Komentari na vest

Milan "izvisio" za još jedno pojačanje, River prihvatio Benfikinih 18.000.000 evra za Fernandeza

C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Imam osecaj da bi Milanu bas lepo legli Paulo Diaz i Carasscal iz Rivera kad su vec izvisili za igracinu Fernandeza koga ceka ogromna karijera,ko je pogledao bar 2 Riverove utakmice zna o cemu pricam.Diaz odlican za rotaciju,Carasscal prepun potencijala,dobro se snalazi,igra iza napadaca komotno bi mogao da zameni Brahima za par sezona a obojicu bi mogli da dovedu za manje od 20 miliona.

ST8

pre gotovo 2 godine

On je bio opcija B ili C, ali od njega se odustalo zbog njegove zelje da se Milanu tek pridruzi na zimu.Milanu treba zamena za Kesija ovog leta. Ovaj budzet od 50 miliona je cista izmisljotina Italijanskih medija od torinskog Tutasporta do pojedinh drugorazrednih novinara. Sto se tice transfera oni ce poceti kada Maldini I Masara potpisu vec spremne ugovore. Maldini ne bi potpisivao ugovor ako nebude imao garancije oko vecih ulaganja. Jos jedna stvar koja krasi Maldinija I Masaru kad su transferi, to je njihova tajnost.Bar su to trebali nauciti novinari. P.S. Ko je potvrdio da je Milan izgubio trku za Botmana I Sanceza?
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

Znaci is-usi ga milan za sva pojacanja koje je planirao, a vidim ti si neki lik koji nista ne radi u zivotu, spavas ovde na portalu i komentarises ovaj jadni milan dan noc ovde, trudis se da ih opravdas, ali nesto ti ne ide bas od ruke, mnogo si se primio na ovaj jadni milan koji je uzeo titulu na srecu a ne svojom zaslugom
G

Gost0007

pre gotovo 2 godine

Onaj osecaj kad ti ovaj Gile kaze da spavas na portalu hahaah....

ST8

pre gotovo 2 godine

Gile, tacno mesec dana od kada si pobegao u misiju rupu.Na danasnji dan prije mesec dana Milan je osvojio titulu a ti si pobegao kao I svaku put. Gile, sta se desilo sa Pjanićem?Nestao je jos od februara I pobede Milana u derbiju. Nisi valjda deaktivirao nalog? I da ti kazem da su ti oni nalozi za kojih komentarises bas providini.Zamisli stavis ime Gist.
G

Gost22222

pre gotovo 2 godine

Ti pijes kafu sa Maldinijem svaki dan pa znas sve vidim?
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

ST8, samo nastavi da brojis dane od milanove srecene titule, sad ces da brojis narednih 20 godina do njihove sledece titule, koji si ti lik, ladno brojis dane od milanove srecne titule, imas li ti oca, majku porodicu da te spase od takvog zivota, kapiras li ti koliko si opterecen da si poceo dane da brojis od milanove srecne titule, dao bi ja tebi titulu, svako jutro u 6h bi ti meni stajao kao sterela, pa pravac posao, zanat ili sta vec, opterecen si mnogo, ajde da radis nesto, po ceo dan visis ovde i samo kometarises ovaj jadni milan, muka mi je vise da me klinci prozivaju da sam ja neki pjanic koje je realno bio izmisljen na ovom portalu ovde znam.od koga, sad sam i Gist i ne znam ko jos nisam bio u klinackim ocima ovde, a ono ladno izmisljen lik pjanic sa tri zuta bio ovde, nemoj da vas vara redakcija to sve oni izmisljaju nikove ovde pa pisu ove komentare, a ima i opterecenih kao STR sada, zavrsices ti u ludnici STR ako nastavis ovako, a onu zensku stvar to ces samo na huba da vidis sine, nisi valjda toliko ruzan da ti je mozzarsport sve od zivota tuznog zivota ?
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

ST8, samo nastavi da brojis dane od milanove srecene titule, sad ces da brojis narednih 20 godina do njihove sledece titule, koji si ti lik, ladno brojis dane od milanove srecne titule, imas li ti oca, majku porodicu da te spase od takvog zivota, kapiras li ti koliko si opterecen da si poceo dane da brojis od milanove srecne titule, ajde ti sine da radis nesto. da se malo spustis na zemlju sa jadnim milanom
H

Hwhqhaa

pre gotovo 2 godine

Pratim argentinsku ligu i ovaj Enco je preozbiljan igrač. Milan se zeznuo za njega
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Sve citam od pocetka spekulacija oko prodaje i dalje ne kapiram nista. Investcorp je spremio 300mil. samo za transfere u slucaju kupovine ali ovi iz Redbirda su imali jacu ponudu. E sad, kako je moguce da daju Maldiniju i Masari "smesnih" 50 mil. za transfere, za sampiona, koji ce igrati LS i eto braniti skudeto? Sve stoji da papirologija i cela ta situacija oko preuzimanja kluba ce trajati par meseci ali mi je neozbiljno da se njima jos nije produzio ugovor koji im istice uskoro, da dozvoljavaju da im uzimaju igrace ispred nosa.. Samo da ne bude cenjkanja kao prosle godine. Ovo zasad ne mirise na dobro..

ST8

pre gotovo 2 godine

Ugovor nije potpisan zato sto Maldini trazi veca ovlascenja I garancije. Imamo primer da sef skauting sluzbe Dzefri Moncada pronade igraca, zajedno se sloze da je to igrac koji treba Milanu.E sad tu se pojavljuje problem da Maldini mora da prijavi tog igraca Gazidisu I da on na kraju odluci da li ce se on kupiti Ili kolika je maksimalna ponuda za tog igraca. Maldini trazi da se Gazidis bavi samo finansijama koja je njega specijalnost, a Maldini transferima I potrosnjom novca iz budzeta koji mu vlasnik da za jedan prelazni rok.
a

aa

pre gotovo 2 godine

Pa normalno,izvisice za svaki transfer kad se cjenkaju,,novi vlasnici osvojena titula i dalje isto rade