Milan Đuričić (©MN Press)
Milan Đuričić (©MN Press)

Milan “Đumi“ Đuričić šef struke Radničkog

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.10.20. | 17:58

Radoslav Batak neće biti više trener niškog superligaša

Deset kola, 17 bodova i sedmo mesto na tabeli Superlige. U Nišu očigledno nisu zadovoljni, a ni uvereni da bi Radoslav Batak mogao da Radnički pogura do mesta u Evropi, pa su prema informacijama MOZZART Sporta pripremili rokadu na klupi. Kako saznajemo, novi šef stručnog štaba Radničkog biće Milan Đumi Đuričić.

U Nišu za sada ćute o ovome, ali kako smo načuli sve je manje-više završeno i u utorak bi promena trebalo da bude i ozvaničena.

Izabrane vesti

Podsetimo, popularni Đumi, inače važi za velikog poznavaoca prilika u srpskom fudbalu, čak i u nižim ligama, poslednji angažman je imao kao pomoćnik Sava Miloševića u stručnom štabu Radničkog. Savršeno je to funkcionisalo dok pred početak sezone saradnja nije okončana iz ne baš sasvim jasnih razloga. Nedugo nakon što je Savo ostao bez prvog asistenta ostao je i bez posla. Tačnije, podneo je ostavku posle poraza od Vojvodine i Partizan je reagovao dovođenjem Aleksandra Stanojevića.

Sada se sprema rokada i na Čairu, moglo bi da se kaže da je remi sa ekipom Mladosti iz Lučana presudio Bataku, ali biće da je to ipak bilo onih 0:5 protiv Voždovca, iako je uprava tada objavila da trener ima punu podršku kluba i da su ekipi potrebna pojačanja.


tagovi

Milan Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara