@Starsport
@Starsport

Miladin Stevanović želja Izraelaca: Makabi u Čukaričkom našao rešenje za beka

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.06.23. | 22:23

Uz igrača Brđana na radaru i argentinski defanzivac

Makabi Tel Aviv jedno od najvećih pojačanja u prethodnoj godini doveo je iz Čukaričkog, a poučeni pozitivnim iskustvom sa Đorđem Jovanobićem iz izraelskog kluba ponovo su na listu želja dopisali jedno ime sa banovog brda. Ovaj put na radaru Makabija našao se Miladin Stavanović.

Prema saznanjima izraelskog portala One, Stevanović je prva želja kluba iz Tel Aviva koji je kao prioritet na letnjoj pijaci označio angažman stranog desnog beka. Isti izvor tvrdi da se u beležnicama članova sportskog sektora kluba našao i 22-godišnji Argentinac Brajan Agira iz Lanusa, međutim usled znatno većeg obeštećenja južnoamerički fudbaler je trenutno u drugom planu.

Izabrane vesti

Stevanović je prethodnim sezonama imao veoma važnu ulogu u timu Brđana, međutim tokom sezone iza nas povrede su uticale da propusti dvocifren broj utakmica, a istovremeno ukazanu šansu iskoristio je mladi saigrač Viktor Rogan. Činjenica da je Čukarički trećim mestom u Mozzart Bet Superligi obezbedio minimum plasman u grupnu fazu Lige konferencije nameće obavezu da Brđani u slučaju eventualne prodaje krenu u potragu za adekvatnom zamenom, ali dosadašnja praksa u klubu da se iskusnijim igračima izađe u susret kada su u pitanju ionostrane ponude nagoveštava da bi Stevanović mogao da dobije odrešene ruke uz adekvatno obeštećenje.

Nekadašnji đak Partizana deo je čuvene generacije Orlića koja se 2015. godine popela na svetski tron, a od 2018. godine je u timu sa Banovog brda za koji je odigrao 143 zvanične utakmice i postigao četiri gola uz 15 asistencija.



tagovi

Miladin StevanovićČukaričkiMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara