©Starsport
©Starsport

Meleg postao jedini Evropljanin u Egiptu

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.09.22. | 14:30

Vezni fudbaler potpisao ugovor na tri godine sa Enpijem

Posle dve godine provedene u Borcu iz Banjaluke Dejan Meleg je promenio fudbalsku sredinu te će u narednom periodu nositi dres egipatskog Enpija. Nekadašnji đak Vojvodine kao slobodan igrač je stigao u Egipat i potpisao trogodišnji ugovor, a kuriozitet predstavlja da je trenutno jedini igrač iz Evrope u čitavom takmičenju.

Meleg je fudbalski put počeo u Vojvodini, a potom je bio član Ajaksa, Kambura, Kajzerija, Levadijakosa, Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. U Banjalučki Borac stigao je kao slobodan igrač jeseni 2020. godine i upisao 69 utakmica na kojima se 13 puta upisao u strelce, a po odlasku iz doskorašnjeg klubai stakao je zahvalnost svim čanovima i navijačima.

Izabrane vesti

"Borac je poseban klub, Banjaluka je poseban grad. Bila mi je izuzetna čast da budem deo takvog kolektiva i da učestvujem u osvajanju titule. Sada se okrećem novim izazovima, a klubu želim svu sreću u daljim pohodima", istakao je centralni vezista.

Enpi, dvostruki osvajač kupa Egipta, prethodnu sezonu je završio u srcu tabele, na devetoj od 18 pozicija uz učinak od osam pobeda 15 remija i 11 poraza.


tagovi

Dejan MelegEgipat 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara