"Nene i Husein Karja"
"Nene i Husein Karja"

MASOVNA TUČA U KATARU: Nene napravio haos, a zatim izvukao deblji kraj (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.13. | 14:49

Doskorašnjem vezisti PSŽ nije se dopao potez Huseina Karja, koji je Brazilca gurnuo u stranu, a ovaj mu uzvratio pesnicom u glavu, što je bio okidač nezapamćenih nereda na terenu

 

Nene i Husein KarjaBivši fudbaler Pari Sen Žermena Nene mogao bi da napravi dugu pauzu zbog suspenzije koja mu preti posle izazivanja masovne tuče na utakmici Arabi Dohe i njegovog novog kluba Al Garafe.

Izabrane vesti

Temperamentni Brazilac je na pomenutom meču zaradio drugi žuti karton posle rasprave sa sudijom, a u celu priču umešao se fudbaler Arabija Husein Karja, koji je nonšalantno odgurnuo krilnog fudbalera u stranu.

Taj potez se očigledno nije dopao Neneu,  koji je bivšeg fudbalera Fiorentine, Intera i Rome uhvatio za dres i iz sve snage ga udario pesnicom u glavu... S leđa!

A onda je usledio pravi haos na terenu, kada su uleteli igrači oba tima, redari, članovi stručnog štaba i sudije. Jedni su pokušavali da smire situaciju, dok su se drugi žestoko tukli.

Celu gužvu iskoristio je Karja, koji nije želeo da ostane dužan, i iz naleta skočio na Brazilca i propisno ga izudarao po glavi i telu, a iskusni Marokanac je dobio i podršku jednog saigrača, koji je dovršio započeto.

Ovaj događaj sličan je onom koji je režirao Džoj Barton u dresu Kvins Park Rendžersa, kada je zaradio crveni karton u susretu sa Mančester Sitijem, i reagovao na sličan način, a stradao je Serhio Aguero. Englez je zaradio suspenziju od 11 mečeva, a nedugo zatim je prešao u redove Olimpik Marselja.

Podsetimo se kako to izgleda kad Barton udara.


tagovi

Al GarafaKatarNenePari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara