nasu ligu je Mesi !
G

Gostbwbwb

pre oko 2 godine

Decko je mekan,iscedjen je kao limun jos pre 5 god.Pa on je sad u najboljim godinama i kad treba da je najjaci,najrezliji on se gasi kao bojler...Steta,ali barem uzeo lovu,na kraju kad povices crtu to je najbitnije.Ehejeje

Stefnik

pre oko 2 godine

Ajde ljudi nemojte preterivati! Kakvo crno vraćanje, trice i kučina? Da li stvarno verujete u ono što napišete. Nije mogao u Arabiji razliku da pravi a ne sad u Zvezdi. Hvala mu za vreme koje je proveo u Zvezdi. Ljudski kvaliteti mu nikad nisu bili sporni.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Vidim da neki kažu da su Marin i Dragović najbolji i najveći igrači koji su igrali u Zvezdi poslednjih 20 godina, što je teška glupost. Ubedljivo najbolji i najveći igrač koji je igrao u Zvezdi poslednjih 20 godina, a ja bih rekao poslednjih 30 godina, je NEMANJA VIDIĆ. Jedini igrač koji je rame uz rame sa legendama Zvezde koji su igrali do 92' i ranijih godina u Zvezdi. JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ.
G

Gost2222

pre oko 2 godine

Poredis Vidica sa 19 godina i Legende Zvezde

rty

pre oko 2 godine

Ne kontas poentu, Vidic jeste napravio najvecu karijeru od domacih igraca u ovom veku ali Zvezdi igracki nije dao previse on je najbolje godine dao Mancesteru i naravno da je tamo veca legenda nego ovde. Dragovic najbolje godine karijere daje Zvezdi. Marin isto poslednje najbolje godine karijere dao Zvezdi. Kataji isto. Msm kontam sta hoces da kazes ali nije isto Luka Jovic i Ivanic. Ovaj kao klinac otisao pa je sad u Realu a Ivanic najbolje godine fudbala odigrao ovde u Zvezdi. I naravno da je on cenjeniji igrac kod domace publike od Jovica npr. Pruzio je klubu vise...
r

rty brate

pre oko 2 godine

sta pricas ti svega ti pa vidic sa 17 godina je bolji nego dragovic u najboljem trenutku karijere ili bilo koji drugi igrac.Vidic nije puno dao zvezdi....hahah covek resavao derbije sa 20 godina sa pozicije stopera bio kamen cist dominirao u zvezdi
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Gost2222 @Rty. Pričate nešto da bi ispali pametni, a veze nemate. Vidić nije igrao samo sa 19 godina u Zvezdi, nego je igrao i sa 23. I dok je igrao u Zvezdi igrao je bolje od Marina i Dragovića u Zvezdi. A o karijeri u Evropi neću ni da pričam jer to ne može da se poredi. A JA kada sam rekao da je Vidić najbolji i najveći igrači koji je igrao u Zvezdi poslednjih 30 godina, mislio sam i na period u Zvezdi, i na Evropsku karijeru. Ali ja razumem likove koji to ne znaju, jer se verovatno nisu ni rodili kada je Vidić igrao u Zvezdi. A ima i ovih novokomponovanih navijača koji prate Zvezdu poslednjih pet godina od kada Zvezda igra stalno Evropu, pa ni oni ne znaju. A ima i onih koji mrze Vidića jer je javno pričao o malverzacijama u Zvezdi i u Fss. Kada se uzme cela karijera, Vidić je nivoa NAJVEĆI LEGENDI ZVEZDE. JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ.

rty

pre oko 2 godine

Kad neko kaze da je Vidic sa 17 bolji bio od Dragovica sada znam da Vidica nije gledao ni sa 22. A o fudbalu pojma nema. Toliko.
G

GostDeki88

pre oko 2 godine

Ako na leto prodaju Ivanića a takve su najave onda ga dovesti da nam igra desetku iza Ohija. Tu se ne trči puno, da odigra na iskustvo. Jer očigledno ne može da jurca više po krilu. Za to će biti zaduženi Motika i Katai.
s

smf

pre oko 2 godine

Terza reaguj! Bilo bi lepo da se vrati kod nas makar da odigra jos sezonu, dve pa onda da u nasem dresu zavrsi karijeru. Bio bi odlicna zamena za Kangu, kada Kanga ne moze da igra, klinci bi ucili od njega, a i svojim iskustvom bi nam pomogao.
Б

Бањалучанин

pre oko 2 godine

Градишка побогу. Је ли толико тешко прочитати називе градова у Републици Српској?
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Taman u nasu penzionersku ekipu, da zauzima mesto deci
g

ghost11

pre oko 2 godine

Da li vam je bolji Marin ili Katai?
G

Gost87

pre oko 2 godine

Katai
G

Goz

pre oko 2 godine

Marin 50 puta. Katai zna da vuce u jednu stranu i mnogo puta ostaje bez driblinga jer im ajednu foru. Marin je brzi, okretniji, ima dribling i posebno umece je proigravanje igraca i pas u prazno. Neuporedivi
u

u ovoj

pre oko 2 godine

fazi karijere katai,sveobuhvatno marin bolji za dve do tri klase sto pokazuju trofeji i timovi za koje je nastupao kao i ime u svetu marin kakav god bio je fudbalski brend nije uradio ono sto je mogao ali kao i balotelija ili ben arfu svi ih pamte kao mahere za kataia nisu culi
E

Ej ti

pre oko 2 godine

Marin je kvalitetniji, ne samo zbog toga što je igrao u neuporedivo većim klubovima, plus što je igrao Svetsko prvenstvo sa Nemačkom. Kataija mrzi da živi, dečko kao da po kazni igra fudbal, i ako je majstor fudbala. Kada se sve sabere i oduzme Marin je kvalitetniji.
L

Lalo

pre oko 2 godine

Tesko izabrati obadvojica su veliki majstori. Mada ipak bih izabrao Kataija jer je ostavio dublji trag, duze vreme je proveo u Crvenoj zvezdi.
M

Maximilion

pre oko 2 godine

Meni je fascinantna gestikulacija Piksija, gde se čovek istinski zainteresovao šta priča Marin i još ga zabrinuto pita 33? pa što možeš još da igraš :-) Svakako, bilo bi zadovoljstvo gledati ga još jednu sezonu u Crvenoj Zvezdi!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Vrati ga terzo sa Kataijem i Ivanicem bi cinio cuda.
w

www

pre oko 2 godine

I sad jednom nogom moze sad da igra u zvezdi,terza reaguj i dati mu ugovor na godinu dana.
4

421

pre oko 2 godine

Kako je dobar covek Marin iz glasa mu se cuje. Jedan veliki majstor i ljudina. Cast mi je sto sam ga gledao u dresu moje Zvezde i zao mi je sto nije imao malo bolje saigrace oko sebe da koriste one neverovatne lopte. Srecno u penziji i nadam se da ces da ostanes u fudbalu!
b

bgcz

pre oko 2 godine

Marina, Ninkovića i tako te igrače Zvezda treba da zaposli kao skaute a ne neke ljude od 60 godina koji su uz svo poštovanje prevaziđeni. Nek žive svoje živote, vikendom malo skautiraju za neki procenat i to je to. Oni uglavnom i vode kampove po svetu i svima lepo.
L

Lalo

pre oko 2 godine

Slazem se. Ninkovic i Marin su posteni ljudi, veliki majstori i inteligentni igraci koji se razumeju u fudbal. Svakako bi bili odlicni skauti.
E

Enzo

pre oko 2 godine

Uz Dragovića najbolji fudbaler Zvezde u poslednjih 20 godina
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Kako to, a duh, Elvis Prisli, Majo Vujovic...?
P

Pojma nemaš

pre oko 2 godine

Najveći igrač koji je igrao u Zvezdi poslednjih 20 godina je Nemanja Vidić. Igrao je u Zvezdi do 2004.
@

@pojma nemaš

pre oko 2 godine

Cekaj malo... ako cemo tako onda po mom misljenju najveci igrac koji je igrao u poslednjih 30 godina, Dejan Savicevic... nemozes usporedjivati igraca koji to jos nije bio (Vidic) ili igraca koji je imao iza sebe celsi, verder, leverkuzen itd. i dosao u najboljim godinama u Zvezdu... to pricam za dragovica i marina... mozda si mogao reci, da igrac koji je napravio najbolju karijeru - e to je onda Vidic...