Komentari na vest

Milojević o Baharu: Ima više iskustva u Ligi šampiona, ali ja imam manje loša iskustva – nisam primao šest i sedam golova

D

Dre

pre 11 meseci

Malo je izbockao mafiju i mitu, ultra kopače, židova malerisao... Anceloti da dođe dzaba je jer se zna ko vedri i oblači...
M

Mikki

pre 11 meseci

Hvala miloeu za sve, al primio je 4 od monaka (a mogao još koji), u trabzonu samo uz sreću nije još toliko. Malo izvija sujeta iz ovoga. Al ok, ljudski je.
Z

Zeder

pre 11 meseci

Milojevic gospodin. Vidi se da je vecinu karijere proveo u skandinaviji daleko od ove zabokrecine. Karakter je pokazao jer nije emocionalno odreagovao kad su mu zamenu nasli na polu sezoni. Ima potpuno pravo da kaze na kraju Sta misli o svemu. Postujem sto Terzic zeli da uzdigne zvezdu ali neke stvari se ne rade. Puno srece u trenerskoj karijeri
G

Gostule

pre 11 meseci

Jaoooj majko mila, cuj ovog Milojevica, naravno da si primao manje golova od ovog Baraka kad igrate namestene meceve u nikad jadnijoj Super Ligi Srbije! Ne zna se ko vise lupa glupim izjvama ovaj Bahar koji je umislio da je Murinjo il ovaj Milojevic maleni XD
G

Gistqwerty

pre 11 meseci

E moj Cokna,ti kao da si grobar...tako su oni zlurafi i za sve im drugi krivi...žao mi je što te od Septembra prozivam za sve i svašta ali bi više voleo da si.me demantovao bar u nečemu,ovako na tvoju žalost sve sam bio u pravu...
г

гост 1312

pre 11 meseci

Дрвље и камење на човека, само не видим шта је погрешно рекао. Правимо Муриња од тренера коме је домет титула у Израелу и избацивање Декијеве Звезде из квалификација. Нико не зна како би Милојевић посложио тим са појачањима која ће стићи, као што нико не зна како ће овај јеша да одигра групу, како ће да се адаптира на рад у овом окружењу…Без жеље да га браним. игра је била очајна у већем дијелу прољећа, али реално са Катаием, Пешићем, Кангом и осталим за фудбал незаинтересованим ликовима на терену а без могућности да их мењаш јер ти је неко рекао да су незамењљиви, боље није ни могло. А на крају крајева, дупла круна без пораза, ваљда се и то рачуна!
P

Pera genije

pre 11 meseci

Pa to je još veća njegova tragedija ako su mu suflirali šta da radi, on ih slušao i sad mu sufleri krivi. Onda se lepo pokupiš daš ostavku, kažeš hvala lepo i zapušiš im usta a ne ovako. A što se tiče tih kako vi pojedinci ih nazivate nezainteresovanih, ili matorih ili... Kataiija, Kange, Pešića, vratite film pa će te videti da su oni zaslužni za 90% golova i da su lično oni a ne neki Mitrović, Mijatović, Prucev.... i da ne nabrajam dalje svojim individualnim kvalitetom doneli ovu duplu krunu.
U

Usput

pre 11 meseci

Ja ne mogu više ovo da čitam. Kako se ne umorite od copy paste. Nije više mogao sa kangom i kataijem? A bez njih bi mogao? Bez tih nezainteresovanih bi se oprostili od njega još na polu sezoni jer je uzeo duplu krunu upravo na individualni kvalitet tih " nezainteresovanih" a ne zahvaljujući svojim taktičkim sposobnostima.
F

FALCO

pre 11 meseci

Nznm,komje ovde uopšte Bahar a ko Milojević!Kao prvo veliki kompleks imaš,drugo za tebe Cz nije,tomse i vidi!Da si nešto mogao da promeniš,vrv bi te zadržali!Svakako titulu bi svako uzeo da se ne lažemo,ali ajde...da Bahara čeka lagan posao,nije lagan..ali da ima ime za razliku od tebe ima,e sad kako će se snaći nmm pojma!To uostalom čeka većina navijača,msm da lep remont treba!Koliko će on uspeti da razdrma ovo što ima,to je veliko pitanje!
G

Goss

pre 11 meseci

Ahaha usro ga
c

cokna

pre 11 meseci

ima dugačak jezik i vrljav pogled....
S

Steta

pre 11 meseci

Nije ti ovo trebalo na kraju. Trebao si da odes kao gospodin. Ovako ce mo te pamtiti kao solidnog trenera koji obecava, i malog coveka.
M

Mozda ce

pre 11 meseci

ti i tebi slicni, polipismeni. Ćemo.
v

v1ad

pre 11 meseci

Lik je neverovatan demagog. Bila je ona jedna utakmica kad je posle nesto popljuvao igrace (naravno izokola) kako su neki "zavrsili kod njega" i slicno. Rezultat toga. Ti isti igraci su na sledecoj utakmici bili u timu. Kapiram da njemu nije pravo sto su ga zamenili dok je jos bio trener Zvezde, ali covek je bio vidjen da popuni rupu ove sezone posto je Stankovic otisao. E sad, sto ti ni u takvoj situaciji nisi imao svoje "Ja" da biras tim i sto si recimo gledao poslednjih deset kola pojedine igrace kako se vuku po terenu ali igraju zbog starih zasluga, to je tvoj problem.
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

nije jedna,svaki put je na njih svaljivao a oni mu napisali svetski CV,mali čovek ipak i dunster filozof...
k

ko je

pre 11 meseci

ovaj u sredini???
c

cjepka123

pre 11 meseci

Ti bi od istih primio 10! Miloje, idi, usavršavaj se, pa probaj opet jednog dana.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Šta ti je ovo trebalo? Glupost! Sve najbolje! P.S. "Hamarbi otpustio Milojevića zato što je pregovarao sa Rozenborgom"
K

Ko bi reko

pre 11 meseci

Da ovaj coveculjak ima veca m.da od svih prethodnika!
Б

БинСР

pre 11 meseci

Не бих постигао?! Ајме људи па да ли је могуће да сте толико неписмени?!
D

Djapex

pre 11 meseci

Delovao je kao fin i dobra osoba, ali kroz ovaj intervju mi se slika malo pokvarila. Indirektno se hvali, sto bi trebalo biti posao navijaca i novinara...Uvek ima dobru pricu, istakne neke podatke, statistiku, ali iskreno, igra po njegovom komandom je bila losija nego prethodnih godina... Lako je ispao iz LE, bio poslednjih u grupi, na sta nismo dugo navikli, katastrofalno je postavio igru protiv Monaka... u SLS, nisam video neki napredak, mucila se Zvezda ponekad... sve u svemu, zasluzeno su ga smenili... PS : Ako je Zvezda iznad, trebao bi da stavi sa strane sujetu, i da 100% podrzku novom treneru.
L

Lolcina

pre 11 meseci

Kojih novinara? Darjana subjektivnog koji juce sa sjajem i strahom u ocima gleda Terzica dok ga ovaj nesto zeza? Nema objektivnih vise!
g

gost-pgd

pre 11 meseci

Miloje, pao si nisko ovakvom izjavom. umesto da odes kao gospodin, dozvolio si sebi da izadju najruznije osobine iz tebe kao iz malog deteta. Ovde nisi udario po Baharu, udario si po svima koji su te postovali jer si imao neke manire, pored svih trenerskih nedostataka koji su evidentni skoro od samog starta. ako si obavesten da ides, znao si odavno sta ce se desiti, a cekao si poslednji tren da ovo napravis i ocekujes da te postujemo posle svega. ne bih voleo vise da ga vidim u Zvezdi, posle ovakvog ispada. On i Silja su napravili decije greske, klubu koji hoce da podize renome, ne moze da dozvoli sebi decije bolesti. Nego, idemo dalje, i ovo ce se zvati juce.
y

yui

pre 11 meseci

Niko ga nije postovao u klubu jos od zimskih priprema
N

NDCZ

pre 11 meseci

Demagog. Prazne priče, igra 0, autoritet 0, a najgore od svega je što u trenucima kada je imao titulu i rezultat uvodio je igrače koji su već tada bili prošlost, Srnić, Gobeljic itd. Decu nije forsirao, derbije igrao užasno bez transfera motiva na igrače da zgaze najvećeg rivala. Mlako, mlako...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Znaš kako, ako su ti rekli da im treba neko iskusniji za Lš, onda su na fin način, da te ne uvrede hteli da ti poruče da misle da nemaš pojma da vodiš klub u ozbiljnom takmičenju. Samo što ti izgleda to nisi skapirao. Kao kad ti riba koju muvaš kaže da si super dečko, ali da ona trenutno nije za vezu. Tri dana kasnije je sretneš sa drugim tipom ali i dalje veruješ da imaš šanse kod nje. Jbg, nije prijatno, ali glavu gore i nastaviš dalje. Ne daješ patetične izjave i ne kriviš tog tipa što je uspeo gde ti nisi. U ovoj ligi koja je malo jača od kisele vode, ja bih sa FM iskustvom uzeo titulu. U Lš ipak plivaju krupnije ribe. Samo se treba vratiti na Pešićevu izjavu o Milojeviću. Nisi nametnuo autoritet, nisi držao svlačionicu. Hvala ti za duplu krunu, želim ti sve najbolje i idi podignute glave.
A

Alex DeLarge

pre 11 meseci

Sve je to tacno, ali ovo je najslabiji tim u poslednjih pet godina... Svaka rendom azdaja iz LS bi nas petardirala, pa makar sedeo i Anceloti na klupi...
S

SULTANOVO FORSIRANJE

pre 11 meseci

Ne zanosite se bre !
M

Mujagic

pre 11 meseci

Ako je dobar koliko i antipatican, prolazimo grupu u Ligi sampiona…
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@Mujagic Hah cuj njega da prodjes grupu u ls, pa nije mogao sa jacim Makabijem, a sa vama ce...
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Kakav gnevan komentar, doduse i sa razlogom, bio im dobar kada je trebalo a sad ga sutnuli: "Znam da Barak Bahar ima malo više iskustva zahvaljujući tome što se ove godine plasirao u Ligu šampiona i odigrao šest utakmica. Ali kroz osmeh mogu da kažem kako ja imam malo manje lošeg iskustva. Jer nisam primao šest golova od Benfike i sedam od PSŽ-a". Vidi se da mu uopste nije milo.
J

Ju

pre 11 meseci

Pa zar ljudi ne mogu da vide svoje domete... Šta ćeš, a šteta... čovek jednostavno nije svestan činjenice da nije dorastao zadatku... i to je to... Odličan je trener, ali ne za Zvezdu u LŠ, ne u ovom trenutku. Za Bahara se realno takođe ne zna, ali nije loše da probamo nešto novo... sad je zgodan momenat.

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Ne s..i Milojevicu. Zvezda ti napunilavCV,podigla cenu...A duplu krunu bi uzeli i da nas je ekonom vodio.Realno smo daleko kvalitetniji tim od svih ostalih u ligi jos kad tome dodamo ovako ocajan Partizan.A ti sad mudrujes nesto. Ne pamtim kad smo losijeg trenera imali. Po cemu je to Zvezda bila prepoznatljiva za tvog mandata. Sve smo resavali na suvi individualni kvalitet. Novog trenera cemo videti tak na delu.Do sada se u Izraelu pokazao kao dobar,ustvari odlican u svim timovima koje je vodio. Ima prepoznatljiv stil. Zvezda je samo reagovala na vreme,kako ga ne bi neko drugi uzeo. A ti budi srecan sto si uopste bio deo ovako velikog kluba.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Barakov Makabi jeste primio 7 od PSZ ali je i dao 2 u Parizu, dali su i u Haifi gol (1-3). Jedina mrlja je zadnje kolo i 6 golova od Benfike kuci. Ali u oba meca je nadigrao Juventus. Juveu i PSZu su dali zbirno 6 golova. Oli su razmontirali na strani 4-0. A ti si strucnjak primio 4 od Monaka sto ce reci da bi tebi ove ekipe lagano davale po 6-7 a kakav si napad imao bojim se da mi ne bi dali 2 u svih 6 utakmica. Zato leba ti poklopi se i cuti, samo se blamiras ovakvom izjavom. Malme koga si vodio ispao je od Zalgirisa u kvalifikacijama za LS. I ti pricas o dobrom i losem iskustvu. Bahar pobedjivao Inter, Juventus, pobizavao Oli na Karaisakiju...ti moj Miloje ne mozes doci do situacije da primis 7 od PSZa.
D

Dragan Ćevap

pre 11 meseci

Prika fasovo si otkaz, počeši se po glavi, skontaj gde si bio i šta si radeo. Idi kao čovek, ne ponižavaj se više.
M

Markan55

pre 11 meseci

A s kim je ovaj igrao pa da primi 6 komada. Jedino od Surdulice možda.
i

ima, ima

pre 11 meseci

ma primili smo zadnje kolo od Novog Pazara DVA!!!! Ovaj čovek je prevara da veće nema. Ni igre, ni tima, ni igrača, ti nisi čovek, ti si greška.
Č

Čubri Dedinje

pre 11 meseci

Smesni covece, ako tako moram da kažem, oterali su te kao kera iako si im "predocio" da imas kvaliteta za LS ali su ti ipak nasli zamenu odavno. Rek'o ti gazda da imas tri meseca da ga ubedis u to a iza ledja pregovarao i nasao drugog. Sad tupiš i pricas price umesto da samo odes i ne osvrces se na ovu ruznu epizodu. Otkaz si fasovao i prihvati to. Sve najbolje.
E

Esad Goran Erikson

pre 11 meseci

Miki ce i dalje dolaziti na stadion da prica okolo kako je on ipak bolji od ovog. Profesionalac. Jer ipak nije primao od nekih po 5, 6 komada. Ostao mu žal da pored duple nije uzeo i triplu krunu ukljucujuci i LE. Jer bio je konkurentan i nista ne zamera igracima a ni upravi koja ga oterala kao kera. Nomad. Suvi profesionalac koji nikad ne bi uradio nesto kao Bakar da povredi kolegu. Usput izgleda da je propustio taj poziv od jednog velikana iz Izraela kako je pricao da ga traze.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Aman,covece,smesan si trener,skapiraj to… Igra ti je bila jezivo dosadna. To sto si sa Zvezdom koja ima 3 puta bolji tim od prvih pratioca osvojio prvenstvo i kup (a pritom je sve bilo neko mucenje od igre) NE ZNACI DA SI DOBAR TRENER,jer da das bilo kom coveku sa ulice takav tim da im bude trener osvojio bi i igrao najmanje kao ti. Ovaj covek je za tebe doktor nauka fudbala. Bolje 7-2 i da igras fudbal nego 2-0 i da se branis i da ti fudbal bude mucenje za mozak navijacima… Sreca pa si bivsi,aj zdravo.
M

