Jovan Mijatović (© FK Crvena zvezda)
Jovan Mijatović (© FK Crvena zvezda)

Mijatović posle dve stative: Nismo imali sreće, vratiće nam se kad bude bilo najpotrebnije

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 21:12

"Mlad sam, ali sam pokazao da mogu da se nosim sa njima", kaže mladi napadač posle poraza od Mančester Sitija

Opet je Jovan Mijatović dobio priliku sa klupe i još jednom nije razočarao. Kad god kroči na teren, nešto se dogodi. Nije bilo drugačije ni protiv Mančester Sitija. Nije ga uplašio šampion Evrope, pokazao je koliko opasan može da bude i samo je gol falio da ponovo ukrade svetla pozornice.

A, bio mu je blizu. U dva navrata! Samo što ga je oba puta stativa sprečavala da ponese epitet heroja.

Izabrane vesti

"Mislim da smo mogli više. Nismo imali sreće kod nekih situacija. Ja sam, na primer, pogodio dve stative. Nedostajalo nam je više koncentracije u završnici, ali vratiće nam se kada bude bilo najpotrebnije. Suprotstavili smo se evropskom šampionu", konstatovao je 18-godišnji napadač Crvene zvezde posle poraza od Sitija (3:2).

No, i pored toga što srpski predstavnik nije uspeo da otkine bod mančesterskom timu, sam osećaj da je pokazao zube šampionu Evrope za Mijatovića je neopisiv.

"Osećaj je fenomelanan, sa 18 godina protiv prvaka Evrope, pre šest meseci sam ih gledao na TV-u. Nisam mogao da zamislim da ću igrati protiv njih. Zadovoljan sam svojim napretkom, ali neću tu stati."

Na pitanje kako je nositi se sa nekim od najboljih štopera na svetu poput Manuela Akandžija, Nejtana Akea, Mijatović odgovara:

"Imao sam par šansi, nisu očekivali to od mene. Mlad sam, ali sam pokazao da mogu da se nosim sa njima. Pružili su mi sjajan otpor ha-ha-ha", kroz smeh će Zvezdin Bekam.

Poslednjih nedelja se često spekuliše o njegovom odlasku.

"Ja bih voleo da ostanem ovde i ostavim neki trag. O tome ćemo razmišljati kada se završi polusezona, ono što sada sledi je gostovanje u Subotici", zaključio je Mijatović.


tagovi

Jovan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara