©Reuters
©Reuters

Matić u Srbiju vratio igrača sa 337 utakmica u Seriji A

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 22:28

Ivan Radovanović novi fudbaler ubskog Jedinstva

Posle više od 15 godina provedenih u Italiji Ivan Radovanović se vratio u srpski fudbal. Iskusni vezni fudbaler po okončanju ugovora sa Salernitanom kao slobodan igrač stigao je u ubsko Jedinstvo i zadužio dres člana Mozzart Bet Prve lige.

Ubljani, kojima je u minuloj sezoni za samo bod izmakao baraž sa Mozzart Bet Superligu, pokazali su ambicije da i u narednoj sezoni budu deo gornjeg doma prvoligaškog društva, a izvsno je da će prekaljeni centralni vezista imati važnu ulogu u tome.

Izabrane vesti

Nekadašnji đak Partizana na Apeninsko poluostvo je otišao zime 2008. godine, kada je iz Humske prešao u Atalantu uz obeštećenje od 1.500.000 evra, a u najjačem takmičenju u Italiji upisao je minute na 337 utakmica igrajući za klub iz Bergama, Bolonju, Novaru, Kjevo, Đenovu i Salernitanu.

U dresu reprezentacije Srbije zabeležio je 10 nastupa, a posle saradnje u redovima Orlova ponovo će mu se putevi ukrstiti sa Nemanjom Matićem koji već duži period pomaže Jedinstvo i praktično je najzaslužniji za prosperitet kluba.



tagovi

Ivan RadovanovićJedinstvo Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara