Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Milisavljević sapleo svoje Kragujevčane, Radnički zatajio protiv fenjeraša

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 16:40

Drugi uzastopni remi lidera Prve lige Srbije - 0:0

Po odlasku na zimsku pauzu činilo se da je Radnički već kaparisao čelo tabele i samim tim kartu za povratak u Superligu. Međutim, ukoliko nastavi sa partijama sa starta prolećnog dela mogao bi vrlo brzo da istroši stečene zalihe i ugrozi lidersku poziciju. U prethodnom kolu je u Kragujevcu remizirao sa Dubočicom (0:0), da bi bez golova odigrao i na otvaranju 20. kola Prve lige Srbije, protiv još jednog davljenika, kraljevačke Sloge.

Defanziva očigledno nije problem izabranika Aleksandra Linte, pošto su i treću uzastopnu utakmicu u prolećnom delu prvenstva sačuvali mrežu (druga najbolja odbrana lige), međutim, ofanzivna linija ne opravdava jesenji epitet najefikasnije u prvenstvu. Protiv Železničara pogađala je jednom, protiv Dubočice i Sloge zatajila.

Izabrane vesti

Sloga se s druge strane današnjim bodom pomakla sa začelja tabele, koje je delila sa Zemunom, i pokazuje očigledan napredak otkako je ekipu preuzeo Darko Milisavljević. Rođeni Kragujevčanin preuzeo je ekipu u zimskoj pauzi i mada još uvek nije prekinuo crnu seriju mečeva bez pobede (poslednja ostvarena u oktobru), uspeo je da izvuče dva boda protiv tri vrlo neugodna rivala. Poražen je jedino od drugoplasiranog Kabela, dok je uspeo da zaustavi pirotski i kragujevački Radnički, u kojem je, zanimljivo, do prošlog leta obavljao funkciju šefa stručnog štaba.

PRVA LIGA SRBIJE – 20. KOLO

Petak

Sloga - Radnički K. 0:0

Subota

14.00: Budućnost D. – Loznica

14.00: Dubočica – Žarkovo

14.00: Jagodina – Zemun

14.00: Trajal – Kolubara

14.00: Železničar P. – Borac Č.

Nedelja

14.00: Dinamo V. – IMT

14.00: Radnički S. M. – Kabel

Ponedeljak

14.00: Grafičar – Radnički P.

***kvote su podložne promenama




tagovi

Prva liga SrbijePLSRadnički KragujevacSloga Kraljevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara