Meklaren odleteo sa Loftus Rouda

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.19. | 14:44

Nakon serije od samo jedne pobede u poslednjih 15 kola Čempionšipa, razlaz je bio sasvim očekivan

Stiv Meklaren više nije menadžer Kvins Park Rendžersa. Nakon manje od godinu, uglavnom veoma neuspešnih dana na klupi tima iz Londona razlaz sa 57-godišnjim stručnjakom je bio nemonivan.

Poslednji "ekser u njegovom lesu" je crna serija od 15 kola u kojim je zabeležena samo jedna pobeda, te su Policajci sada duboku u donjem domu Čempionšipa. Samo jedan trijumf od 26. decembra smestio ih je na 17. poziciju i ukoliko tako nastave mogu ispasti iz Čempionšipa posle samo jedne godine od napuštanja Premijeršipa.

Izabrane vesti

"Nije nikada lako doneti ovakvu odluku, posebno kada je neko tako posvećen i profesionalna poput Stiva. Posvećeni smo oporavku kluba, a dobro se zna da smo u periodu transformacije ne bi li ga načinili finansijski stabilnim", stoji u saopštenju ekipe iz engleske prestonice koje je potpisao direktor Li Huz.

Za doba Meklarenove vladavine koja je počela prošlog maja KPR je pobedio na 16 od 46 utakmica, ali treba imati na umu da je radio u veoma nepovoljnim finansijskim uslovima pre svega zbog kazne od 42 miliona funti koju je klub platio zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja.

Još nije poznato ko bi mogao da sedne na klupu tima sa Loftus Rouda.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Stiv Meklaren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara