Komentari na vest

Milivojević: Otac je želeo da provedem karijeru u Zvezdi, ali morali su da me prodaju da prežive

mayaelijah353@gmail.com

pre gotovo 2 godine

U braku sam sedam godina bez djeteta, pa se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da nema načina da zatrudnim, to bi mi stvarno zagorčalo život. sve dok nisam naišla na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje ja prolazim, pa sam kontaktirala DR ALABU i objasnila mu. rekao mi je sve što trebam dati prije nego što je mogao odustati od čarolije da vrati mog muža, što sam i učinila, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvala alabu i ispričala mu što se događa u tom trenutku, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnem, a zatim me uputio o tome. kako ga koristiti prije nego što upoznam svog muža. To je nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće po cijelom tijelu, stvarno sam trudna, upravo sam 1. ovog mjeseca rodila dječaka. Obećavam da ću cijeli svijet obavijestiti o DR Alabi kako bih sačuvao svoju vezu, kao i da će mi dati djecu, koju danas s ponosom mogu zvati svojom. Za svaku ženu kojoj je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješite i donesete sreću svojoj obitelji, obratite se na e-mail DR Alabe: dralaba3000@gmail.com ili kontaktirajte njegov WhatsApp/viber na ovaj broj:+1(425) 477- 2744, on je Bog poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.
G

Gost778

pre oko 2 godine

kad vidim dres iz ovog perioda ova leagea prevrne mi se zeludac kad se sesetimo kako smo se mucili protiv Jagodine,Borac cacak,penal protiv subotice na 18m onda tutoric,reljic,mugisa,stamenkovic(gol sa 30m u odlucujucem derbiju)vesovic omega...itd a sad nam ne valja falko na krilu pacini... i ima kriticara jer nismo dosli u polufinale lige evrope
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Dogodovštine sa Banjice ne spominjes! Mora nesto da ostane i za memoare!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Majstore ocekujemo tvoj povratak za godinu dana.
У

Уо

pre oko 2 godine

Звезда стицајем околности на лето има могућност да оформи тим из снова. Миливојевић истина не може више да испрати ритам Премијер лиге, јер је тамо сваке седмице прејака утакмица. Док код нас би реално продужио каријеру као Саного, јер имамо само 10-ак, 15-ак јаких утакмица годишње. Онда би за те велике мечеве увек био свеж и могао би одиграти у највишем ритму. Ако дођу још играчи попут Ристића, посебно Радоњића, који бк био злата вредан, јесте неозбиљан за модерни фудбал, али у Звезди је баш то што њему одговара, не мораш давати све од себе свака 3 дана као што је у јаким лигама, него једном или два пута месечно кад је важно, тад би издоминирао, ко зна где би била граница. Наравно кључно је задржати Иванића и Драговића.
G

Gosthahaha

pre oko 2 godine

Milivojevic decko u najboljim godinama za fudnal,mlad momal sa 5 miona eura godisnjom platom.O cemu pricasti? hHaha
У

Уо

pre oko 2 godine

Миливојевић је играч који пуни 31 годину и на лето улази у последњу годину уговора. Апсолутно могућ трансфер, ако би он лично имао жељу, пошто сигурно на неким местима може да узме тродупло више него што би узео у Звезди. А може и да једноставно одрадити уговор до краја у Паласу, па онда.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre oko 2 godine

Crvena Zvezda
S

Srdjan M

pre oko 2 godine

One tamo sezone Zvezda ce direktno u LS. Vec mastam o ekipi. 3-4-2-1. Borjan- Dragovic, Erakovic, Spajic- Ristic, Lazovic-Milivojevic, Ivanic( Stankovic) -Radonjic, Katai (Motika) - Arnautovic. Plus ovi mladi sto su trenutno tu. Svi Zvezdasi do koske, nebo bi bila granica.
r

ranGo

pre oko 2 godine

da nisi nekog penzionera zaboravio??
G

Gostzt

pre oko 2 godine

Zaboravio si Mbapea,Benzemu,Van Dajka,Hakimija....
S

Srdjan M

pre oko 2 godine

Stručnjaci, mislite li da ce bilo koji od nabrojanih imati priliku da igra LS ikad u karijeri?
D

Dve leve

pre oko 2 godine

Lazovica?
G

Gostgost

pre oko 2 godine

@Srđan, Srđane srećo koliko imaš godina? Prvo vidi se da neznaš, Eraković je projekat za prodaju, ove godine puni 21 i neće biti bonus -tako da je višak kao Nikolić i Gavrić… Možda će spustiti Sanoga ili će pokusati mozda malog Đurića,a možda obe ove solucije Đuric u SLS a Sanogo u Evropi. Mada je realnije očekivati da će fokus biti možda na Motiki, možda na Stankoviću -videti će se uskoro.. Drugo -Arnautović -za 2 god.šta će ti?
S

Srdjan M

pre oko 2 godine

@gost Imam sasvim dovoljno godina. Kao sto sam napisao to su neke moje zelje za ekipom od 11 nasih, zvezdasa. Jasna mi je politika uprave i razmisljanje o Erakovicu. Al imam pravo da se nadam da ce doci vreme da necemo mladog igraca prodavati posle dobre polusezone, ili posle "dve ipo" utakmice u prvom timu. A vidim da se ti takodje jako dobro razumes u fudbal kad ce ti Arnautovic za dve sezone biti mator, a Sanogo nece.
A

Ajmoooooo

pre oko 2 godine

Kakav bi on bio kapitalac za nas na leto...znam da je nerealno...ali...
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Tako neceg sad nema i Zvezda je u prilici da dovede bas dobre igrace.Plus skauting u Africi gde najvise moze da se probere u Senegalu na primer.
G

Gc

pre oko 2 godine

Preživeo bi ja buraz da moj sin igra i u zvezdi....zato ne lupaj...
1

111111

pre oko 2 godine

Nisi ti razumeo, ZVEZDA ga je prodala da bi pregurali, tad Zvezda nije igrala u evropi i nije bilo prodaje igraca kao danas
J

Jole al jole

pre oko 2 godine

Dplobro parazitu.. Svako bi preziveo sa tudjim parama.. Al ovde se radi o klubu ne coveku