Komentari na vest

Martovski derbiji više prijaju Crvenoj zvezdi, pamti se "četvorka" bez publike

B

Bio

pre 2 meseca

Sam na stotom derbiju, to je neponovljivo,nikad to zaboraviti neću. Takvu reku ljudi nikad nisam video.
.

.....

pre 2 meseca

Partizan je imao mnogo sreće u decembarskom derbiju. Marković sa gol linije vadi loptu Olajinke, na 0:0, Mijatović daje dva gola iz minimalnih ofsajda, stopostotna šansa Kataija u samom finišu...Sad će Zvezda iz prvog ili drugog šuta povesti, posle će ih Bukari iz kontri demolirati za jedan od težih poraza u poslednjih 15 godina. Nastaviće se martovska tradicija.
L

Los Santoss

pre 2 meseca

Secam se ovog 4:1 kao juce da je bilo, ja klinac 10 godina kaputen Milovanovic salje projektil preko zida i cuje se samo zvuk precke i mreze, priceles, zbog takvih utakmica i stvari sam i zavoleo fudbal!!!
G

Gost9

pre 2 meseca

Bice x ko vrata.

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Kada se samo setim onog derbija 8 marta 1997 kada smo ih rasrafili sa 3-0 i nezaboravni transparent gde smo ceatitali 8 mart delijama! Kako se samo JNA tresao nakon pogotka Tomica za 3-0! U tom momentu fudbalski hram je bio epicentar najjaceg zemljotresa na svetu! Ko je prisustvovao toj utakmici uzivo zna o cemu pricam, pogotovo na jugu gde sam bio i ja!!!
@

@kalca

pre 2 meseca

Bio si ti na jutjubu
К

Краљ

pre 2 meseca

Гази шампионе !!!
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Zvezda je i u Decembru bila veliki favorit i svi su razmišljali samo o tome sa koliko razlike će dobiti,3,4 ili 5 golova.Videli smo kako se završilo.Sada su ponovo favoriti ali to sve važi dok utakmica ne krene a onda se sve rešava na terenu.Videćemo u Subotu.
B

Burek

pre 2 meseca

I vi ste u košarci mislili da ćete nas očistiti u Kupu pa vam je Teo pokazao neke stvari :)
B

Baxter88

pre 2 meseca

Sve je isto kao i tada a sada je Zvezda jos i veci favorit jer se igra na Marakani a "decembarsko cudo" se naravno vise nece ponoviti jer nije svaki dan Badnji dan sto se kaze...
h

hfgvhbjnk

pre 2 meseca

Ne znam, meni je ova ekipa Zvezde imala neku dušu, iako možda nisu bili taj kvalitet. Često kritikovani Turorić i Gaj su odlično delovali kao tandem nakon odlaska Biševca. Posle Baste Zvezda nije uspela da napravi desnog beka sve sada do Nedeljkovića a i on je odmah prodat. Milovanović desnom i Milijaš levom su ubijali iz slobodnjaka. Koroman je isto igrao solidno u to vreme. Onakav Kastiljo bi, mislim, čak i danas imao mesta u postavi. Jestrović je te sezone bio najbolji strelac lige. Šmuci je bio problematičan, umeo je da odbrani nemoguće ali i da primi neverovatne golove poput onog Krosovog protiv Bajerna.
P

Pelpa

pre 2 meseca

Ninkov najbolji Zvezdin desni bek posle Baste u poslednjih xy godina.
h

hfgvhbjnk

pre 2 meseca

Ali je doveden iz Čuke kao već relativno formiran igrač. Ali posle Baste i Luneta pa sve sada do Nedeljkovića nije izašao bek iz škole a da je imao neku značajnu ulogu u prvom timu.
D

DS1989

pre 2 meseca

Pricati o derbijima i istoriji je smesno jer sama istorija dokazuje da postoji jedan veci klub od drugo. Zvezda ima vise pobeda u derbijima, ima vise kupova. Ja ne znam ali cini mi se da je sada vec preko 60 godina Zvezda ispred Partizana po broju titula. Kakva dva onda velika kluba? Ima jedan veliki klib a ovaj drugi ga juri 60+ godina...
n

niszvezda

pre 2 meseca

Te sezone, kad je Partizan dobio Zvezdu 2:4 na Marakani i kad je Lola odvalio pomenutu glupost, od 4 derbija Partizan je dobio taj jedan, jedan je bio 0:0, ostala dva je dobila Zvezda....u sezoni o kojoj ti čovek piše Partizan je dobio 0 i slovima NULA derbija, a uzeo titulu.
G

Gosty

pre 2 meseca

Zvezda u martu 2007 rastavila Partizan sa životom (4-1), a Lola Smiljanic nakon utakmice rekao "Jel ih imalo sramota ove pobjede" 😂😂😂
G

Guh

pre 2 meseca

Pa sa razlogom je čuveno zvezdino proleće
S

Sad

pre 2 meseca

Pazite, posle derbija, ko god da pobedi kreću naslovi, šampion je rešen, a do kraja još brdo utakmica. Videćete da će neko drugi rešiti šampiona, ne možeš non stop pobeđivati. To je nemoguće. Taman ti sudio predsednik kluba.
B

Baxter88

pre 2 meseca

Ako Zvezda ne pobedi, trka se nastavlja i pre ce se Partizan sapleti negde to je sigurno i manje vise to je kraj a ako pobedi Zvezda sad, gotovo je, razlika ce se samo povecavati i Partizan tonuti jer nema kvalitet klupe.
Б

Бошко Ђуровски

pre 2 meseca

имам понуду да будем тренер Борусије из Минхенгладбаха!!!!
И

И

pre 2 meseca

Poslednja vremena kada su derbiji ličili na nešto i kada je neko nekoga mogao da pobedi sa par golova razlike. Danas alibi fudbal, alibi sudjenje i seckanje igre, ko god napravi dribling odmah se ruši na zemlju, a i on sam čeka kontakt da padne.
B

Burek

pre 2 meseca

Zamisli da je još Belić ostao
И

И

pre 2 meseca

Belić radi svoj posao i to je tip igrača potreban svakoj ekipi, da ga je Zvezda imala jesenas bolje bi prošla. Problem je brate što u derbiju sva 22 igrača igraju kao Belić 😃
s

sta reci

pre 2 meseca

i onda su posle te cetvorke i bez pobede u derbiju osvojili titulu, pa zamislite kuknjavu da zvezda osvoji titulu na taj nacin
Г

ГJ

pre 2 meseca

Објаснио ти је Лола Смиљанић то давно, наравно ако те није срамота да погледаш то
D

Druže

pre 2 meseca

Ti Lolu Smiljanića, smatraš fudbalerom. E blago tebi.
z

zamislite

pre 2 meseca

i onda su posle te cetvorke i bez pobede u derbiju osvojili titulu, pa zamislite kuknjavu da zvezda osvoji titulu na taj nacin
M

Miloš 1970

pre 2 meseca

Da ali koliko se sećam mi smo poveli 1 -0 i imali smo par šansi za bukvalno 3 -0 ,čak smo i dali gol ali je neki nas balvan umesto da postigne gol dodao saigraču koji je bio u ofsajdu!!
b

big chance

pre 2 meseca

Lik ladno broji sanse, a ne golove. Bas lose.