©FK Partizan
©FK Partizan

Marković: Najvažniji gol u karijeri, ali je pobeda još važnija

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 23:29

Štoper Partizana zadovoljan posle pobede, optimista i Pavlović

Gol Svetozara Markovića u 9. minutu posle prekida koji je izveo Bibars Natho bio je dovoljan da Partizan savlada Keln i prvi put ove sezone dođe do celog plena u grupnoj fazi. Štoper crno-belih potpisao je iskorak na čeonu poziciju u Grupi D, a posle pobede nije skrivao zadovoljstvo.

Izabrane vesti

"Ovo mi je najvažniji gol u karijeri, prvi u grupnoj fazi nekog evropskog talmičenja, ali je važnije da smo odneli tri boda za Beograd, dragocen plen za nastavak takmičenja", rekao je mladi štoper.

Marković se potom osvrnuo na ofanzivu rivala koji je više od 80 minuta bezuspešno tražio način da neutrališe zaostatak.

"Keln je imao svoje šanse, ali smo i mi imali prilike iz kojih smo mogli da rešimo uakmicu. U dva, tri ili četiri navrata smo mogli da postignemo drugi gol i otklonimo dileme.Nije lako igrati protiv ovakvih ekipa, ali su pobede u tim utakmicama najlepše".

Utiske je po završetku utakmice sumirao i Andrija Pavlović.

"Poginuli smo danas. Totalno smo zasluženo pobedili. Bilo je prelepo, videlo se jedinstvo. Imali smo 4-5 zicera, a rival ništa konkretno. Mnogo nam znače ova tri boda u borbi da prezimimo u Evropi".

Pavlović je istakao da još nije na vrhuncu fizičke spreme.

"Sad me sve boli, ali konačno sam zdrav. Nedostje mi malo da budem 100% spreman, ali sam srećen jer mogu da pomognem ekipi".


tagovi

Svetozar MarkovićAndrija Pavlović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara