Komentari na vest

Mesi i Barselona razgovaraju o novom ugovoru, dug put do realizacije jer zavisi od mnogo faktora

1

1902

pre oko 3 godine

Nema nista og toga posle onih 3-3 sinoc hehehehe

Katalonija

pre oko 3 godine

Mesi je najbolji ikada, dao je Barsi sve i ako neko ima prava da postavlja uslove to je upravo G.O.A.T ove igre a svi zajedljivci, mogu da budu samo to, zajedlji što su ipak najveći madjioničari bili i jesu duša kluba koji je više od toga!!! VISCA BARCA, FORCA BARCA ! ! !
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

Da, forca u bankrot.
K

KROJF

pre oko 3 godine

Čovek je MESI (ja).Doduše lažni.Teg koji vuče barselonu na dno.Opet će uprava da papučari.MESI (ja)i čale njegov pred kraj karijere našli da zatežu kao da dosad već nisu zaradili.Sramotno ponašanje obe strane svake na svoj način.SPORTSKI POZDRAV
9

951357

pre oko 3 godine

Dug put do realizacije jer zavisi od mnogo nula na čeku
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Znaci ponovo je Mesi iznad kluba. Ako igrac odlucuje o pojacanjima i u nekim slucajevima o trenereru, cemu to onda vodi? Ne vidim nacin kako bi mogli da ispune sve sto trazi. Da bi bili konkurentni ponovo, potrebno im je preko 200 miliona na pojacanja i njihove plate. Igrace koje bi mogli da prodaju, vise nemaju ni pribliznu cijenu koju je Barselona platila za njih poput Kutinja i Dembelea. kad bi za obojicu uzeli vise od 100 miliona, to bi bio nezapamcen uspjeh.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Po 1000. put, ako Mesi odlucuje ko ide i ko dolazi zasto su onda otisli Neymar i Suarez recimo, igraci koji su mozda i najvise znacili Mesijevoj statistici u zadnjih par godina?
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ko je doveo Tatu Martineza na klupu? Zasto Grizman dugo nije igrao? Nejmar je otisao zbog klauzule, Suarez zbog uprave. I malo je falilo da i Mesi ode zbog uprave. Sledeci put daj jace argumente.
l

loool

pre oko 3 godine

RealNo1, malo si kontradiktoran. Prvo napises da Mesi odlucuje i onda napises da je Suarez otisao zbog uprave. Pa ako Mesi odlucuje kako je to moguce? A Girzman nije igrao jer je na njegovom mestu igrao Suarez. Kakve to veze ima sa Mesijem?

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Bas tako, Suarez otisao zbog uprave, a Mesi se pita o svemu, ne stima tu nesto. Niti je klauzula u Nejmarovom ugovoru svemoguca. A ovo za Grizmana ne zelim ni da komentarisem osim ako ti to nisu priznali Mesi i Griznam licno dok ste ispijali kaficu u nekom kaficu u Barseloni.