Komentari na vest

Mihajlović posle najubedljivijeg trenerskog poraza: Mi igrali, oni davali golove

Z

Zoi

pre preko 2 godine

Mihajlovic je bio pomocnik Manciniju u Inter, tako da nije vodio klub. Inace pre meca je ponizavajuce pricao o Interu, kako treba da se plase, da ce im biti tesko. Jos je dodao kako Dzeku slobodno moze ostaviti prostora koliko zele. Obilo mu se sve o glavu. Inter je igrao 60 minuta laganog tempa i uvalio im 6 golova, plus precak, nedosudjen cist penal i ono glupiranje pred golom Bolonje kada jednostavno nisu hteli da postignu gol. Bolonja imala 2 sanse, jednu na pocetku i drugu kod gola kada je pola ekipe promenjeno i data sansa igracima koji ce vrlo malo igrati. Ljudski je da se kaze, pogresio sam, razvalili nas ljudi i tako stavis tacku na to.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

A tako se napalio ova trenercina pre meca, kao dolazim da se nadigravam sa Interom na Meacu, on umislio da vodi neku vele silu ekipe, nadao se bodovima i onda mu Inter spakuje sest komada a nisu se ni oznojili kako treba, koji glup covek moras da budes da izjavis ovako nesto, oni igrali a Inter davao golove, znaci vecu glupost nije mogao da izjavi, vecito daje neke ultra izjave da mu se smeje cela italija, redovno pravi od sebe klovna za sprdju, sta je bilo tesko da se izjavi razlika je u klasi, primili smo sest komada i kraj price, inace on nikad nije vodio Inter u karijeri kako trener, greska administratora, tako vam pise gore u textu, igrati za Inter i biti njegov trener su dve razlicite stvari
S

Sempre ac milan

pre preko 2 godine

Mihajlovicu ovo ti nije trebalo,cemu takva izjava!!!???Inter vas odvalio,dobijes 6 komada a ti izjavis nesto tako...
V

Vrana

pre preko 2 godine

Pa mora nesta kaze A i bio je poletio pred utakmicu pa sad da opravda sto je izjavio pre utakmice

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Inter ih odvalio.
s

safqs

pre preko 2 godine

kako mu je Dzeko objasnio neke stvari. Kostala ga izjava da Dzeko nije opasnost kao Lukaku, bukvalno Dzeko ga ukopao
V

Vedran Badjun

pre preko 2 godine

Trebao bi da napusti posao. Nije to za njega.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Vi igrali? Covek je toliko nerealan...
Y

Yala

pre preko 2 godine

Sta očekivati od srbina ? Da je realan možda !?
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Yala Kakav ti je ovo komentar? Sta ako je Srbin? Dosao si ovde da nas delis po nacionalnosti? Ako ti smetaju Srbi, idi na neki portal koji drze tvoji, koji god da su. Nabijem ja tebe na kurac, znas? A ti admine, sram da te bude da objavljujes ovakve komentare.
M

Mitarevic

pre preko 2 godine

Mislim da je yola srbin samo je hteo reć da smo mi srbi uvek nerealni, zasto povezujes odma s nacionalizmom i napadas ga
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Mitarevic Ne znam ja sta je Yala po nacionalnosti i ne zanima me. Nemoj ti da sudis sta je on mislio. Ja vidim sta je napisao. A ja sam na ovom portalu duuuugo i prvi put vidim da je admin odobrio takav komentar. Da je Yala to rekao za Hrvate isto bih reagovao. Ovo je sportski portal i komentarisemo o fudbalu i sportu. Mogao je to reci za Mihajlovica kao Mihajlovica i bio bi u pravu jer je takav Mihajlovic. Nema potrebe pominjati sta je on po nacionalnosti.
P

PoPo

pre preko 2 godine

Svasta ovde moze da se procita.