Nenad Milijaš (©Star Sport)
Nenad Milijaš (©Star Sport)

Milijaš o Raduloviću i prekidima: Može to još bolje...

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.06.20. | 21:31

"Mnogo mi je drago što je Radulović postigao pogodak. Čestitam mu, kao i celoj ekipi", poručio je pomoćnik Dejana Stankovića

Tri gola iz prekida, lagana pobeda uoči večitog derbija i vrlo dobar debi jednog od najboljih igrača omladinskog tima, Andrije Radulovića. Tako nekako izgleda kroki crtež večerašnjih dešavanja sa Marakane, mada je bilo I prilično slabog ritma tokom prvog poluvremena.

Međutim, Dejan Stanković i njegov stručni štab mogu donekle da bude zadvoljni I da se u miru pripremaju za važan ispit.

Izabrane vesti

"Ekipa je pokazala dobru reakciju. Malo smo lošije ušli u utakmicu, ali smo dali dva gola iz prekida. Mnogo mi je drago što je Radulović postigao pogodak. Čestitam mu, kao i celoj ekipi. Momci koji su danas dobili šansu zaslužili su to radom na treninzima. Nije lako igrati", poručio je jedan od Stankovićevih pomoćnika Nenad Milijaš.

Razumljivo je bilo što se javnost najviše interesovala za igrački potencijal strelca trećeg gola.

"Tek je počeo da trenira sa nama. Na njemu je da radi. Večerašnja utakmica je pokazala da ovaj stručni štab i Mister vode računa o mladim igračima. Bila su još dvojica momaka koji nisu stigla večeras da debituju".

Crvena zvezda je nastavila trend golova iz prekida.

"Radimo na tome. Imamo dobrih skakača. Uvek razmišljamo da damo gol iz prekida. Možemo da budemo još bolji i da još više verujemo da možemo da ga damo".

Jasno je šta bi Crvena zvezda mogla da popravi igru u odnosu na večeras.

"Možemo da ne primom gol, to bih promenio. Ne razmišljamo o Partizanu, moramo da mislimo o našoj igri. I da pripremimo meč najbolje što možemo".

Trener Radnika Simo Krunić je bio kratak.

"Pokušali smo da pariramo Zvezdi. Uspeli smo u prvom poluvremenu, u drugom se video Zvezdin kvalitet. Malo nas je stigao umor, da nismo primili gol u poslednjem minutu bili bismo zadovoljni rezultatom. Pobedila je bolja ekipa, pružili smo nekim igračima šansu da vidimo možemo li da računamo za sledeću sezonu", rekao je Krunić.


tagovi

Nenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara