Marko Nikolić će se vratiti u Rusiju, ali još nije vreme za to

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 15:18

Srpski strateg ima čvrst ugovor sa Šababom Al Ahlijem, pa nema govora o promeni sredine

Dejan Joksimović, agent nakadašnjeg trenera Partizana i moskovske Lokomotive Marka Nikolića, kaže da nema nikakve sumnje da će iskusni strateg jednog dana vratiti u Rusiju, ali da još uvek nije došao trenutak za to.

Jednostavno, Nikolić je ima čvrst ugovor sa Šababom Al Ahlijem, pa nema govora o promeni sredine.

Izabrane vesti

Srpski trener je u Moskvi radio od juna 2020. do oktobra 2021. godine, posle čega je pauzirao gotovo dve godine, da bi u julu 2023. preuzeo klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Marko će se sigurno vratiti u Rusiju, ali ne još. U Emiratima je sve na vrhunskom nivou - ugovor, život... Ali fudbal nije najbolji. U Rusiji je mnogo kvalitetniji, čak i u ovom trenutku", rekao je Joksimović za RB Sport.

Marko Nikolić je trenersko ime stekao u Radu, gde je prvo radio u omladinskom pogonu, a potom vodio i seniorski tim. U dva navrata je radio u Partizanu i u sezoni 2016/2017. osvojio duplu krunu. Bio je šampion i sa Videotonom u Mađarskoj, a državni kup je osvojio i u Mađarskoj i u Rusiji sa Lokomotivom. U Emiratima je nedavno osvojio Superkup sa Šababom, ubedljivom pobedom nad Šardžom od 6:2.

Kada je u pitanju prvenstvo UAE, Šabab se nalazi na trećem mestu, a nedavno je poražen u derbiju od lidera Al Vasla, koji predvodi bivši trener Crvene zvede Miloš Milojević.


tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara