Milanov poznanik iz plej-ofa sudi Zvezdi na San Siru

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 13:33

Hesus Hil Mansano delegiran za revanš

Pravdu na revanš meču 1/16 final Lige Evrope između Milana i Crvene zvezde deliće poznati španski sudija Hesus Hil Mansano.

U pitanju je arbitar sa zavidnom reputacijom, koji je ove sezone delio pravdu na po dva meča Lige šampiona i Lige Evrope, a zanimljivo bio je i glavni sudija utakmice plej-ofa između Rio Avea i Milana, u kojem su Rosoneri slavili posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Prethodno je dosudio penal Milanu u 120. minutu, koji je u izjednačujući pogodak pretvorio Hakan Čalhanoglu.

Izabrane vesti

Mansanu će asistirati Dijego Barbero i Anhel Nevado, dok će četvrti arbitar biti Santijago Latre. U Var sobi će se takođe naći Španci, Alehandro Ernandez i Havijer Estrada.

(1,45) Milan (4,40) Crvena zvezda (7,50)

Španski sudija je ove sezone delio pravdu na ukupno 18 mečeva, od čega najviše u Primeri (devet), a sudio je i Superkup Španije između Barselone i Bilbaa.

Mansano je na listi FIFA od 2014. godine, a dve godine ranije debitovao je u Primeri na meču između Malage i Majorke. U Ligi šampiona je sudio devet puta, a premijerno 27. septembra 2017. godine na meču između Anderlehta i Seltika. Ove sezone je sudio okršaje grupne faze između Lajpciga i Bašakšehira, odnosno Marselja i Olimpijakosa.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara