Donaruma (©Reuters)
Donaruma (©Reuters)

Miha brani Donarumu: Ne oprašta mu se nijedna greška

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.22. | 11:14

„Savetovao sam ga da ostane u Milanu“, kaže srpski trener

Ludih godinu dana je za Đanluiđijem Donarumom. Italijanski golman je prošao prolećnih šest meseci pakla u Milanu, potom je bio heroj nacije kada je doveo Italiju do evropske titule, a sada je ponovo na udaru medija, istina samo francuskih, zbog greške kod prvog gola Real Madrida, koji je najavio preokret u Ligi šampiona.

Jedan od retkih koji je javno stao uz Donarumu je srpski trener Siniša Mihajlović. Šef struke Bolonje oseća da je mladi golman slabija strana u ovim napadima i želeo je da ga, koliko to može, zaštiti.

Izabrane vesti

Da li je bio Benzemin faul kod gola? Ne zna, to su situacije u sivoj zoni koje sudija mora da oceni. Ali, prema Donarumi se svi loše ponašaju, Italijani i Francuzi. Ne oprašta mu se nijedna greška“, poručio je Miha.

On je dodao kako smatra da je PSŽ loš izbor za italijanskog čuvara mreže.

Pričali smo prošle godine i savetovao sam mu da ostane. Međutim, on je odlučio da ode u PSŽ, napravio je loš izbor, ali je sam izabrao svoj put. Uostalom, da nije bilo Donarume Italija ne bi osvojila Evropsko prvenstvo. On je bio ključna karika“, naglasio je Siniša Mihajlović.


tagovi

Đanluiđi DonarumaPari Sen ŽermenSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara