Komentari na vest

Mesec dana koji odlučuju titulu i Zvezdina idealna opcija - za dve nedelje svi potpuno spremni

F

FAN ZVEZDE.derbi vladara-109pobeda388golova!

pre oko 3 godine

Citam ove botovske komentare iskompleksiranih purgera... Pa onda citam kako se moje Delije nesto s njima nadmecu, ubedjuju, objasnjavaju...Sta ima tu da se prica ?! Pa vicetizan mora jos mnogo da raste, oni nisu osvojili ni jedan veliki trofej a na peharu Lige sampiona, koji se svake godine dodeljuje najboljima u Evropi, ugravirano je i Zvezdino ime ! Zvezda ima osvojene pehare svetskog i evropskog sampiona, to je VRH, nema dalje !!! A franjevci mogu o tome samo da mastaju... Sta ima tu da se poredimo mi sa njima !? Smesni su ! Kad neko Zvezdu, najveci klub Balkana, poredi sa vicetizanom, to je kao da Barcelonu poredis sa Espanjolom...Ne budite smesni ljudi...hahaha...
7

777

pre oko 3 godine

Zanimnjivo da ne pricate o sudjenju koje Zvezda ima, skandalozno u Novom Pazaru je bilo, sada potiv Proletera ponisten cist gol i ne svirana dva penala cista kao suza... Koja je poenta? Zvezda mora da da 5 golova da bi im upisali 2?
L

Lens

pre oko 3 godine

Mesec koji odlucuje titulu pneumatik lige je jun, a ne mart, osim ako ne mislite na sledecu sezonu
K

Kaboom

pre oko 3 godine

Izgleda u Srbiji svi znaju da ce Partizan pobediti sve do derbija. Jako interesantno
h

humska 1

pre oko 3 godine

Partizan ce da pobedi sve i derbi i ako bude u kupu derbi, jer je od vas duplo jaci.. Partizan ne igra protiv omladinaca Peoletera kao vi pre neki dan.. I Partizan nije od 140 utakmica za 4 sezone izgubio samo 7 utakmica nego Srpski dinamo berlin
A

A c a

pre oko 3 godine

Obzirom da je Partizan pobedio jedan derbi za poslednje 4 šampionske sezone, to je veliki dokaz snage. Realno, jedna pobeda zaslužuje 4 titule, ali vas mrze sudije jer ste opozicioni klub.
F

Familija

pre oko 3 godine

Samo prva sledeća utakmica i pobeda napred lavovi gazi familijo

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Zvezda je za proteklih nekoliko godina za naše uslove neverovatno mnogo napredovala... Moramo biti svesni da kod nas bez pomoći države i sive zone ništa ne može da uspe i da napreduje... Ideal kojem treba težiti je privatizacija klubova i za nekoliko sezona da se dostignu uslovi kao što su u Turskoj i Grčkoj... Svestan sam da ni tamo nije idealno (nameštanje, mafija, itd.) ali je svakako uređenije nego kod nas i imaju znatno veće budžete... Sa druge strane greška je želeti gašenje rivalskih kluba u našoj zemlji, daleko bolje bi bilo kada bismo imali 3-4 kluba koja imaju podjednake šanse da osvoje prvenstvo... Zvezda u ovom trenutku nema konkurenciju u našoj zemlji i sigurno je top 5 ako ne i top 3 kluba u regionu... Nadam se da će samo nastaviti da se razvija i niže sve veće uspehe ali i da će je još nekoliko klubova iz naše zemlje pratiti u tome... Živeli
E

Eeee ćale ćale

pre oko 3 godine

@@@Mile stručnjak. Koja privatizacija. Nisu ludi lešinari da seku granu na kojoj sede. Ne daju privatizaciju, jer će im biti zavrnuta česma. Ozbiljne pare se prisvajaju od fudbala.
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Ja ocekujem da dobijemo sve ove utakmice pobrojane ukljucujuci i derbi.
A

