Fransoa Kamano (©Reuters)
Fransoa Kamano (©Reuters)

Marko Nikolić dobija napadača iz Francuske

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.20. | 19:03

Cena između 6.000.000 i 7.000.000 evra

Pre dve godine važio je za pravo otkrovenje francuske Lige 1 zbog toga što je rešetao protivničke mreže, zbog toga se prošlog leta činilo da će napraviti veliki transfer, ali se na kraju to nije dogodilo. Tako je od prijatnog iznenađenja došao do toga da u protekloj sezoni odigra samo 659 minuta i postigne jedan gol, zbog čega je ipak došlo vreme za rastanak. Fransoa Kamano je sada jako blizu odlaska iz Bordoa i selidbe u moskovsku Lokomotivu.

Prema saznanjima dobro pouzdanog radija Monte Karlo, napadač iz Gvineje trebalo bi uskoro da se stavi na raspolaganje Marku Nikoliću pošto su propale namere o dovođenju Aleksandra Kokorina. Ruski reprezentativac je izabrao Spartak, a Kamano je prihvatio lične uslove saradnje sa Lokomotivom i transfer bi trebalo da bude zatvoren uskoro.

Izabrane vesti

Sada se praktično samo čeka konačni dogovor dva kluba oko obeštećenja, a već se nazire da će to biti između 6.000.000 i 7.000.000 evra, plus bonusi. Što se Kamanoa tiče, njega u Moskvi čeka ugovor na četiri godine, a RMC tvrdi da pregovori teku ubrzanim tokom.

Kamano je imao turbulentnu sezonu iza sebe u kojoj je odigrao samo 12 utakmica u svim takmičenjima, odnosno 659 minuta i dao jedan gol. Jednostavno, nije se uklopio u planove Paula Souze i zbog toga platio ceh.

Napadač iz Gvineje bi u Lokomotivi bio prvo zvanično pojačanje za novu sezonu. Valjda će Marko Nikolić moći da ga vrati u fudbalski život...



tagovi

Fransoa KamanoLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara