Marko Marin sve bliže Zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 09:49

Pregovori sa Olimpijakosom u završnoj fazi

Crvena zvezda je na dobrom putu da dobije kapitalno pojačanje! Marko Marin je sve bliži prelasku na Marakanu, tvrdi u današnjem izdanju Sportski jžurnal.

Velika godišnja plata (oko 1.200.000 evra), kao i važeći ugovor sa grčkim vicešampionom, u prvom trenutku su predstavljali nepremostive prepreke za realizaciju transfera. Međutim, kako navodi Sportski žurnal pregovori sa igračem i Olimpijakosom idu u dobrom smeru.

Izabrane vesti

Posao je još daleko od realizacije, ali trenutno su daleko veće šanse da Marin karijeru nastavi na Marakani, nego što se to činilo u prvom trenutku. Ostaje samo da se vidi da li su crveno-beli spremni da otkupe ugovor nekadašnjeg reprezentativca Nemačke ili bi u prvom trenutku došao na Marakanu kao pozajmljeni igrač Pirejaca.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela najavio je da će Crvena zvezda angažovati desetku iz inostranstva, a izgleda da je Marin prvi i jedini izbor. Momak iz Bosne je velika, dugogodišnja želja generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Međutim, prethodinh godina nije bilo realno da nekadašanji vezista Čelsija zaduži crveno-belu opremu. Naruku Zvezdi ide i činjenica da se u Olimpijakosu sprema velika rekonstrukcija.

Pored Marina crveno-beli će angažovati i Dejana Melega koji bi u prvom trenutku trebalo da bude plejmejker za domaću upotrebu.


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara