""
""

Medojević u Ajntrahtu za milion i po evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.08.14. | 18:11

Klub iz Frankfurta je danas Volfsburgu oteo bod, ali i uzeo mu srpskog vezistu

Tomas Šaf se izuzetno zadovoljan vraća iz Volfsburga. Sa Ajntrahtom je uzeo bod Vukovima, ali i srpskog vezistu Slobodana Medojevića!

Izabrane vesti

Medojević je danas pre meča pomenutih rivala potpisao ugovor sa klubom iz grada na Majni. Ajntraht je Volfsburgu platio 1,5 miliona evra na ime obeštećenja, a Medojević je potpisao trogodišnji ugovor.

Nekadašnji kapiten Vojvodine je izgubio mesto u timu Volfsburga posle dolaska Žošue Gilavogija iz Atletika, a u Ajntrahtu će zamerniti Sebastijana Rodea koji je prešao u Bajern. Prilikom transfera člnici Ajntrahta su se konsultovali i sa svojim bivšim stručnjakom Dragoslavom Stepanovićem koji je Medojevića trenirao u Vojvodini i rekao im je sve najbolje o nekadašnjem kapitenu Lala.

Ajntraht je pod komandnom palicom trener Šafa odlično otvorio sezonu i u prva dva kola osvojio četiri boda. Ovog leta, klub iz Frankfurta je već doveo Nelsona Valdeza, Harisa Seferovića, Lukasa Pjazona, Makota Hasebea i Aleksandra Ignjovskog.

S obzirom sa Šafovu reputaciju trenera kod kojeg mladi igrači brzo napreduju, reklo bi se da je Medojević napravio odličan izbor. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajntraht FrankfurtEvropaNemackaSlobodan Medojevićtransferi2014Volfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara