Meč Železničar – Timok sumnjiv za UEFA

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.12.21. | 11:55

Disciplinska prijava protiv četvorice bivših gostujućih igrača

Iz sedišta UEFA stigla je na adresu Fudbalskog saveza Srbije nova dojava da je jedna utakmica Prve lige Srbije obeležena kao sumnjiva.

Reč je o meču iz šestog kola, odigranom u septembru, u kojem je Železničar iz Pančeva pobedio Timok sa 3:2, javlja Sportklub. Prema informacijama koje je dostavila UEFA, intenzivno je padala kvota na pobedu domaćeg tima, a zabeležen je i neobično visok broj uplata.

Izabrane vesti

Utakmica se završila onako kako je i „očekivano“, a UEFA je obeležila četvoricu fudbalera Timoka da su se čudno ponašali tokom meča i pomogli timu iz Pančeva da dođe do pobede.

Istraga je pokrenuta, klubovi informisani, svedoci saslušani. A, Timok je u međuvremenu raskinuo ugovore sa nekoliko fudbalera, među kojima su i četvorica obeleženih, što baca dodatnu sumnju da njihova dela tokom spornog meča.

Disciplinska komisija FSS se bavi slučajem i očekuje se da uskoro zaključi predmet. Prošle sezone su tako Borac iz Čačka i Jagodina kažnjeni oduzimanjem po šest bodova uz finansijsku kaznu. Dok na utakmicama Železničar – Trajal i Trajal – Sloga nije pronađena ništa sumnjivo.



tagovi

Prva liga SrbijeŽelezničar PančevoTimok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara