Komentari na vest

Matić: Predsednik FSS treba da bude Srbin, domaćin - seljak

G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Maticu, "seljaci" su nas do ovde i doveli. A ako mislis na ljude koji zive i rade na selu, tek onda te ne razumijem sta pricas jer je to isto kao i reci: "Daj Grgi Cvarku da bude glavni i odgovorni u Srbiji za razvoj kvantne fizike". Niti ja sta znam o kvantnoj fizici niti ce neki nas covjek sa sela sta znati o tome kako se vodi reprezentacija i to jos uspjesno. E sad, na sta trece mozes da mislis, to stvarno ne znam. Kazes za sebe da si "seljak". Ja cu ti vjerovati na rijec. Ali u nasem jeziku ta rijec se koristi ili za ljude koji zive i rade na selu ili (u negativnom kontekstu) za ljude koji su krkani i nepismeni. Ja za trece ne znam.
T

Tttt

pre oko 3 godine

Maticu ne seri.Ronaldo jos uvek igra fudbal.
L

Liga sampinjona

pre oko 3 godine

Nemanja cenim te ali ovo da je Poljska liga sedma osma po jacini u Evropi si lupio i ostao ziv.
R

Realno_

pre oko 3 godine

Bio seljak ili ne, Nemanja ima cisto srce kao retko ko danas. I zato bih stao uz njega u bilo koje doba dana ili noci. Ori Lolo, ne staj!
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Biti dobar covjek je jedno. Biti kvalifikovan za neki posao je nesto sasvim drugo. Nadam se da razumijes razliku izmedju toga dvoga. U prevodu, nas fudbal se nebi nista nesto znacajno promjenio na bolje da u njemu odluke donosi neko kao Matic. Kad on kaze kako nama treba "seljak" na celu FSS, tu odmah mozes da vidis koliko je sati.
S

S.M.Bg

pre oko 3 godine

Istina koja zasita udara u mozak svakog navijaca. Sav fudbalski prljav ves kad bi se izneo .zvezda partizan vojvodina rasnicki nis. Igrali bi beton ligu. Posle Ajzerbedjana presednik ce biti Stojkovic. MIlojevic selektor. Ostalo kako bude hteo Stojkovic. I opetet mafija i glupa liga od 16 timova i jovo nanovo.Mislim da je vreme zaista Da Vidic I Ivica Kralj dodju na celu Srpskog fudbala.spas cele lige je rez svim klubovima koji mafijaju.Toncevski..Terzic..i ostali kriminalci
U

Uros Milosavljevic

pre oko 3 godine

Kokeza je pravi prototip. Srbin seljak iz seljacke strane
R

RT

pre oko 3 godine

Vladan Lukic
G

Gost123

pre oko 3 godine

Nemoj Nemanja srece ti, ljudina si, imas obraz ali nemoj preterivati... pa Kokeza je seljak pa vidi dokle nas je doveo, daj sad nekog ko ima veze sa fudbalom da ipak zna sta radi...
A

AKuka

pre oko 3 godine

Vladan Lukic
X

Xide

pre oko 3 godine

Gos | 27.03.2021 u 00:08 Apsolutno njega ,Zeksa i Profu i Bog da nas vidi!

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

Polako krece cirkus u reziji navijaca zvezde u formi 'nije podoban zvezdas'... Vidim vec se polako sve veca grupacija zvezdinih navijaca distancira od Vidica i pokusava da ga diskredituje, jer shvata da ce dolaskom Vidica mnoge stvari biti promenjene... Vrlo je verovatno i da gospodin alfa-mega-doktor Tvorzan krece sa svojom kampanjom diskreditacije Vidica s obzirom na njihove medjusobne odnose i da sa njim nece moci manipulisati i praviti bilo kakve maliciozne dogovore na stetu FSS-a, a i da bi opet progurao nekog svog poslusnog kandidata na mesto predsednika.. Jedan navijac zvezde ispod kaze 'kakva je Vidic legenda Zvezde', zatim drugi kaze 'neku tobože legendu Zvezde i naše reprezentacije'... Ja kazem da nama treba na mesto predsednika neko ko ima fudbalski ugled, finansiski je nezavisan i ima cistu biografiju u smislu bilo kakvih politickih, finansijskih ili bilo kakvih drugih afera.. Nije bitno da li je zvezdas ili iz nekog drugog kluba ako ima ovo nabrojano... A od trenutnih kandidata (koji su kao 'slucajno' svi ili iz zvezde ili na neki nacin povezani sa njom) jedino Vidic to zadovoljava, ali takvi nisu nikada podobni mocnim krugovima koji hoce upravljaju iz senke...
p

podesen

pre oko 3 godine

Jugovic predsednij fss, Vidic potpredsednik zaduzen za regularnost takmucenja, generalni sekretar Lekovic, Terzu u bajbok, Vazuru za njim, Vucelica u penziju. Predsednik zvezde Stankovic, trener Miloje, Partizan predsednik Curkovic, trener Golac. Piksi selektor bez promena. Bjekovica i Pantelica najuriti, a ovi neka sebi dovedu za koje veruju da ce im pomoci. Ugovor na 4 god, ima rezultata odmah +4 god, nema napretka otkaz o radu. Prvi neka bude bilo ko samo posteno, da drugi ni rec ne moze reci. Nagrada sa svako mesto na tabeli, 12 klubova, Telekom sponzor lige pa da vidis gde bi bili.
R

RatkoT

pre oko 3 godine

Vladan Lukic
M

Marka031

pre oko 3 godine

Nemoj brate... Kokeza je klasična seljačina på vidi šta je napravio
K

Kutleša

pre oko 3 godine

Vladan Lukic
N

Nedođija

pre oko 3 godine

Nemoj samo seljak, Kokeza je bio baš seljak
S

Srb55

pre oko 3 godine

Dajte Vidica za predsednika...
B

Bata Kanda

pre oko 3 godine

Nismo svi toliko izgubili pamćenje. Pamti se kako je sramno Vidić napustio reprezentaciju kao igrač.. Ne vidim ga ni sad kao nekog spasioca u ulozi glavnog čoveka našeg fudbala..I još nešto.. Projektovati ga u neku tobože legendu Zvezde i naše reprezentacije, stvarno nije na mestu.. On jeste legenda Mančestera, to nije sporno, ali legenda zvezde i rep. Srbije-nikako.
M

Monterooo

pre oko 3 godine

PaDB postavlja fss predsednike unazad 80 godina zasto bi se bilo sta menjalo..pa zato nikad nista u fudbalu i nismo uradili sta nam je 40g radio onaj miljan pionir namestanja utakmica i zato bio nagradjivan unapredjenjima na kraju proglasen za sveca
K

Ko to misli

pre oko 3 godine

Da je Vidic pravo resenje pa toliko iz senke navaljuje. Stice se utisak kako je to gotova stvar samo jos da se Matic jos par puta oglasi sa istom pricom.
G

Gosx246

pre oko 3 godine

pantela ti li si??
A

AstroMile

pre oko 3 godine

Čime je rezervista jednog kluba zaslužio da ga novinari pitaju za njegovo mišljenje oko vođenja fudbalskog saveza? Stalno guta Vidića u prvi plan, Vidić nije ni mutav ni glup i sigurno mu ovakav "portparol" ne treba.
I

Iva Che

pre oko 3 godine

Sigurno je vise zasluzio od kokeze, vucica i kompanije koji sve znaju. Matic i Vidic su uradili vise za Srbiju nego sns ekipa zajeno!
B

Batigol

pre oko 3 godine

Marjan Rističević
r

ratata ta ta

pre oko 3 godine

Što niko neće da prizna kako je Kokeza tražio da ga jednu utakmicu registruju da odigra za repku... Da bi bio jedini predsednik koji je zaigrao za reprezšntaciju...... Da su Ivanović i Muslin jedini pobunili.... Posle toga Ivanoviću jenuzeta traka...... Ljidi i obaj Matić ne bi pričao svašta..... Saml kad bi ga naterali da progovori
S

Stručnjaci

pre oko 3 godine

Kod nas je najveći problem što niko ništa neće da kaže. Godinama. Ni imena ni načine pritiska. Muslin je skoro nešto mlako rekao da je bilo određenih pritisaka. To se odmah organizuje konferencija za štampu i kaže se ko i šta pritiska i za koga pritiska.
F

FDRB

pre oko 3 godine

Svaka cast na izjavi, takav treab da bude predsednik ne samo FSS, nego i cele drzave.
g

gkgvkGost

pre oko 3 godine

Zmaj od Šipova! Srbin - Slavi slavu ide po sahranama ✅ Domaći - Ima zemlju, konje, stoku ✅ Seljak - Učesnik zadruge, farme, parova ✅
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Postovanje za karijeru ,ali kao da je pao s kruske.1.Odbija da igra za svoju zemlju,bez obzira ko je predsednik ili selektor to treba da bude duznost svakog igraca i cast da igra za svoju otadzbinu. 2. Kad je Luka Milivojevic trazio od njega i Ivanovica da reaguju i pokusaju da zastiteMuslina . Kaze predsednik treba da Muslina, cutao je. 3.
G

Grower

pre oko 3 godine

Posten covek tj seljak nece da ulazi u kriminal.
N

Nepozvani gost

pre oko 3 godine

Kakav seljak G
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Ali kako drzava da stane na put huliganima i kriminalu kad su to poluge vlasti, povezane pupcanom vrpcom? Kokeza je 5 godina bio predsednik i sada je dao ostavku. I nikom nista. Pa i Tomislav Karadzic je robijao u mladosti, Terzic bio na poternici, koja je volsebno ukinuta, taj Recko koji do sada ima ispada da se dozivotno udalji iz sporta... Jednom recju, kakva nam je drzava takav nam je i fudbal. Kao i sve ostale sfere zivota, nazalost. A sport je plemenita disciplina.
S

Srb55

pre oko 3 godine

A gde je Karadzic robijao u mladosti, i za sta? Lupas gluposti i lazes samo da bi ove druge navedene kriminalce izjednacio sa njim.
S

Srb55

pre oko 3 godine

Ti uporedjujes Karadzicevu tucu u studentskoj menzi sa kriminalom Kokeze i Terzica? Neverovatno
@

@Srb55

pre oko 3 godine

Po statutu FSS ako si imao zatvorsku kaznu, ne mozes da budes predsednik FSS-a. Tvoj cika Tole je bio puna dva mandata i ako po statutu na to nije imao pravo! Koji je razlog njegove robije, apsolutno nije bitno! Da je ukrao zvaku na trafici, isto ti dodje. Druge koje si naveo nisu robijali - da li su trebali, pa verovatno, ali svako je nevin dok se ne dokaze supeotno! Tole nije bio nevin! I onda je takodje bio i Predsednik Partizana u ostavci i predsednik FSS u isto vreme! Navukao vam je 6 titula na silu, pa ste ispadali od Samroka i Tikve! Tonje to tvoje i vase postenje, neka hvala, zadrzite ga za sebe!
S

Srb55

pre oko 3 godine

@@... Ne branim ja Karadzica samo ukazujem na smesna pordjenja, jer za njega nema niti jedna kriminalna optuznica ili osuda za takvo delo (kradja ili kriminal, pa bilo to i zvake, nije isto kao studentska tuca)... A to sto ti kazes 'predsednik Partizana u ostavci' je isto kao da ja kazem 'potpredsednik zvezde u ostavci' za Kokezu... A kad vec nabrajas, secas li se ti Ekerena, Ksamaksa, Kairata..
O

ONO ŠTA TREBA

pre oko 3 godine

Privatizacija klubova, Superliga i Prva Liga sa po 12 klubova, sređena infrastruktura, zakon protiv huligana.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

najbolje resenje bih bilo pedja mijatovic
D

Da imas pravo

pre oko 3 godine

Samo sto je Dejo Savicevic zauzeo mjesto predsjednika odavno.
V

VIDIĆ i ILIĆ

pre oko 3 godine

Ne treba da bude seljak ali ne treba da bude ni iko ko je trenutno u vrhu FSS.
S

Sale11

pre oko 3 godine

Nije bas ovaj Matic cist. Seljak? Ne moze biti slucajnost sto ga je Miha oterao u vrhuncu snage, pa se onda vratio, pa ponovo nije pozvan...
N

Nemacpojma

pre oko 3 godine

Mislim da je stvarno vreme za promene, dosta sa tim kako je savez pomogao klubove ovo ono sto cesto isticu kada hoce da ih pohvale.. te pare su dobili od UEFE a svaka zemlja iz okruzenja ulaze, svaka zemlja koja je bila na nasem nivou je ispred nas mnogo sad ovo sto je CZ imala srece malo sad poslednjih godina nikako nije zato sto nam je liga dobra nego sto su dosta para ulozili tako da ako hocemo da jos neko ponavlja njihove rezultate ili premasi promene su potrebne...Mislim da je Vidic odlicno resenje i ako treba zvalavi da se aktivira da on kao odluci i urgira da on postane predsednik saveza jer nije moguce drugacije pa onda cak i nek bude tako ako mora jer je to zelja ogromne vecine populacije..Prodaja mesta za NP je npr sramotan potez ajde da je ovo Nemacka pa kao zna se gde svaki evro ide i npr taj neko je ulozio sad 1 mil jer ima da ulozi jos 20 mil pa ima smisla da ga ubace u visi rang... Nemam nista protiv NP nego mi nacin kako su dosli u ping pong smeta a naravno o namestanju utakmica nema sta da se prica uopste..
N

Nemanja151390

pre oko 3 godine

Ne možeš da imaš par godina srece, srecu imas samo jednom sve ostalo su rezultati rada i ulaganja. Tacno je da je novac ne daje garanciju ali daje ogromnu sansu klubu da se takmici sa velikima. Zvezda je od svih klubova lige sampiona imala najmanji budzet ali i takav budzet daje rezultate kada su Zvezda i Partizan u pitanju, samo treba da se ocisti sve od kriminala i bice rezultata.
D

Djomla1221

pre oko 3 godine

Ako neko drugi dodje umesto Vidića stvarno ne znam samo mu treba dati slobodu da napravi čistku i da se reši djubradi što kradu novac tako što uništavaju reprezentaciju
R

Rambo 5

pre oko 3 godine

Jedino je Dejan Petković - RAMBO, zaslužio da bude predsednik FSS-a, to je najveća MORALNA OBAVEZA naše Države
i

igor78

pre oko 3 godine

Ako je stvarno ovo izjavio, ne treba prenositi njegove nove izjave. Ograničenog li mozga, bože sačuvaj
N

Nezna Vida

pre oko 3 godine

neka drugi sve kazu sve umesto mene, a tek kada iza mene stanu predsednik, savez, narod i omladina, kada oteram i postavim sve koje zelim i dasve bude kako ja kazem, e onda moze, prihvatam. u potpisu, skromna, nezna Vida
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Piksi je seljak jedino sto nije domacin hehehe
P

PFS

pre oko 3 godine

Selja ima nesto protiv Mijata,ko je najviše igrača izbacio treba najviše da se pita,a neki bliski vlasti sto botuje za Vidica!
k

kakav mijat crni

pre oko 3 godine

da se ophodi prema igracima kao sto je prema bejlu koji je dao realu mnogo vise nego doticni koji ga je pljuvao u medijima da je golfer.
H

Hmm

pre oko 3 godine

Prvo vi igraca kao sto je vidic nemate.drugo ne treba ni vidic da bude vec jugovic.on je osoba sa najvecim iskustvom i ujedno nas najuspesniji fudbaler.mijat kad bi zeleo mogao bi da bude sportski direktor.
P

Pera kojot 08

pre oko 3 godine

U Srbiji je napravljen genocid nad fudbalom.Sad to treba prihvatiti i uz prave i poštene ljude vraćati poverenje naroda,naravno bez onih koji su u tome učestvovali a ima ih mnogo mnogo.
И

Индијанац из Гандијеве

pre oko 3 godine

А ко је направио геноцид? Ко је довео потпредсеника Звезде да замени Караџића који је фамозно уништавао тај клуб 6 година? Додуше, ваш Терза је целе 2017. причао да је Кокеза гробар, све је могуће. И да, наравно да је Толе такође био штеточина.
f

ffffcccc

pre oko 3 godine

Pa prvo mora vlast da se promeni, da bi moglo da dodje i do nekih promena u fudbalu, dragi Nemanja.
G

Gost1234

pre oko 3 godine

U vidim od 2000-te 3 garniture se promenile, pa sve ostalo isto, treba provstizacijaa
N

Normalno

pre oko 3 godine

Prvo Tadic da se vrati.
S

Story

pre oko 3 godine

Bravo Nemanja?
S

Step by step

pre oko 3 godine

A dobro Neco, moraš prvo da se penzionišeš.
D

Djooksi

pre oko 3 godine

Nazalost,ako se u zemlji nesto bitno ne promeni,svi kvalitetni,posteni i radni ce se baviti poslom u nekoj drugoj struci...Zaseli su losi koji samo svoj dzep gledaju...
R

Rekoba

pre oko 3 godine

Najbolje rjesenje je Savo Milosevic.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Onaj sto je juce pljuvao trio VVV pa se kasnije slizao sa njima ? zivcanko sto baca flase po terenu i divlja ? On je najbolje resenje ?
G

Gos

pre oko 3 godine

Najbolje rešenje Savo Milošević poznat i kao čovek bez obraza. Dok je bio potpredsednik saveza ubeđivao navijače NK Bunker da je savez na njihovoj strani, da se ne namešta. Posle pravo iz fotelje seo na klupu istog nogometnog kluba pa promenio ploču i počeo da kuka kako su svi protiv njega. Iskren da budem ne bi me čudilo da takva ljiga nekoliko meseci nakon izjave "odlazim zauvek iz srpskog fudbala" sad postane predsednik...
A

Alvaro

pre oko 3 godine

Ljiga br. 1 u našem fudbalu. Pljuvao savez dok ga nisu zaposlili. Pa je pljuvao upravu partizana, dok ga i oni nisu zaposlili. Sad je pljunuo na srpski fudbal, dok ga opet neko ne zaposli...