Smolov (© Reuters)
Smolov (© Reuters)

Marko Nikolić ostao bez prvog napadača do kraja godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.11.20. | 20:47

Fjodor Smolov povređen, čeka se Ćorluka

Težak poraz u gradskom derbiju sa Dinamom nije jedino loše saznanje za Marka Nikolića. Pre ili kasnije mogu tri boda da se nadoknade, ali će strategu Lokomotive i te kako nedostajati Fjodor Smolov.

Iskusni centarfor povredio se na utakmici poslednjeg kola Premijer lige Rusije, u međuvremenu je podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima, da bi u četvrtak veče Moskovljani potvrdili da je ga čeka duža pauza. Kako je saopštila Lokomotiva, Smolov mora da pauzira šest sedmica, čime je za njega kalendarska godina završena.

Izabrane vesti

Železničari posle reprezentativnih obaveza igraju sa Arsenalom iz Tule, u prvenstvu ih do odlaska na zimski odmor čekaju dueli sa Ahmatom, Rubinom, Krasnodarom i Himkijem, dok u Ligi šampiona gostuju Atletiku, čekaju Salcburg i putuju u Minhen. Svih tih osam utakmica propustiće Smolov, koji se pozicionirao kao prva opcija u špicu, s tim da mu pomaže Ze Luis.

Snažan je ovo udarac za Moskovljane, ako se zna da je Smolov po povratku sa pozajmice iz Selte odigrao 16 utakmica i postigao tri gola. Pogotovo u situaciji kad je zbog povrede van stroja i kapiten Vedran Ćorluka. Iskusni hrvatski štoper nije igrao poslednje tri utakmice zbog istegnuća zadnje lože, ali se na RŽD areni ne izjašnjavaju kad će se staviti na raspolaganje Nikoliću.


tagovi

Marko NikolićFjodor SmolovLokomotiva Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara