©Starsport
©Starsport

Milojević i pored ostavke vodio jutarnji trening Apolona

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.23. | 11:52

Srpski strateg odlučan u stavu da napusti klub, ali rastanak još nije ozvaničen

Remi sa Etnikosom iz Ahne (2:2) nastavio je niz utakmica bez pobede Apolona i istovremeno je predstavljao povod da Vladan Milojević podnese ostavku na funkciju šefa stručnog štaba kluba iz Limasola.

Ipak, dan posle razgovora sa čelnicima i čvrstog stava po pitanju ostavke, srpski strateg vodio je trening Apolona. Kako ističu lokalni mediji razlog je pravne prirode, iako su predsednik Nikos Kirzis i sportski direktor Makis Papajoanu učinili sve kako bi ubedili Milojevića da do rastanka ne dođe.

Izabrane vesti

Odluka šefa stručnog štaba da podnese ostavku iznenadila je mnoge, posebno jer je nekadašnji strateg Crvene zvezde posle poraza od Anortozisa istakao da nema nameru da se povuče i najavio nastavak borbe, a da je od rukovodstva kluba dobio punu podršku.

Iako su mediji na Kipru svesni da je rastanak praktično neminovan, slika sa današnjeg treninga ostavila je tračak nade, ali i prostor za polemiku koja se očekuje da bude okončana do kraja dana ozvaničenjem rastnka i raskidom dvogodišnjeg ugovora potpisannog letos.


tagovi

Apolon LimasolVladan MilojevićKipar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara