Milijaševi omladinci počeli pripreme za Ligu šampiona mladih

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.07.23. | 20:35

Mogla bi Crvena zvezda da bude konkurentna ove sezone...

Novi trener omladinske selekcije Crvene zvezde - Nenad Milijaš, odradio je prvi trening na terenima iza juga Marakane sa dečacima koji će tokom jeseni učestvovati u Ligi šampiona za mlade.

Prozivci se odazvalo 25 fudbalera: Stefan Marinković, Ivan Lainović, Dušan Višnjić, Nikola Milojković, Dragan Tegeltija, Mateja Ostojić, Luka Lečić, Siniša Popović, Uroš Ilić, Vuk Roganović, Luka Stojsavljević, Luka Bubanja, Adem Avdić, Dragan Miranović, Andrej Mladenović, Aleksa Cvetković, Aleksa Vasilić, Novak Gojkov, Uroš Đorđević, Stefan Jović, Nenad Krivokapić, Stefan Radujko, Uroš Tegeltija, Stefan Golubović i Darije Markočević.

Izabrane vesti

Sa prvog treninga je izostao Mateja Radonjić koji se oporavlja od povrede kolena.

Omladinci Crvene zvezde treniraće u Beogradu do 20. jula, kada odlaze na desetodnevne pripreme u Vrnjačku Banju. Utiske sa okupljanja izneo je asistent šefa stručnog štaba - Aleksandar Jevtić.

"Spremamo se polako, bio je ovo dobar prvi dan, uvodni trening, sve sa ciljem da se što bolje upoznamo, jer je ovde veliki broj igrača iz kadeta i mlađih kadeta. Šef stručnog štaba Nenad Milijaš imao je priliku da ih upozna, meni je drago što ću sarađivati sa njim, poznajemo se i imamo sjajan odnos još iz igračkih dana. Sada sledi naporan rad, pratimo i prvi tim Crvene zvezde, od žreba krajem avgusta će zavisiti i to s kim smo u grupnoj fazi Lige šampiona", kazao je Jevtić.

Treba pomenuti da bi u ovaj sastav po potrebi mogli da uskoče i momci iz prvog tima poput Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića ili Jovana Šljivića.


tagovi

Nenad Milijaš

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara