Komentari na vest

Mesijev astronomski ugovor u Parizu: 110.000.000 za tri godine, lojaliti bonus i isplata u kriptovaluti

G

Gost0711

pre preko 2 godine

Kolka plata za beskorisnog igraca
4

44444545

pre preko 2 godine

Ovo je netacna informacija, danas je Leonardo napao francuski Ekip sto objavljuju izmisljotine.
p

podesen

pre preko 2 godine

Da a Mbape sada ima 15 miliona i ima da se lomi a ovaj baja blizu 50 milke. Pa bolje kao slobodan u Real na ruke dobijes 30 milje i po sezoni 30 milje i bog da te vidi.
H

Haos

pre preko 2 godine

Zaradice ih posteno sa 15golova u ligi i maximum 5 u ligi šampiona. Ovo mu je maximum. Ako uspije poketino da ga drži kao klasičnu desetku a da mbape igra ispred njega možda nešto i dobiju njegovim dolaskom. Ovako sa njim i nejmarom zajedno sve djeluje bezlicno i istroseno.
K

Kriptač

pre preko 2 godine

Nije cripto.com vec crypto.com.
V

Vrana

pre preko 2 godine

A gde bi plakanje sto napusta barsu i prica kako je hteo smanji platu? Samo ima jedan problem fudbal je timski sport i pobedjuje tim a ne pojedinac. A PSG je skup pojedinaca i od dolaska arapa nikad nije bio tim. Tako dzabe mesi nejmar mbape i ostali ako niste tim.
Y

Yjjyi

pre preko 2 godine

Sta je sporno? Mesi u Psgu ima duplo manju platu nego u Barsi sto je imao.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Mesi je otišao u PSZ prvo zbog novca a drugo zbog jačine lige. U Engleskoj bi bio prosečan igrač u Italiji isto tako u Nemačkoj gdje fizika i snaga igra veliku ulogu takođe stim što kod nemaca može samo Bajern dobro da plati ali oni imaju svoje limite preko kojih ne idu pa ko voli nek izvoli. Što se tiče rekorda to je prošlost za Mesija, tvrdio sam i dalje tvrdim on je sve to samo mogao u Barsi da radi dok Ronaldo gde god ode rešeta mreže i osvaja titule.
m

mmiiik

pre preko 2 godine

Tvrdio sam i dalje tvrdim Ronaldo je i u Engleskoj i u Italiji igrao u najjacim klubovima cak 10 godina i samo je po jednom bio najbolji strelac u tim ligama. To je sramota za "najboljeg igraca svih vremena". Koliko god se to ne svidjalo fanovima Ronalda treba biti realan i priznati da njegov golgeterski ucinak nije bio nista bolji nego od Salaha, Vardija, Kvaljarele, Imobile itd. Uvek ce se postavljati pitanje da li bi se ikada oko Ronalda stvorio ovakav hajp da je citavu karijeru proveo u tim ligama jer je ocito da on u tim ligama nije bio nista bolji od ostalih napadaca. Dovoljno je samo pogledati Ronaldovu statistiku protiv najjacih Engleskih klubova. Npr. protiv Celzija samo 1 gol u 12 utakmica. Katastrofa. Nije se video pored Eslija Kola. I sam je priznao da mu je on najtezi protivnik protiv kojeg je igrao.
m

makkes

pre preko 2 godine

Glupo je reci da je dosao samo zbog para jer bi te pare dobio u svakom klubu osim u Bajernu. Samo mu oni ne bi dali 35 miliona godisnje. Da je gledao samo pare otisao bi u Katar kao Cavi ili Japan kao Iniesta. Iniesta u Japanu i danas dan ima platu 25 miliona. To su primeri igraca koji samo zbog para odu u neki klub. To je sigurno mogao i Mesi uraditi ali njemu je ocito vaznije da proba osvojiti jos koju LŠ. Siguran sam da bi u Kataru, Kini ili Japanu imao i daleko vecu platu nego u PSGu.
h

hjsahahalol

pre preko 2 godine

Juventus sa Ronaldom nije osvojio titulu nakon 9 godina. Bas ih je unapredio. U LŠ igrali finala, a sa njim ni osminufinala nisu mogli proci. Za pola godine sa niko nece ni secati da je igrao u Juventusu. Toliko se titula naosvajao sa njima.
v

veliki diegoa

pre preko 2 godine

Cccc, osvajanje titula cu Ronaldu priznati kada ode u neki klub poput Lila, Napolija, Evertona, Valensije i kada osvoji titulu sa njima. Ovako ce ostati upamcen samo po tome sto je birao i igrao samo po najjacim klubovima kao i Mesi. Jedan je Maradona.
k

koji komentar

pre preko 2 godine

tipa nikad nebulozniji nebi dominirao u ligi u kojoj dominira jedan salah koji je bio ptica trkacica u romi? Decko mesi preko 20 golova dao top 6 timovima engleske,dao vise golova od ronalda protiv najjacih timova engleske a da nije nikad ni igrao tamo.Sad ukljuci taj mozak pa zamisli sta bi bilo da igra i protiv ostalih 14 timova tipa barnli i ostali.
m

mmik brate

pre preko 2 godine

slucajno ti lupio minus komentar ti je na mestu ronaldo je toliko unapredio uve da su umalo posle 15 godina zavrsili izvan top 4 a u ls ispao od liona ajaksa i porta MISTER LIGA SAMPIONA XAXAAX
m

miiikiii

pre preko 2 godine

Samo u Barsi? hahaha do neki dan ste pisali da je to mogao samo uz Xavija i Iniestu, a sada menjate pricu jer ste vidili da nema smisla hahaha. Da li smiješ napisati individualne nagrade u zadnje 3 godine koje je Messi dobio bez Xavija i Inieste, i da li smiješ napisati individualne nagrade koje je Ronaldo dobio u 15 godina bez Krosa, Modrica tj. ako zanemarimo period od 2013-2018!? Takodjer i u reprezentaciji gde Ronaldo nikad nije bio najbolji igrac nekog velikog takmicenja. (Smijem se kladiti da mi neces odgovoriti na komentar i na pitanje koje sam ti postavio). Dobar je i Ronaldo, ali bez suigrača iz Reala on teško može da bude najbolji na svetu. Samo jedna zlatna lopta u dresu Junajteda i Juventusa u 10 godina, prvih nekoliko sezona u Realu takodjer nista. A Mesi dobije ZL 2019 cim je Iniesta otisao iz Barse, a veliki je favorit i ove godine. Mesi je bez Xavija i Inieste bio najbolji strelac i Spanske lige u sve 3 sezone i 2019 i 2020 i 2021 godine, a Ronaldo je samo po jednom bio najbolji strelac Engleske i Italijanske lige u 10 godina. Tesko je kada nemas Krosa i Modrica iza sebe zar ne? U reprezentaciji je dao 111 golova, 90 golova u kvalifikacijama, a samo 3 u nokaut fazama. Mene bi bilo sramota nabijati statistiku protiv raznih Andora, Litvanija, Estonija, a kada dodju najvaznije utakmice njega nigde nema. To je tako vec 15 godina (u reprezentaciji). Najbolnija cinjenica za sve fanove Ronalda ce se desiti ove godine. Mesi ce bez Xavija i Inieste imati u 3 godine vise dobijenih zlatnih lopti nego Ronaldo bez Modrica. Samo sto je Ronaldo igrao bez Modrica 15-ak godina. Ronaldo je samo uz njega mogao biti najbolji. Ocito.
G

Gza

pre preko 2 godine

Mmii Šta lupaš čoveče. Ronalda voleo, ne voleo čovek skoro 20 godina rešeta. Nemaš ti pojma o fudbalu.
G

Gza

pre preko 2 godine

Taj Ronaldo uzeo više Liga šampiona nego ste vi mučeni pobedjivali ispred zgrade. Krivo mi je što Inijesta, Ćavi,, Roben ili Riberi nisu uzeli Zlatnu loptu ali ovo što o ovom čoveku pišete je kompleks niže vrednosti.
M

Mmii

pre preko 2 godine

Gza, Jedino ko ovde nema pojma o fudbal si ti. Koga Ronaldo reseta 20 godina? Ronalda voleo ili ne voleo, nikada necete promeniti cinjenicu da je samo po jednom bio najbolji strelac Engleske i Italijanske lige u 10 godina. Ako je to za tebe resetanje onda OK, za mene nije. U Juventusu samo 14 golova u LŠ za 3 sezone. Toliko je u Realu davao samo u jednoj sezoni. I nije Ronaldo uzimao Lige Šampiona nego su to radili Modric i Kros koji su i bez njega osvajali SP ili igrali finala. Zanemari period od 2014 do 2018 i videt ces da je Ronaldo bez njih dvojice uzeo samo jednu LŠ u 15 godina.
F

Fracse

pre preko 2 godine

Cccc, Francuska liga je uz Englesku fizicki najzahtevnija liga tako da ti te price o Nemackoj i Italiji padaju u vodu. Treba trcati u Francuskoj sa svim onim crncima. Iz tog ugla je Francuska mozda teza cak i od Engleske.
H

Haos

pre preko 2 godine

@ miiikiii Mesko je top igrač nekad bio. Dečko je imao problem sa hormonima i boga pitaj šta sve ne. Nakon godina terapije morao je postati vegan ( već nekih 6-7god) kako bi produžio karijeru i kolko tolko ostao zdrav od svega čime su ga hranili. Stvarno je umjetnik sa loptom Al daleko od toga da je bolji od rokija. Ono je prototip čovjeka želje ambicije rada …. Van serijski sportista. Ovo je bar svima jasno. A mesko možda još jednu sezonu pokaže klasu i kraj. Ne znam kako to neki drugi ne vide Al je on postao igrač trenutka.
S

Spreman na minuse

pre preko 2 godine

Pokazuje ljubav prema PSG kao prema Barsi. Nije ni cudo sto su kapitulirali. PSG da nema arape pored Mesija bi propali za 2 dana.
j

jkjkjk

pre preko 2 godine

Pokazuje ljubav prema PSGu kao Ronaldo prema Junajtedu i Juventusu. Mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje (Ronaldo) nego traziti 35 miliona godisnje (Mesi) od bogatog kluba kao sto je PSG. Ronaldo da ode u PSG trazio bi od njih 100 miliona za samo jednu godinu.
k

kokica 1

pre preko 2 godine

Nije on kriv sto je fudbal otisao u klinac i što se izdvajaju tolike cifre na plate. Najbolji je igrac na planeti i realno je da ce biti najplaceniji. Ne nego ce reci mnogo je to, igracu za 100 e mesecno internet i kablovsku.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nek uzme stan u Monacu zbog poreza.
P

PoPo

pre preko 2 godine

Savetnik / Novak...

milenkomaks84@gmail.com

pre preko 2 godine

Sve se svodi na pare. A strašno je to što psž radi.
D

Danijeqrčina

pre preko 2 godine

I na kraju ifraš 1:1 sa brižom uz totalnu nezainteresovanost plaćenika da potrče
H

Haos

pre preko 2 godine

Psg iznenadio bridz i odnio bodove. Pusti ti ostale priče.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Koliko licemerja u komentarima ovde, baš bljak!!! Kao da se svi novca gadimo, pa našli se da osuđujemo čoveka koji je PSZ-u već otplatio dati ugovor ili će ga otplatiti za godinu dana maksimalno. Niko njemu taj novac ne poklanja, već ga plaćaju da bi zaradili na njemu!
L

Lmao77

pre preko 2 godine

Evo ga opet ovi ko papagaji što ponavljaju. Jašta je otplatio, ma za dan otplatio kakva godina, kako? Nemoj samo reći prodajom dresova hahahah
@

@ssss

pre preko 2 godine

Zaradiće isto onoliko koliko je Juve zaradio na Ronaldu.Eno ih u kanalu ne znaju ni sami u kolikim su dugovima.Da ne spominjem Mesijev matični klub Barsu koja se zahvaljujući tome što je davala silne plate nalazi u takvom kanalu iz kojeg neće godinama izaći.Da li stvarno misliš da je normalno da neko toliko zarađuje trčeći za loptom?I da li stvarno misliš da će im Mesi vratiti uložen novac?Neko je na ovom portalu u tekstu vezanom za Juventusove dugove lepo napisao u komentaru da je vreme da se sve resetuje i da igrači budu maksimalno plaćeni po desetak miliona za ceo ugovor.I to je puno.
h

hhmmj

pre preko 2 godine

@ssss, Da li stvarno mislis da se razumes bolje u finansije Barselone od njihovog predsednika? "Daću sve od sebe da Messi ostane u Barceloni. Messi košta oko 8% ukupnih troškova, ali ostvaruje 30% prihoda kluba. Leo je velika dobit za Barcelonu i prihod koji donosi vrlo je važan za klub. Donosi mnogo više nego što se troši na njega", rekao je Laporta.
G

Gostu

pre preko 2 godine

Pa sad uporedite njega i Ronalda...Ovaj u pl dao već dva gola za pola miliona nedeljno. A Mesi ni jedan gol čak ni u ligi šampiona za 1.300.000 nedeljno....
G

Goran988

pre preko 2 godine

Au brate...tebi matematika losija strana izgleda...
d

dhjjfdfh

pre preko 2 godine

Zgadili su mi fudbal kad se igrao bez navijaca. ovo bahacenje je poslednji ekser da ne gledam vise strane lige. Vracamo se korenima i odlazak vikendom na lokalni stadion. Cak mi je i pionire i omladince sad drago da odgledam
K

Kataklizma

pre preko 2 godine

Razumem ga, u Barsi je igrao za 500e mesecno, jedva sastavljao kraj sa krajem..
G

Gost87

pre preko 2 godine

Kažu keva mu slala penziju.
M

Malates

pre preko 2 godine

I posle kao ne juri MESI Za parama.
h

hhiiiuuu

pre preko 2 godine

Ako juri za parama zasto je onda pristao na duplo manju platu u Barsi samo da ostane? Stvar je u tome da ne bi mogli registrovati Messija ni da mu je plata 1 EURO jer zbog svih ostalih igrača su probijali određeni limit na plate igrače. Za one koji ne znaju, uveden je salery cap od ove sezone u La Ligi. Španski savez je unistio Barcelonu sa tim jer je se znalo da ce doci do ovoga jer su u svih igraca Barcelone visoke plate. Barcelona je i sa pustanjem Messija jedva uspjela nekako registrovati nove igrace koje su doveli. (da Pike nije pristao na smanjenje plate ne bi ni njih registrovali)

Boka123

pre preko 2 godine

kriptovalute su buducnost
V

Vedran Lazun

pre preko 2 godine

Kriptovalute kontrolisu koliko i papirni novac. Zasto je buducnost? Zasto bi neko sa papirnog novca presao na virtuelni novac?
Č

Čortanovci

pre preko 2 godine

Ništa neće osvojiti, ništa ne ide na silu!!! Mesi igra bez želje, volje izdao je Barselonu kad joj najteže baš kao Ibra Juventus kad su ga bacili u treću ligu. Sa ovim ugovorima i arapima fudbal nema nikakvog smisla...Prestaću da gledam fudbal definitivno!
K

Kakvopoređenje

pre preko 2 godine

Nema smisla poredjenje, ibra u juveu tad igrao koliko dugo? Možda dve godine? Nije im bio ništa dužan, a ovaj u barci 20 godina
h

hmmk

pre preko 2 godine

Kako je Mesi izdao Barsu ako je hteo pristati i na duplo manju platu samo da ostane u klubu? Koliko bi igraca napravilo takvo nesto za svoj klub?
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Me$$i.
J

Jesu

pre preko 2 godine

Otkrili koliko je dobio na ruke, hehe. Smesno, sve ove brojke i ovakvo silovanje fudbala mi stvara bukvakno mržnju prema ovoj ekipi. Nece osvojiti LS jos 10 godona najmanje