Mičel Donald (©FK Grafičar)
Mičel Donald (©FK Grafičar)

Mičel Donald posle godinu dana pauze stigao u Grafičar: Svi znaju koliko volim Srbiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 13:26

Ugovor još nije potpisan, ali...

Godinu dana pauze i sada povratak na profesionalnu scenu. Doduše, u drugu ligu Srbije, ako uspe da ubedi upravu i trenera Marka Neđića da nije još “zarđao“. Ako nije, biće to veliko pojačanje za Grafičar čijim se pripremama u Antaliji danas pridružio i nekadašnji vezista Crvene zvezde Mičel Donald.

Ugovor još nije potpisan zato što Grafosi prvo žele da se uvere koliko je duga pauza uticala na 34-godišnjeg Holanđanina, ali ako se pokaže da je fizički spreman nema sumnje da će moći da pomogne mladom beogradskom klubu, koji, uveliko se spekuliše, ovog puta zaista juri promociju u Mozzart Bet Superligu što bi automatski značilo da će izaći iz statusa Zvezdine filijale.

Izabrane vesti

Otud i Donald u priči s tim da, podvucimo još jednom, posao nije ozvaničen. Ali čim je Mičel sleteo u Antaliju jasno je da je blizu dogovora.

Prvo idem da se istuširam u hotel, ali spreman sam. Samo moramo prvo da se vidimo, da razgovaram sa trenerom i direktorima. Ali srećan sam što sam ovde. Svi znaju koliko volim Srbiju. Tri i po godine sam igrao u Crvenoj zvezdi. I volimo se“, rekao je Donald koji je u Tursku sleteo u dukserici “Delija Sever“.

Podsetimo, Mičel Donald je bio deo one generacije koja je Zvezdu vratila u Evropu, sa klubom je osvojio i dve titule prvaka, dva puta bio u timu sezone Mozzart Bet Superlige, a onda 2018. otišao prvo u Malatiiju, pa zatim u Erzurum.

Od leta prošle godine je bez kluba, ali Donald nikada nije ni krio da ne bi imao ništa protiv da i po završetku fudbalske karijere ostane da živi u Beogradu.



tagovi

Mičel DonaldGrafičarZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara