Foto: (twitter©Porto)
Foto: (twitter©Porto)

Meta Milana i Lestera ostaje verna Zmajevima

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.03.21. | 19:39

Otavio produžio ugovor do 2025. godine

Interesovali su se Lester, Milan i Roma, iz prikrajka priliku vrebao Seviljin sportski direktor Monći, ali izgleda da ovog leta Otavio neće sa Dragaa. Porto je blindirao izuzetno traženog ofanzivnog vezistu do leta 2025. godine, a momak koji je sada već davne 2014. stigao iz Internasionala godišnje će prihodovati 3.000.000 evra nezavisno od potencijalnih bonusa.

Ništa se nije promenilo po pitanju otkupne klauzule koja ostaje 60.000.000 evra, teško je verovati da će bilo ko od gorepomenutih interesenata istresti toliki novac za Brazilca. Prošle sezone upisao je dva gola i čak 15 asistencija u svim takmičenjima za Zmajeve, u aktuelnoj ima pet pogodaka i osam dodavanja koja su prethodila golovima njegovih saigrača.

Izabrane vesti

(2,70) Fortuna Dizeldorf (3,15) Bohum (2,70)

Sa jednim pogotkom i to protiv Olimpijakosa još uvek nije zablistao u ovogodišnjoj Ligi šampiona, ali prva prilika da to promeni već za nešto više od dve nedelje. Sedmog aprila Porto će ugostiti Čelsi u prvom meču četvrtfinala, revanš je na programu šest dana kasnije.

Podsedimo, po dolasku u Porto pre sedam godina, Otavio se nije momentalno nametnuo već je godinu i po dana proveo na pozajmici u Vitoriji Gimaraes. Od povratka na Dragao odigrao je 177 utakmica, postigao 19 i namestio 45 pogodaka.



tagovi

OtavioPorto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara