Hakan Čalhanoglu (Foto: AFP)
Hakan Čalhanoglu (Foto: AFP)

Milan mami Čalhanoglua bonusima, nastavak saradnje sve bliži

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 21:55

Ofanzivni vezista ponovo pregovarao sa upravom kluba o produžetku ugovora

Kako se rastanak sve više bliži kraju, situacija oko Milanovog nastavka saradnje sa Hakanom Čalhanogluom se menja nabolje. Podsetimo, italijanski mediji su početkom sezone pisali da turski reprezentativac od kluba zahteva 6.500.000 evra godišnje (trenutno ima 2.500.000), koliko ima i Đanluiđi Donaruma, ali je verovatno i njemu samom bilo jasno da toliko neće dobiti ni u ludilu.

Vremenom se razlika između Hakanovih želja i Milanovih mogućnosti smanjivala, a kako piše italijanski Skaj Sport, nakon novog sastanka dveju strana, 27-godišnji vezista je za korak bliži novom ugovoru na San Siru. Naime, kako navodi pomenuti izvor, Hakan je danas, posle uspešnog razgovora sa Ivanog Gazidisom prethodnih dana, sam, u odsustvu svojih predstavnika, posetio Kasa Milan i razgovarao sa Paolom Maldinijem i Frederikom Masarom.

Izabrane vesti

Do konačnog dogovora dalje nisu došli, nisu ni govorili konkretno o ciframa, piše Skaj Sport, ali je navodno distanca sve manja i manja, kao što je i Čalhanogluova želja da ostane na San Siru sve veća. Kalčomerkato s druge strane piše da Rosoneri neće menjati ponudu iz fiksnog dela (između 3.800.000 i 3.900.000 evra), već da pokušavaju da ubede Turčina ubacivanjem lako ostvarivih bonusa, čiji se iznos doduše ne ističe.

Vremena za dogovor je sve manje, Hakanu ugovor ističe krajem juna, ali deluje da je ofanzivni vezista odlučan da ostane u Milanu. Ili makar odlučniji nego što je bio na početku sezone.


tagovi

Hakan ČalhanogluMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara