Komentari na vest

Milan Lazarević se vratio u Vojvodinu

L

Laloš

pre preko 2 godine

Milane, dobrodošao kući! Bogami, udarila kriza, čim više nemamo novaca ni za "čiviluke" na koje se kače šalovi i dresovi prilikom fotografisanja. Napred Vošo!!!

ccc

pre preko 2 godine

Au sta rade sa Vojvodinom sve vise bruka i sramota... Pa dovedite kao Radnicki Nis nekog Japanca, Kineza, Indijca da makar ne znamo o kome se radi pa neku nadu imamo do pvih utkamica da ce biti neko pojacanje. Ovde dovodis igraca iz Letonske lige koji ni tamo nije igrao, nema kvalitet za tu ligu i on da bude pojacanje.. Dalje nema vise, posle ovoga Vosa nema da prezivi a ni mnogi drugi klubovi
S

Srpska Atina

pre preko 2 godine

Rockov treba da dodje na pozajmicu.
V

Voša NS

pre preko 2 godine

I da svaka čast, za ovu nasu ligu dobar bek,tek za Vošine finansije je premija. Mocart da nastavi tako, exkluziva,i onda kada se Voša vrati iz Turske i to objavite tamo negde polovinom februara taman pred nastavak prvenstva da se ne cimate bezvze!
F

FSDR

pre preko 2 godine

Ko zadnji izadje neg ugasi svetlo. Klub kako posluje bolje da ga zatvore odma. A posle kad izgubimo od Zvezde nek pricaju sto im je sve pozitivno kakao smo filijala, a oni dovedu beka koji je do juce igrao primeru protiv Mesija a mi beka iz litvanske lige.
g

grbavica

pre preko 2 godine

Ko jos dolazi?
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Bravo za vest! Kao jedan od sponzora, tako stoji i na Vosinom sajtu pravovremena objava, jos samo da objavite da je pre 10tak dana dosao Vukcevic i da su poceme pripreme i to je to, na vreme, objektivno, tacno i temeljno 👏 👏 👏 👏
B

Box

pre preko 2 godine

Pa nije ovo novosadski loklani portal pa da objavljuju kad je ko jeo. Ozbiljan portal gde nije mesto za neozbiljna pojacanja.