Melgarovi kompleksi - Kahamarkine šanse

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.19. | 15:21

Domnaćima su presela prva dva kola u Kopa libertadoresu... Za goste je to znak da mogu da pokušaju da ponove novembarski podvig protiv istog rivala

Kahamarku je u prošlom kolu bukvalno demolirao Binasional s konačni 4:1. Nije ni čudo jer biti na nogama najsurovijem napadu Aperture, skoro pa obavezno znači da od bodova nema ništa, iako Kahamarki do tog momenta i nije išlo tako loše.

S Melgarom bi trebalo da bude drugačije. Naravno, sećaju se fudbaleri Kahamarke dobro novembra kada su večerašnjeg rivala savladali sa 3:0. Hteli bi to oni i sada da ponove, pošto je Malegar umoran od vojevanja u Kopa libertadores, odnosno od poraza koje su im naneli argentinski San Lorenco, pa zatim i brazilski Palmeiras s konačnih 3:0 u drugom kolu Grupe F.

Izabrane vesti

Inače, poslednji susret ovoga para prošao je u egal nadigravanju, s tim što je Kahamarka po jednom statističkom podatku u značajnoj meri nadvisila Melgar. Naime, večerašnji domaćin je imao četiri šuta u okvir gola, a samo jedna od upućenih lopti nije završila u njemu. Kahamarka sa suprotne strane samo je jednom pucala ka golmanu Melgara koji se nada da ni sada neće imati puno posla. Ako je po iskustvu sa međunarodne scene, Melgar bi iskustva iz kvalifikacija i prva dva kola u okviru Kopa libertadores trebalo da upotrebi sada ili nikada. S Kahamarkom kod kuće to sigurno može.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 02:00 1690 PER 1 Melgar - Cajamarca ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

Fudbal – Peru 1/Apertura
02.00: (1,60) Melgar (3,60) Kahamarka (5,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


tagovi

Peru 1Aperturasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara