Matić najavljuje moćnu Vošu: Nećemo se zadovoljavati malim stvarima

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 16:56

Novosađani oduševljeni premijernom pobedom nad Mačvom (3:1)

Ako se po prvom kolu prvenstvo poznaje, gledaćemo neku novu priču sa Karađorđa. Potpuno renovirana Vojvodina krenula je snažno u novo prvenstvo i to igrajući van svog doma. Lale su u Bačkoj Palanci pobedile Mačvu sa 3:1, a dvostruki strelac i to za 120 sekundi bio je Bojan Matić.

Nekadašnji napadač baš Mačve presudio je svom bivšem klubu, ali koliko god mu bilo žao Šapčana, ne krije da je oduševljen načinom na koji su Vojvodina i on otvorili sezonu. U razgovoru za MOZZART Sport je jasno poručio: Lale se neće u novoj sezoni zadovoljavati malim stvarima!
Krenulo je sjajno, nije moglo da se poželi bolje! Dok su trajale pripreme jedva smo čekali da počne prvenstvo, mada smo bili svesni da su te prve utakmice najteže. Sve je bilo odlično, tri boda za Vojvodinu, dva gola za mene... Samo da se nastavi“, poželeo je Matić.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da su Mačvi presudili njeni bivši igrači: Matić je postigao dva, a Gemović jedan gol. Što bi se reklo, ko će kome...
Bilo je malo emocija, proveo sam dve lepe godine u Mačvi. Igrao sam u Šapcu kada smo ušli u Prvu ligu Srbije, pa onda kada smo izborili Superligu. Drag mi je taj klub, ali da budemo pošteni: ja sam profesionalac, sada sam igrač Vojvodine i davaću sve od sebe da pobedimo i da postignem gol, ko god da je rival. Tu popuštanja nema“.

A, na premijeri Superlige potpuno nova Vojvodina. Osim imena i dresova, gotovo da nema nikakve sličnosti sa Lalama od pre tri meseca. Matić je tome najbolji svedok.
Teško mogu i da opišem koliko se sve promenilo za kratko vreme. Onih prethodnih šest meseci je bilo baš neobično, da ne kažem nešto teže. Sada je došla nova uprava, novi trener, mnogo novih igrača, sve deluje potpuno drugačije, ozbiljnije. Iako je prošla tek prva utakmica, mogu sa sigurnošću da kažem da će Vojvodina biti među prva tri-četiri na tabeli na kraju“.

Dakle, kao što i Nenad Lalatović govori: povratak u Evropu je glavni cilj crveno-belih sa Karađorđa.
Moramo i možemo da izborimo za Evropu! Vojvodini je mesto na međunarodnoj sceni i siguran sam da ćemo uspeti. Prvo kolo smo odigrali dosta dobro, a tek očekujem da budemo mnogo bolji za još 15-20 dana, kada do kraja „pohvatamo“ sve ideje trenera Lalatovića. Ovaj trijumf nas je baš podigao, idemo sledeće nedelje u Kruševac i ni ne pomišljamo o bilo čemu drugom osim o pobedi. Tri boda nas zanimaju, ništa manje. Nećemo se zadovoljavati malim stvarima“, poručio je Bojan Matić, strelac prva dva gola za Vojvodinu u novoj sezoni.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara