Bijelović (©Starsport)
Bijelović (©Starsport)

Mehelen kupuje u Subotici: Luka Bijelović se pakuje za Belgiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.07.22. | 12:16

Spartaku 500.000 evra za obeštećenje

Krenuo je silovito Luka Bijelović u novu sezonu. Gol u Lučanima za bod (1:1), pa gol protiv Radnika za pobedu Spartaka (2:0).

Momak od 21 leta, koji još ima status bonusa, zapao je za oko skautima iz Belgije i vrlo je blizu da odleti iz gnezda Plavih golubova.

Izabrane vesti

Kako saznaje Mozzart Sport, belgijski Mehelen je u pregovorima sa Spartakom oko transfera Luke Bijelovića, a prema nezvaničnim informacijama, visina obeštećenja bi trebalo da bude 500.000 evra.

Bijelović je proletos skrenuo pažnju na sebe, kada je postigao tri gola i za jedan asistirao u generalno jako teškoj sezoni Spartaka, koji je do dva kola pre kraja vodio grčevitu borbu za opstanak.

Sa još boljim partijama je otvorio novu sezonu, što je bilo dovoljno predstavnicima Mehelena da njegovo ime podvuku dva puta u notesima i daju zeleno svetlo za njegovu kupovinu.

Ukoliko se posao završi, Spartak će u samo nekoliko dana, sa dva transfera, inkasirati blizu 1.000.000 evra. Vezista Vladan Vidaković je potpisao za Maribor, a Subotičanima je pripalo 450.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje, dok će za Luku Bijelovića dobiti 500.000 evra.



tagovi

Spartak SuboticaLuka BijelovićMozzart Bet SuperligaMehelen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara