Mesijev nos OK, nema preloma

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 14:36

Nepažljivi start Krisa Smolinga na sreću bez ozbiljnijih konsekvenci

Barselona je odahnula, Lionel Mesi nije doživeo lom nosne kosti našta se ozbiljno sumnjalo nakon utakmice sa Mančester junajtedom koju je katalonski tim dobio sa 1:0.

Tada je igrač domaće ekipe nepažljivim, moguće i namernim startom sa leđa bukvalno pregazio Argentinca i pritom ga u prolazu tako udario rukom u lice da je potekla krv. Intervencija lekara je trajala nekoliko minuta i bilo je veliko pitanje da li će vođa Blaugrane nastaviti susret, ali je ovaj i pored saveta lekara ostao na zelenom tepihu Old Traforda do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Izabrane vesti

Postojala je velika sumnja da je Mesiju tada stradao nazalni septum, pošto je imao velikih problema sa disanjem, te bi morao da pauzira najmanje dve sedmice, ali su današnji testovi na Kamp Nou pokazali da je sve u redu i da je u pitanju samo jača kontuzija. To znači da je Leo spreman za ligaški sudar sa Ueskom u subotu od 16.15, mada ne bi bilo čudno da ostane na klupi, kao i većina vodećih igrača koje će trener Ernesto Valverde po svemu sudeći odmarati za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona koji se igra u utorak od 21.00.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Lionel MesiKris Smoling

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara