Komentari na vest

Milan Mitrović špijunira Floru: Vasiljev kao Predrag Kodžo, Sapinen ga daje na skoro svakom meču

G

Gost 011

pre preko 2 godine

Sve osim pobede je veliko iznenadjenje na ovoj utakmici
S

Smehotres

pre preko 2 godine

Znaci, opet igraju sa PSZ-om? 😄
K

Krištof Dugari

pre preko 2 godine

Kao klinja sa 16 godina,debitovao sam za Napredak protiv Indjije i velikog Pece Kodzoa,neverovatna tehnika i dugačak pas,posle utakmice majstor "izuje" 10 piva,igrao je fudbal za gušt,bez presije!
f

fk indjija

pre preko 2 godine

Mali ako mislim na istog klinju,opasno si obecavo,navešću samo incijale S.B,gde si sad,igras li jos uvek? sad bi trebalo da si u naponu snage...
K

KRIŠTOF DUGARI

pre preko 2 godine

Haha,ne druže igrao za Javor, posle se"teturao" jos malo po drugoj ligi,ima dve kombinacije za estoniju i litvaniju nisam zagrizao,i definitvno se povukao od ozbiljnog fudbala pre 4 god,sa 10 kila viška sad ni na terminu više ne pravim razliku. veliki pozdrav!
O

Oida 123

pre preko 2 godine

Kad im ga sapinen sapne... Buhaha
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Kako ce da vas isprosipaju bugari sutra niste ni svesni, smej se danas sutra ces plakati
g

gostkost

pre preko 2 godine

Partizan igra meč u grupi sa rivalom, koga bi realno da igra kvalifikacije za Ligu Evrope, izvukao u drugom kolu kvalifikacija. Nadam se da Zvezda nikada neće igrati ovako sramno takmičenje, jer ovo zaista nije takmičenje za evropske velikane. Ovo jeste za Mladost iz Lučana, Radnik iz Surdulice ili Partizan. Ali zamislite da Mančester Junajted, Porto, Ajaks ili Crvena Zvezda igraju ovaj smešni kup Slavice Ćukteraš. Užas. Mora da se uvek napravi razlika između elitnih klubova i ovih drugih tz. razvojnih koji samo služe za prodaju fudbalera.
p

paralelni univerzum

pre preko 2 godine

Zašto stavljaš Junajted, Ajaks i Porto u isti rang sa zvezdom? 🤷🏻‍♂️ Od stare, u ovom slučaju prestare slave se ne živi!
C

Cudo božije

pre preko 2 godine

A sta cete pricati,ako dodjete na proleće u taj kup ?
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Pa u tom takmičenju Slavice Cukteras igraju Totenhem, Roma, a jedan Anderleht ispao u kvalifikacijama
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Pa Kopenhagen, Ren, Fejenord, Alkmar. Nije bas da je to kup Slavice Cukteras, nego kup Tijerija Anrija. Malo li je za pocetak
p

prti

pre preko 2 godine

@paralelni univerzum Zato sto jesu velikani ovog sporta. Od stare slave se ne zivi ali istorija pokazuje ko je velikan a ko treci rang. Je l bi isto rekao za basket? A daa tamo ste institucija iako niste u top tri ni na Balkanu ali ste sampioni Evrope. Ajax je poslednji put uzeo 95' a vi cete uskoro slaviti 40 godina od poslednje pobede u LS.
9

951357

pre preko 2 godine

Kad su igrali sa Radničkim, bili su flora i fauna, sad su odjednom postali ozbiljna ekipa...
V

Vini Gogniti!!!!!!!

pre preko 2 godine

Ima tu nekoliko opasnih igraca,Sapinen je dosta dobar,Vasiljev je bio bas odlican,igrao je u CSKA Moskvi super a i nasi ga se secaju kako nas je probudio u kvalifikacijama onom bombetinom ako ne gresim oko 30 metara,mozda je i koji vise bio.Nikada nikog ne treba potcenjivati ne znam koliko da su losi a Flora kad je pobedila Radnicki je bila potcenjena a oni lopovi su precenili sebe i meni ta pobeda Flore nije cudna bila ili za podsmeh vec zapravo koliko su lopovcine iz Nisa videle sta znaci kad na silu igras kroz namestaljke.Ajde Omoniju sto su umalo izbacili,ali Legija je vec za veliki respekt iako nije jaka kao pre par godina.Apsolutni smo favorit i sto vise golova damo to bolje i zbog gol razlike u grupi,Rikardo ili Menig da otvore utakmicu i sve ce biti lakse.K'o oka dva!
9

951357

pre preko 2 godine

Pa ako je neko nekada video kako izgleda kad na silu igraš nameštaljke, to ste vi sa Šamrokom (amaterskom ekipom, najveći šamar u istoriji srpskog fudbala), Petah Tikvom, a i sada, ovih godina i budućih, jer ste se baš zavozali ove i prošle godine. A što se Radničkog tiče, oni su ispali jer im je iz te ekipe koja je nakantala Partizan u prvenstvu te sezone otišlo pola tima, skoro svi prvotimci, kao i trener, a ekipi su dolazili igrači dan-dva pre utakmice sa Florom, kad i novi trener. Tako da su ispali jer nisu imali ni igrače, ni trenera, a da ne govorim o nekom timu i timskoj igri i organizaciji. Iliti, prostije rečeno, ispali su zbog lošeg rada uprave. Džaba spinuješ, ovo je prava istina.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

@951357 - za neke izrečene misli treba imati i dokaze jer, inače, spadaju u kategoriju gluposti. Kanališi mržnju, biće ti puno lakše. Eto, ja zvezdu mrzim iz dna duše i to priznajem, ali ne optužujem za ono što ne znam i nemam dokaze. Što se tiče Radničkog, slažem se. Mislim da su igrali najlepši fudbal u vreme kad ih je vodio Milan Rastavac, protiv Flore je (ako dobro pamtim, jer je kod njih trenerska vrteška otprilike 2-3 puta godišnje) bio Krunić.
s

sklanjalice 3 godine a sada nama tupis

pre preko 2 godine

@951,ti si ozbiljno bolestan ako mislis da ti i samo ti znas i govoris istinu. Ne znam sto ti ljudi i odgovaraju
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mi NIKAKO ne bi smeli da podcenimo rivala da nam se be desi opet neki Samrok,Petah Tikva ili Fljamurtari!
H

H

pre preko 2 godine

Veliki Peca Kodzo, majstor igre!
G

Gostima

pre preko 2 godine

Kad ga onda dade Srbiji Vasiljev, zar još igra.
b

bojank993

pre preko 2 godine

Ne zasmejavajte nas
P

Pik gost

pre preko 2 godine

Ajde bre bešte. Ne pravite ekipu od Faune, igrate sa srpskoligašem...
D

Djole...

pre preko 2 godine

Bice neizvesno...dok se ne zavrsi zagrevanje.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Kako mi je muka od ovakvih tekstova. . . Pa ovo samo kod nas ima. . . Pred svaku utakmicu , tekstovi "ove sudije sude vecitima" . . . Ovaj spijunira za partizan,onaj skenira za zvezdu. . . Strasno. . .
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Koji bre ovaj, nikad cuo nikad vido. Ja reko Pevac iz Zvezde Granada Milan Mitrovic
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

To je zato sto ti, kao i mnogi klinci odavde, pratis fudbal od pre petnaest minuta, a komentarisete sve i razumete se u sve! Cuj, Zvezde Granda.... Sta tebe interesuje...
Z

Zcva

pre preko 2 godine

Strasna ekipa