A c a

pre oko 3 godine

Nerešeno. Gromada će u bunker, sudija će pustiti masakr, prvi karton u 65. minutu. Naši će čuvati noge, 0-0. Ako daju gol iz kontre, onda ćemo izjednačiti 1-1. Oni zadovoljni, mogu da laju, nama ne menja ništa. Mi dovodimo na leto igrače iz EU i to je to. Biće kao u košarci, kao borimo se, frka, tenzija, a mi osvajamo sve, a oni ništa.
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Zvezda unazad 6-7 derbija ulazi ili nakon dva dana posto je odigrala meceve u ligi sampiona sa Napolijem i Bajernom u Minhenu ili kada vec bezi 15-ak bodova a svaki od tih derbija je igrala bez minimum tri startera sto dodatno pokazuje koliko ste slabi jer se i pored toga branite,zadrzavate vreme,izlezavate,Stojkovic vam dobija zuti karton jer je zadrzavao 0:0 a trebala vam je pobeda,na poslednjem derbiju niste izasli iz 16 metara pa barem 80 minuta.Postoji i period od devet minuta gde ste samo na sekund pipali loptu.A da ne govorim sto su na dva derbija Zvezdi na pravdi boga ukradena dva gola.Vama je ocigledno bitno da ostanete neporazeni u derbiju kako bi kod navijaca oprali sezonu i izmisljali bajke kako ste jaci,kako vam ne da NATO da budete prvaci bla bla bla.Samo vi budite neporazeni a Zvezda neka broji titule,igra Evropu i ponosno predstavlja srpski fudbal.Korner ili ne,Zvezda je u oba meca nadigrala petostrukog prvaka Evrope koliko god vi ismejavali to a u sebi zavideli.

Mia San Mia

pre oko 3 godine

Sedmostrukog
G

Gost9

pre oko 3 godine

Đovanela se kanda malo pravda. Ali 9 minuta na po sekund, vrh axaxa. Bilo bi to 540 dodira tika take.
M

Milorade

pre oko 3 godine

Kada Zvezda ne bi bila prvak to bi bio genocid nad srpskim fudbalom. Zalosno je sto svi znamo kako Partizan pobedjuje a cutimo
A

A c a

pre oko 3 godine

Nikad više 2017!!!

07.08.16

pre oko 3 godine

Izgleda da neki misle da bitka za sampionsku titulu postoji?Da borba za titulu nije resena?Neki se nadaju...To sto gromada pravi serije pobeda nad "kisela voda" timovima(Backa,Macva)nikako ne znaci da su oni jaki,to se pokazalo u Evropi,vec da je liga slaba,kad i ovakva gromada dobija u serijama.Na stranu to sto im njihove serije pobeda deluju sasvim normalne,a Zvezdine ne,jasna je razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i ostatka lige.Ko je u to bar malo sumnjao,mogao je na San Siru da vidi.Zvezda je prerasla ovu Ligu,i uz malo ozbiljnosti i fokusa,to ce da pokazei dokaze u Derbijima,osvjaanjem Duple Krune.to sto je gromada,sa celavim na klupi,uspela da uradi,u onoj sezoni izgubljene titule na "Krovu",na Vozdovcu,to se vise nikad nece desiti.Taman da pobede sve do kraja,pobedicemo i mi,ako oni mogu,mozemo i mi,ako nista drugo,ono zbog ocigledne razlike u kvalitetu.Ako oni budu kukali,kmecali,plakali,proklinjali,zaklinjali,pretili,paranoisali,i koristili svoj standardni "gebelsovki"repertoar tim ce sve bitimnogo sladje za nas..Jer to kukanje i kmecanje,i razni pritisci,uspeli su tad,sa celavim na klupi,i nece vise nikad.dzaba im.Nasa Uprava je naucila lekciju,tim je jaci,tako da nikakva borba za titulu ne postoji.
9

951357

pre oko 3 godine

Znam da se čita Mocart, pa evo poruka momcima - samo jako! Gazite sve do kraja! Vidite kako komšije prave istorijske nizove i pokreću mašineriju sa svih strana da opet otmu titulu koju na terenu nisu zaslužili. Tako da svaku utakmicu maksimalno, svakome po 5 komada, ne sme biti kiksa do kraja! Verujemo u vas! Samo jako, zaslužili ste duplu krunu, uzmite je!
R

Rapten

pre oko 3 godine

Bravo za dejana odlično vodi tim
V

Vojska preko Drine - KND

pre oko 3 godine

Sve pod noge... SVEEEEE!
G

Gost 034 KG

pre oko 3 godine

Uz dužno poštovanje onim "normalnim" ljubiteljima fudbala,ovde od rane zore počinju se skupljati,svakakvi ZADRTI likovi,koji znaju samo jedno : Vređati drugu stranu,onako klinački kao da imaju 10 god . Loženje na Zvezdu i Partizan,do tih mera,da se pišu NESTVARNO NEBULOZNE STVARI. Zapita se čovek,da li su zaista svi u ovoj zemlji toliko ograničeni i da li će ikada biti malo više normalnih glava.
W

Wa

pre oko 3 godine

Svaka čast za kom
L

Logika

pre oko 3 godine

Iz tvog zaključka proizilazi da si i ti ograničen.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Nekom korner a nekom prijeko potrebni jedanaesterci za pobjedu. A ako ni to nije dovoljno za pobjedu malo dodavanja u noge ili lose ispucavanje protivnickog golmana.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Da Partizan ne igra sklanjalice i da protivnici ne odmaraju igrace protiv njih titula bi vec bila resena.Ovo vestacko odrzavanje je presmesno
G

Gosthahahahaha

pre oko 3 godine

Falko uzmi izvedi korner hahahahaha
A

A c a

pre oko 3 godine

Druže, jel još uvek slavite poraz od Olimpijakosa u košarci pre 10 godina? Ahahaha
n

ngjsm

pre oko 3 godine

dajte ciganima korner hajaha
G

Gostjahaha

pre oko 3 godine

gaahahahah sa vama smehoteka uvek
y

y7y6y

pre oko 3 godine

3 korne penal hahahahaha
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Jeli grobar, sta je KORNA!? Ja znam za korner, a ti si izgleda fudbal gledao samo ispred zgrade.... verovatno igranje rukom zoves ENAC
G

Gostjaah

pre oko 3 godine

Dajte im korner
G

Goszzzt

pre oko 3 godine

Zar titula nije odlučena? Pisači ste na polusezpni da je Zvezda šampion i da ide u kvalifikacije za LŠ, a Partizan u novo takmičenje?
K

Koma

pre oko 3 godine

Po meni je odlučeno, ali eto, mada nije ni bitno.
n

niszvezda

pre oko 3 godine

7/7
Д

ДелијеСевер1989

pre oko 3 godine

Ми можемо са 3 тимом да победимо партизан, али није у томе проблем.Проблем је у судијама који ће константо судити у корист партизана.Партизан има једну жељу само , а то је да се не повреди натхо , ако се он повреди оде све...неће имати ко да им шутира пенале.
G

Gostovanja

pre oko 3 godine

Pa ni ti ne veruješ u ovo što si napisao
G

Gostbaha

pre oko 3 godine

Dajte im korner hahaha
G

Gostnajaj

pre oko 3 godine

Sa kim igrate u osmiji finala LE ? PITAM ZA DRUGA.hahahHhahyhahahaah
G

Gostsss

pre oko 3 godine

Cuti bedo bije vas ko stigne
k

kales

pre oko 3 godine

Odracemo vas..
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Igramo sa Sarloa koja je projekat za osvajanje LE jos u sezoni kupanja!!
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Pa ti sto pominjes Sarlroa bez srama i stida pogledaj onaj raspali Gent prvo pa se smej Sarlroi a pre svega toga izguglaj malo ko su amateri Zerminal Ekeren i koga su izbacili,slobodno proveri pa dodji botuj ovde kako je to zapravo bio Partizan ili da se nije desilo.
@

@Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Kme kme kme... Aj sad probaj da napises to bez suza u ocima :)))
L

LULW

pre oko 3 godine

Ako im odvedu Kokezinja, lagano dobijamo derbi sa 3 razlike
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Sa tim decijim fazonima i tim "kme" samo pokazujes koliko si zaostao a dovoljni su tvoji komentari na racun Partizana da to pokazu
9

951357

pre oko 3 godine

@Vini - Pa nije ni čudo što se sprda sa Šarlroom. Vi nam spočitavate neki korner, a realno i sami znate da je trebalo da pusti da ga izvedemo, i da je bilo obrnuto da bi Milan sigurno izveo korner. Druga stvar, sprdate se kao što nismo prošli u osminu finala, a svesni ste toga da smo to više zaslužili nego Milan, i pritom, vi koji niste uspeli da prođete treće kolo kvalifikacija nam se sad kao smejete što nas isbacio Milan, a vas izbacio Šarlroa koji je već u sledećem kolu kvalifikacija ispao. I opet, naravno da se sprda sa Šarlroom jer ste letos od njih pravili Barselonu, a oni ljudi 3 pasa ne umeju da povežu. I ti vajni kandidati za titulu u Belgiji će sad da završe na sredini tabele ili čak u donjem delu. A ako baš želiš da uporedimo sa Gentom, može. Gent je od početka sezone igrao sa manjim brojem igrača, što zbog povreda, što zbog korone, menjali su se treneri, pojačanja nisu dovođena. Sa druge strane, nakon što su vas izbacili, Šarlroa je doveo Berahina i Teodorčika, a sada još 3 igrača, i nisu imali ni povređene ni zaražene igrače. I razlika na tabeli između "raspalog" Genta sa svim problemima i pojačane Šarlroe bez ikakvih problema je 2 boda. Do kraja će zameniti pozicije na tabeli, to sam vam i letos pričao. Doduše, trebaće im više vremena upravo zbog svih tih problema, ali biću u pravu. Pritom, Gent je već 2 puta tukao Šarlrou ove sezone.