Komentari na vest

Menadžerske provizije: Partizan dao 1.600.000, Zvezda 1.050.000...

K

Kabananga

pre oko 3 godine

Ivica Pavlovic protocni bojler ...
K

Ke ke ke

pre oko 3 godine

Mene samo zanima placa li ko sta sem nasih klubova. Platis kada prodas, platis kada kupis. Zar ne bi bilo logicno da se placa samo kada kupis, jer ovako menadzer uzima i od jednog pa od drugog kluba?
P

Psycho

pre oko 3 godine

sve je to sastavni deo fudbala ali meni sve to sa menadzerima deluje kao neko legalno pranje novca nije mi jasan posao menadzera mozda sam glup ili posten da bih shvatio kao on pregovara sa klubom i igracem kao igrac mutav ne zna da pregovara za svoj ugovor i jos dobijaju nenormalne provizije za ne znam ni ja koji posao bas su se preznojili dok neki prodaju kapitenske trake da bi spasili zivot detetu muka mi je kad vidim u kakvom svetu zivim ako se to moze zivotom nazvati poz svima i molio bih vas da saljete sms poruke za malog Gavrila jos nije sakupljeno sve i ja cu sada
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Razumem menadzere za ino transfere, ali menadžeri za klince u omladincima, kadetima, pionirima... ej bre.. to je ludilo mozga.. i to mora da,se saseče.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ne razumijem sto je Damjanac uzeo pola miliona za Stevanovica? Klub nije sposoban da proda najveci talenat bez menadzera. Siti treba da plati menadzeru jer oni dovode igraca toliko o upravi Partizan. Uprava napolje
B

Bzvz

pre oko 3 godine

Interesantno o Ramadaniju ni reč, izgleda da ono što on prikupi ne ide u izveštaj, a otima više nego svi zajedno ovi pobrojani.
G

Gost1111

pre oko 3 godine

nisam siguran ali mislim da je damjanac u njegovoj agenciji...
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Pa bilo je meni sumnjivo od pocetka zasto od jednom krecu transferu sa zabarima, iz vedra neba. Znaci utalili se sa menadzerom koji drzi nizerazredne fudbalere serie B
v

v1ad

pre oko 3 godine

Verovatno se znaju sa Dekijem pa im se otvorilo. Nista cudno. Kad je bio Bozovic doveli smo par igraca iz Rusije, pre par godina smo dovodili iz Brazila preko brata Ramba Petkovica. Inace, zanimljive ove provizije za Falka. Jedan dobije za trasnfer, a drugi za ugovor.
K

Klikeri

pre oko 3 godine

Znaci muka mi je od ovih cifri. Milionce jednom liku na osnovu provizija... ko i kako se tali, to bih stvarno voleo znati.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

odlicne informacije jos kad bi se utvrdilo koliko su kesa uzimali vazura i tvorza kroz ove transfere
P

Pitanje

pre oko 3 godine

Kako se postaje menadzer?
k

kidalicaa

pre oko 3 godine

tako sto si opasan kriminalac
G

Gosti

pre oko 3 godine

E jbg... :(
M

MOJNE TO

pre oko 3 godine

Smuči mi se kada čujem reči provizija, procenat. Odmah pomislim na DRP.
3

31 titula

pre oko 3 godine

Ma koga he briga za te menadzerske provizije vazna je titula.
S

Simo

pre oko 3 godine

Dokle je svet otisao sad se javno pise ljudi se legalizovali axa xa cak i porez placaju
g

gugu

pre oko 3 godine

proviziju menadžeru plaćaju klubovi koji kupuju igrača ne moze klub koji ga prodaje jedino ako nije ugovorom koji je je zabranjen izmedju tri strane napravljeno da uzme menadžer procenat...
B

Borivoje Psihopata

pre oko 3 godine

Veze sa životom nemaš. Imaš na primjeru Partizana da je ovlastio tri različita agenta da prodaju tri igrača u Arabiju. Da im pokušaju naći klub tamo preko svojih partnera i u tome su uspeli. Dakle Partizan je dao trojici agenata mandat da im tamo pronađu klub i to nije ništa neuobičajeno ako su ta tri agenta došli i rekli klubu hoćemo mandat jer imamo prolaz tamo. I ti agenti ne moraju biti nužno i agenti tih igrača, nego samo posrednici u poslu ako agenti igrača nisu sami uspeli da im pronađu klub. Kapiraš sada.