Marko Stamenić (©Starsport)
Marko Stamenić (©Starsport)

Marko Stamenić: Partizan ima pomoć sudija

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 09:20

“Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva bi trebala da bude“, kaže zadnji vezni crveno-belih

Večiti derbi za prvo mesto na tabeli, večiti derbi za prestiž i večiti derbi kao povod za sitne provokacije između dve strane Topčiderskog brda. Jednu takvu je već ispalio Osman Bukari rekavši da Crvena zvezda zaslužuje ne samo pobedu, već ubedljivu pobedu protiv Partizana, dok je drugu potpisao Marko Stamenić pomalo neočekivanom izjavom.

U razgovoru za Sportski žurnal vezista sa pasošem Novog Zelanda rekao je naime da se samo nada da će suđenje biti korektno, jer Partizan je, po njegovom mišljenju, ove jeseni imao povlašćen tretman. Izjava koja će svakako izazvati kontroverze, jer znamo da su crno-beli baš nedavno žestoko kritikovali sudiju Marka Ivkovića posle poraza od Radničkog iz Niša.

Izabrane vesti

Podsetimo, Igor Duljaj je posle te utakmice rekao da sudije crno-belima dele žute kartone kao Deda Mraz bombone, a i mnogi igrači – pre svih Bibars Natho, Mateus Saldanja i Aldo Kalulu – po društvenim mrežama su pisali kako se ne bore samo protiv rivala, već i protiv drugih stvari, jasno aludirajući na arbitre.

Međutim, Stamenić u izjavi za Žurnal iznosi sasvim drugačije mišljenje.

Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji“, rekao je Stamenić i izvesno raspalio navijačku polemiku.

O samoj utakmici...

Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalastava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačimai ljudima u klubu, jaso mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kod drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak... Nema mnogo pametovanja, idemo na stadion Partizana da pobedimo“.



tagovi

Marko StamenićFK Crvena zvezda171. Večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara