Komentari na vest

Mendeš sredio: Barsa prisvaja Adamu na leto i štedi 30.000.000 evra

Katalonija

pre preko 2 godine

Prva stvar na pravom mestu! Zver je našla put do kuće i sad će da grize! Bio je najbolji ubedljivo pojedinac na derbiju!
2

2342342

pre preko 2 godine

pa prvo,zar bas Adama nije trenutno najbrzi profesionalni fudbaler na svetu? koliko sam barem ja pratio po internetu,lik je imao gomilu najbrzih sprinteva,od kojih su mu i zvanicno utvrdili. svakako ne moze da se meri sa Mbappeom po kontroli lopte ,eksplozivnosti i inteligenciji fudbala,ali lik unosi cirkus u odbrane jer je prebrz.kapiram da je trenutno najbrzi sportista u Barsi,jer je bio i u Engleskoj.odrade li sa njim tu kontrolu lopte prilikom kontranapada a Cavi to zna da mu ukaze sigurno-mozemo imati brutalno krilo narednih godina u modernom fudbalu jer lik je fizicki prejak. pitanje moze li odgovoriti tom izazovu,da juri titulu najeksplozivnijeg krila planete. po meni,vrhunska kupovina jer oseca klub,ima kondicije za 3 utakmice i zelju da se pokaze.i dobija poverenje u klubu koji se tek razvija na mladjima. ostalo je da se vidi.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Uprava barselone ova nova cista 10-ka, Real najgora uprava svih vremena i najmanje mocna od svih... Real vise nema nikakvu moc u svetu fudbala....
b

brate

pre preko 2 godine

ono sto je gile za inter ti postajes za real.. Ako se nastavi ovaj trend pa svaki tim dobije jednog kao vas tesko nama pravim ljubiteljima sporta i vesti na mozzart portalu...
E

Ekekekekeke

pre preko 2 godine

Obican bodibilder i nista drugo, promasio profesiju lik. Statistika dovoljno govori o njemu, 8 golova cini mi se u njegove zadnje 4 godine u Engleskoj..
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Kad Vojvodina potpisuje pojacanja?