Manche

pre 11 meseci

Povredjen je gestom uprave da u sred sezone nadju drugog trenera i razumem ga. Daj Bože da Barak bude pogodak, svi se tome nadamo, ali ni on nikad nije radio van granica Izraela, videcemo kako ce se snaci.
0

09

pre 11 meseci

Znaci mozemo ocekivati napad na pehar LŠ. Jer u nasoj ligi i Mitar Miric moze da vodi CZ.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 11 meseci

I ti si pregovarao i Svedskoj isto tako ali meni nije to najveci problem sto si ocigledno sujetan. Najvevi problem je sto smo mi u eri dominacije igrali negledljiv fudbal. Aj cao da se ne ljubimo
M

Mrcina

pre 11 meseci

Miloje,nema potrebe za ovakvim izjavama sad kad smo se rastali na lep i emotivan način.Vole te delije,ti si naš,al nemoj ovo.Sve najbolje.
b

banjalucki

pre 11 meseci

eererr cigani karakterom sve veci HVALA TI MILOJE LJUDINO GOSPODINE DELIJO ne zamjeri SRBijanska posla
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

Znaci da uprava nije reagovala u toku sezone, pitanje je da li bi trener bio dostupan na kraju. Sto se znanja tice jasno je da je Bahar drugi nivo u odnosu na Milojevića ili Stankovića . U kom je god klubu radio pravio je fenomenalne rezultate i video se veliki uticaj trenera a na raspolaganju je imao jeftinije ekipe i krace rostere. Ja sam oduševljen ovakvim rešenjem. Sa ovim su se složili..
t

tvitericu.malenicu

pre 11 meseci

Dodji meni amo.
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Ti si primio 4 od Monaka i to kakva gola .
D

Do uprave je

pre 11 meseci

On je u Monako otisao bez zadnjeg veznog.
b

barranjacccccccc

pre 11 meseci

Barak je na znanje pobedio Dekija a ne zato što je imao bolje igrače. Kapiram da je Milojević ovo doživeo emotivno ipak je on Zvezdaš, i ja mu ništa ne zameram. Terzić je tu kriv za ovo. Ako ćemo iskreno nama još od dvomeča sa Milanom kvaliteta fudbala je svakom utakmicom lošija i manjeg kvaliteta.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

И јасам звездаш, и то одкад знам за себе, а то је више него овај тренерчич који мисли да вод Мјалби! Нека ми неко од вас љубитеља лика и дела цокне, каже бар 5 утакмица, од 50 так колико је био тренер звезде, а дасу биле добро одигране?
D

Dejani

pre 11 meseci

Onaj gol na kraju prvog poluvremena je promijenio tok utakmice. Psihološki je dosta uticao na igrače oba tima. Kasnije ona golcinu Pavkova nas dokrajčila. Haha.. Taj poraz je toliko bolio, ali prodje i to vrijeme. Sada dolaze bolja vremena ako Bog da.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Barak je na srecu izbacio Dekija, ako cemo iskreno. U Beogradu su bili na konopcima, Zvezda ih pregazila, oni su vidno pali, a onda im uleti onaj gol pred poluvreme koji udje jednom u 10000 suteva, i vrati im samopouzdanje. Na kraju cuveni autogol.
f

fudbalzagolove

pre 11 meseci

PSZ i Flikov Bajern su dali Vladanu Milojevicu 6golova, te sezone je Bajern pobedio 7:2 Totenhem u Londonu i 8:2 Barselonu. Murinjo je kao trener Reala gubio od Barselone 5:0. Klop je prosle sezone izgubio od Aston Vile 7:2. Anceloti pre par nedelja izgubio 4:0 od Sitija. Gvardiola kao trener Bajerna izgubio 4:0 od Reala. Flik je izgubio od Ajntrahta 5:1 itd itd.
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Takvi porazi se dese jednom ili dva puta u nekoliko sezona pa pitaj Boga kad dok je nama to bila redovna pojava u te dve sezone. Nama je Liverpul dao 4 gola, PSŽ 6 i 4, Bajern 3 i 6, Totenhem 4 i 5. Monako 4 u LE. Malo je to previše za nas Zvezdaše!
N

Nexu

pre 11 meseci

Decko nisi ti za Zvezdu. Budi sretan i zadovoljan sto si uopste dobio sansu u klubu poput naseg. Nisi pokazao nista sto ukazuje da imas potencijal i kvalitet da budes ozbiljan trenera i to je to. Da nas ti vodis u LS brukanje bi nam bilo zagarantovano a ovako ko zna.
B

Budva 555

pre 11 meseci

ne volim ga od kad je dosao u Zvezdu,nisam trener i ne bavim se sa tim poslom,ali posle 2-3 utakmice mi se smucio..sa druge strane,kad prica ima foru malog decaka kojeg niko ne voli,al koji se predstavlja da je mangup i vazan, koji je kao vjeran al sve recituje na prvu !! zato ti nisi dorastao da vodis Crvenu Zvezdui fala Bogu da su vidjeli ljudi iz uprave...nebitan si "legendo",mozda se vratis,al nebih volio da dodje to vrijeme da tebe vracaju,vec smo jednom to vrijeme prosli...zelim ti svu srecu
M

Mile b

pre 11 meseci

Bravo za komentar. Ja mislim da je ovaj čovek najgori trener u istoriji Zvezde. Totalni anonimus.
V

Viki Miljković

pre 11 meseci

Uvek bi više voleo da Zvezdu u LŠ vodi srpski trener, kakav god da je. A iskreno mislim da će, kad se podvuče crta Miloje imati mnogo bogatiju karijeru od Bahara. Tim mi je još žalije. Nažalost, njegov najveći problem je što govori šta misli, a ne šta ljudi žele da čuju. Koliko god da Zvezda uloži, prvi i drugi u grupi će uložiti min 10 puta više. Sve dok je kod nas fudbal socijalna kategorija sa kartama od 200 dinara, prihod od medijskih prava ne postoji i živi se samo od uspeha u Evropi, nema nade za ozbiljnijim rezultatom.
S

Sbwb e

pre 11 meseci

Druze, pa poneli se prema tebi kao šrema kučetu...
k

kada nekom je krivo

pre 11 meseci

onda na finjaka drugog ogovara a sebe uzdize 😄😄
P

Pera genije

pre 11 meseci

Hvala za ovu duplu krunu! Ali... Mislim da si trenutno dogurao do nekog svog limita i da je Terzić(moram da kažem da ga ne podnosim i da bih voleo da mu vidim leđa) ovaj put bio potpuno u pravu. Da li je izbor Bahara dobar ili ne to će moći da se komentariše kroz nekoliko meseci. Što se tiče tvog šefovanja bilo je uspona i padova ali se generalno Zvezdina igra svodila na ravnu liniju pogotovo u prolećnom delu. To se najviše odnosi od trenutka kad je postalo jasno da je titula na dohvat ruke i kad je počelo tvoje besomučno tumbanje ekipe i pružanje šansi igračima koji je i ne zaslužuju. Evropa je bila rak rana i neko moje mišljenje je da smo se obrukali i da smo mogli da budemo bar treći(mislim čak da ti je to i presudilo da se saradnja ne nastavi). Druga velika stvar koja je meni zasmetala je nedostatak motiva kod igrača i to je jasno moglo da se vidi u nedelju protiv Pazara, a bilo je prisutno celo proleće, čak su i derbije igrali bez "noža u zubima". Da li se tu radilo o nedostatku autoriteta ili čega drugog znate vi u svlačionici. Još jedna stvar mi je jako zasmetala. Zvezda je najveći i najbolji klub na ovim prostorima a i šire i kad je takva situacija onda mora da se uzme sve što joj pripada. Kataiiu je falilo dva gola da bude prvi strelac prvenstva i ti njega ostaviš na klupi, tim izmešaš, mesto da je cela ekipa igrala za njega. Tako su nekad radili za Boru Kostića, Pančeva... Ove poslednje tvoje izjave ne da nisu na mestu nego mi je sada čak i žao što si došao i bio trener jedne institucije kao što je Crvena Zvezda, ali biće vremena da shvatiš neke stvari i da koriguješ iste. Želim ti puno sreće u nastavku karijere.
P

Peraser

pre 11 meseci

Odvratna izjava. Demagogija.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ovo mi liči na dečaka koji se žali učitelju na drugog dečaka i ubeđuje ga da je on dobar, a ovaj drugi loš. Nisam video da je Barak pričao loše o Milojeviću. Kad smo već kod igre nikako mi iz glave ne izbija očajna igra u derbijima.
l

lwlw

pre 11 meseci

Druze ti da si igrao LS kao on bio bi guljen mozda i vise, a i on ce opet ako dobije tesku grupu.
d

dejo usa

pre 11 meseci

Milojecic smekerski.... svaka cast
P

Popsi

pre 11 meseci

To nije šmekerski, naprotiv. Jadno je.
L

LS sudbina

pre 11 meseci

Svejedno ko je trener bice opet 0:6 jer to je realnost i sudbina naseg sampiona!
O

Opasna sujeta

pre 11 meseci

Uh veliko razocarenje je Milojevic, taman sam mislio da je i kao lik ok, ali sujeta je proradila opasno.Deo gubitnickog mentaliteta koji poseduje je u recenici "Nadam se da ce Zvezda biti treca u grupi".Ti kao trener, pa makar igrao Ls grupu, sa Sitijem, Barsom i Junajtedom, jurisaces da prodjes, pocenu svega, bez limita, a ne u startu pokusacu biti treci.
D

DžoniRS

pre 11 meseci

Ma bravo, Milojević loše misli a svaki drugi komentar je "daj Bože da budemo treći." Bukvalno je to čovek iz najbolje namere rekao.
e

eke

pre 11 meseci

Nije sujeta nego vidi realnost, mozes ti protiv Sitija da se nadas pobedi, sportski je ali realno je da te i olupaju o patos...
P

Popsi

pre 11 meseci

Setite se očajne igre u derbijima.
T

TzT

pre 11 meseci

Realno jeste da ce te Siti olupa, ali da je Vladan Milojevic isao sa takvim stavom na prvaka Evrope Liverpul, bilo bi 0-11 u Bg.A imao je tim po imenima, klasu slabiji od ovog sto je imao Milojevic.Ja sam u Evropi pod Milojevicem znao da kada god gostujemo imamo problem, prosto mekan je, bez autoriteta, zna on fudbala, ali jos treba da se kali, teoreticar, praksa za sada mršavo dosta.
r

realnigost

pre 11 meseci

Ovo je pravi komentar "Jel su se zaboravile obe utakmice u Kragujevcu, Nisu, obe utakmice u Kragujevcu, Surdulici, Novom Pazaru, obe utkamice sa Napretkom i ona jedna u Kupu - penali, TSC kuci na rodjendanu stadiona i jedva u gostima, Vojvodina kuci obe utakmice. Evo vise od trecine utakmica koje je on vodio koje su bile malo je reci mucenje. Nemaju svi ljudi pamcenje zlatne ribice..."
A

A ovo je pravi odgovor

pre 11 meseci

@@ - Pa meni baš deluje da većina ljudi ima pamćenje zlatne ribice. O kojim utakmicama pričaš? O prvom delu sezone kad smo igrali sa jednim povređenim napadačem jer nismo imali drugog? Kad smo igrali sa Erakovićem na beku jer beka nismo imali? Kad smo zadnjeg veznog imali samo za domaće prvenstvo? Kad je ekipa bila psihički nikad gore nakon ispadanja od Haife, a fizički nespremna da jedno poluvreme izdrži, a utakmice na svaka 3 dana? Je l' na te utakmice misliš? Ili si na to već zaboravio čoveče sa neverovatnim pamćenjem? Ili misliš na plej of kad smo titulu osvojili već u prvom kolu i nikom se nije ni igralo više već su čekali kraj sezone, što su i igrači sami u nekoliko izjava rekli? Pa čak i tada glavnim konkurentima davali po 4 komada. Zamisli, na penale smo prošli kup. Zamisli, nije imao sve pobede već i po neku nerešenu. Ma užas bre! A sećaš li se čoveče sa moćnim pamćenjem, koliko utakmica smo kod Stankovića dobili na mišiće? Sećaš li se u koliko utakmica smo gubili i okretali rezultat kod Stankovića? Sećaš li se toga ili si možda zaboravio?Sećaš li se koliku minutažu su imali mladi igrači kod Stankovića? Sećaš li se poraza od TSCa kad je Stanković bio tu? A je l' znaš koliko puta smo sa Milojevićem gubili na poluvremu? Jednom - u finalu kupa, jednom, za celu sezonu, a i tu smo okrenuli. Ima neko ko pamti mnogo više, veruj mi, i ko ceni kad neko da sve od sebe, naročito kad radi u uslovima koji su sve samo ne dobri. I za kraj, sećaš li se koliko puta smo u istoriji završili sezonu bez poraza?
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

I sta si sa tim hteo da kazes? Jel izgubio te utakmice? Jel nije osvoji titulu, kup? Pa sta mislis da li mozes svaku utakmicu da pobedis ili odigras na visokom nivou? PSZ, Real, Dortmund, Barsa ne gube utakmice? Ne odigraju neku losu utakmicu? Pobede na misice, suv kvalitet. Da li si se nekada bavio nekim sportom? Da li si uvek pobedio? Da li sada odes na posao svaki dan sa istom enegijom, voljom i motivom? Ne znam u kom univerzumu zivis? Covek od 50ak utakmica izgubio cetri i to od Monaka, Trabzona i Fernecfarosa u gostima, gde i jaci timovi od Zvezde gube i ti pametujes kako je odigrao nereseno i lose protiv Napretka, Vose itd.
D

DžoniRS

pre 11 meseci

To reklamiraš svoj komentar?
r

realnigost

pre 11 meseci

Nije mi jasno sta branite? Jel ste bili zadovoljni igrom kod Milosa Milojevica? Ako jeste onda nemam nista da vam kazem. Ako ste navijaci Milosa Milojevica a ne fudbalskog kluba nema razloga za brigu, naci ce on klub pa navijajte za njega. Ove naborajne utakmice su bile tesko mucenje imaju snimci pa nadji i pogledaj. A ako vam je normalna i ova izjava iz koje izbija sujeta, frustracija i prepotentnost onda poradite i na sebi
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

@realangost Meni nije jasno sto Vi napadate coveka. Iza svakog posla gledaju se rezultati koje ostavis u u ovom slucaju titule, pobede, bodovi. Jel Milojevic to nema? Ne razumem pricate ne igra lep fudbal, definisi mi sta je lep fudbal po tebi? Da se nadigravas sa nekim na gol vise? Sada Mancester Citi za mene igra lep fudbal, Barselona sa Mesijem, Bajern Minhen. Pa navijaci ste Zvezde setite se sta je Ljupko rekao u finalu KES-a " Hocemo da igramo lepo da izgubimo ili da igramo ruzno i osvojimo? " U prvenstvu 30-7-0 gol razlika 96:19 to ti je skoro tri data gola po utakmici i 1.6 primljen gol po utakmici, svaka utakmica posed za Zvezdu 70:30; 60:40, sutevi u okvir gola skoro svaka utakmica dvocifreni ili minimum 6-7 suteva, korneri, svi statisticki podaci na Zvezdinoj strani, kako neko moze da ostvari sve ovo ako ne igra lep fudbal? Velika je razlika izmedju Zvezde i ostalih ekipa, sve ekipe se brane sa devet igraca na 30m od gola, postavljaju autobuse neke blokove, celu utakmicu se dodaju na 40m pokusavaju da naprave visak na boku i onda sledi centarsut, eventualno Katai nekom svojom magijom uradi nesto kroz sredinu, individualno i Kanga bez koga igra Zvezde ne postoji. Pricate nesto za Evropu nimalo laka grupa prvo Trabzon sampion Turske te godine, Ferncfaros i Zvezda slicne jacine, Monako sa dva Francuska reprezantivca i jos nekoliko reprezantivaca drugih zemalja. Tu je imao skor 2 pobede, 4 poraza 9 datih, 11 primljenih golova, posed lopte 46.67%, 81,17% tacnih dodavanja. Osim Monaka u Francuskoj gde su izgubili 4:1 sto i nije nekakvo iznenadjenje, na ostalim utakmicama se nisu obrukali. Naravno da cu da ga branim, jer da nije bilo njega da ovako ubedljivo osvoji titulu ne bi ste igrali Ligu Sampiona, on je najzasluzniji pa igraci. Ti i ostali mi kazite sta je covek pogresio? Sto je izgubio od Ludogoreca prijateljsku 4 : 0 ili sto nije pobedio Partizan na JNA? Stvarno mi nije jasno vase razmisljanje jel treba svaku utakmicu da pobedjuje 4:0 da daju golove makazicama, sa 40 m ne razumem sta vise hocete od coveka? Ostaje ta Evropa mozda je mogao bolje da mu nisu prodali Ohija i Pankova da je imao desnog beka a ne Erakovic da krpi rupe, da je imao zadnjeg veznog a ne Stankovicev eksperiment sa Kangom i Kangavom igraci istih karakteristika sto moze u nasoj ligi da se forsira a ne u Evropi pitaj Bahira njegov Makabije je pojeo Zvezdin vezni red. Da je prosao pripreme sa Zvezdom a ne dosao u najgorem mogucem trenutku. Ja se nadam da ce Zvezda prodje grupu Lige Sampiona ima treci sesir, nema nekih ekipa poput Liverpula, Juventusa, moguce je uz dobra pojacanja i ovaj sve da sklopi moguce je da se prodje grupa ili bude bar treci. Mora biti i realan veliki je jaz i ralika izmedju zapadnih i istocnih klubova u svakom pogledu ekonomskom, organizacionom, kvalitetu igraca, nikada vise ni jedan klub sa istoka Evrope nece osvojiti Ligu Sampiona u ovom formatu, mozda su Rusi mogli nesto ma da i oni su slabi. Bespotrebno pljuvanje po coveku koji nije nista lose uradio sa Zvezdom bas naprotiv, jos od nerealnih ljudi, koji ocekuju da sa istrosenim timom koji je doziveo svoj vrhunac vrede svi zajedno nekih 80 miliona koliko jedan igrac Monaka ili nekog drugog tima ocekujes nesto nemoguce skoro u domenu fantastike a coveka koji daje sve od sebe i ima rezultate pljuju, vredjaju, teraju, ljudi koji nemaju nikakve veze sa njegovim poslom, niti poznaju bar jedan mali deo trenerske materije.
z

zaks

pre 11 meseci

@Dart Vader89 Sve si prijatelju napisao kako treba i ne znam ko su ovi što stavljaju minuse.Ko je imalo igrao fudbal sve ovo razumije i ne samo fudbal, ko se bavio bilo kojim sportom.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Stanojevic da je bio tu Partizan bi uzeo titulu i kup i Milojevic bi otisao bez ijedne titule iz Zvezde.Komsije vi bar znate kakav je Aleksandar Stanojevic trener i da on moze da veze i 20 i kusur pobeda u nizu i da je on carobnjak,vrstan trener i takticar.Njemu nije potrebna pomoc nikog sa strane i casno i posteno je pobedjivao nema tu nikakve mrlje na njegov niz pobeda sve je cisto kao suza.
@

@Pobeda je smarac

pre 11 meseci

Aha, vazi. Aj pali.
U

Urke777

pre 11 meseci

Zamisli sebe na poslu na kojem radis - guras i borise se, cimas se, uspes da napravis uspeh, mozda ne izgleda lepo, ali je brate uspeh, dodje ti direktor i kaze - svaka cast brate, ali znas kako evo tebi otkaz i otpremnina, ja dovodim lika kojeg cu da platim 2-3 puta vise od tebe, i on ce da ima svoja 3 pomocnika koja kostaju po duplo vise nego ovi tvojo pomocnici, i na sve to cu da mu obezbedim bolje uslove za rad (u ovom slucaju igrace) i veci budzet. I ti bi bio ok sa time?! Ma daj bre dosta mi je vas foliranata vise. Ovako - ovo su mozda neke reci izvucene iz konteksta, jer se malo neke recenice ne slazu. S druge strane, razumem da je povredjen i da je imao sta da kaze. Preuzeo je razbijenu i raspalu ekipu, bez napdaca, desnog beka i zadnjeg veznog. To je ono sto je nasledio, uradio je sta je mogao sa onime sto je imao. Ljudi pricaju o autoritetu, ali kako autoritet funkcionise? On se s jedne strane gradi, s druge strane se dobija podrska od vise instance. Ja bih rekao da Cokna nije imao podrsku Terze i ekipe. Cokna nije Deki, Deki kao pojava to moze da radi jer je imao karijeru kao svi igraci Zvezde zajedno pa puta 100 i tu nema nijedan igrac bilo sta da mu kaze. Cokni je verovatno trebala podrska, a nije je dobio. Bahar ce morati da je dobije, i rekao bih da nije nogom krocio u Srbiju a vec tu podrsku ima. Dalje, Cokna sam kaze eto Bahar dobija 4-5 top pojacanja - u prevodu a zasto ja nisam dobio nekog krstenog igraca za LE vec su mi doveli Miju Kalifu?! Pazi, to je konstatacija apsolutno na mestu. Prosto je iskoriscen a odradio je ono sta treba da bi neko drugi dobio daleko vise. Nije bas posteno.
g

gost111

pre 11 meseci

Milojevic nije diobio otkaz, njemu je istekao ugovor a zvezda nije htela da produzi
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

@Gost1111 Imao je klauzulu u ugovoru da ako osvoji titulu automatski se ugovor produzava na jos jednu godinu. Ispao je fer i dzentlmen i dogovorio se sa dr.Magijom sa poternice da mu isplate 40 posto od ugovara za 2024. Bila je ta vest pre neki dan bas na Mozzartovom portalu.
P

Popsi

pre 11 meseci

Menjam Milojevićevu lepotu fudbala u derbijima za bilo kog trenera. Ja se radujem što ćemo igrati napadački.
N

Nexu

pre 11 meseci

Lik nema pojma. Da su postavili klupskog ekonoma na klupu lagano bi osvojio titulu pogotovo uz ovako jadan Partizan. U Evropi nije napravio nista, nikakav pomak u igri Ili taktici nije primecen. Covek nije pokazao apsolutno nista i nema sta da se ljuti.
U

Urke777

pre 11 meseci

Ja ovde pricam o odnosu i o zlaslugama i trudim se da budem objektivan. Bahar je dobar izbor za trenera, ne kazem da nije, vec pricam o odnosu i realnosti oko Cokne. Zasto ljudi prosto zmure da covek nije imao 3 bitne pozicije popunjene: napadac, bek, zadnji vezni. Da mu je uprava prodala Ohija i Pavkova pred grupu LE, Pesic igra sa polomljenim palcem celu polu-sezonu, da je Sanogo bio povredjen a Mijailovic nije bio licenciran za LE, pa mora da igra Srnic npr. Sta je tesko prihvati da su to cinjenice? Postoje vrlo objektivni razlozi zasto smo u LE ispali iz grupe, i zasto nismo igrali lepo (mada smo rasturili TSC, Cuku, Vozdovac, ali ajde to je normalno). Osvojili smo titulu u Februaru. Koji motiv, koji bakraci? Da igraci izlome noge po Surdulicama, Ivanjicama itd? Svi smo svesni da je neophodna rekonstrukcija. Bahar ce je dobiti, Cokna nece. Neka, mozda tako i treba i zelim da tako bude na kraju jer je Zvezda ispred svega, samo smatram da je nefer prema ovom coveku pljuvati jer ne igramo kao Man City a covek nije imao tim pola perioda koji je proveo u klubu kao sef struke. Ovako, neka mu je srecno a i nama sa Baharom.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@popsi - A sta smo igrali do sad sa po 20+ suteva i 60%+ poseda lopte? Bunker? Takvi kao ti koji veze nemaju o fudbalu ga teraju po portalima. I takvi kao ti ce to isto i ovog novog da pljuju i teraju iz istog tog razloga
g

gostttttt

pre 11 meseci

Ovo je vest sa MozzartSporta tako da ne znam o cemu prica Milos Milojevic "Hamarbi otpustio Milojevića zato što je pregovarao sa Rozenborgom" UTO. 14.12.21. MozzartSport evo i link https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/hamarbi-otpustio-milojevica-zato-sto-je-pregovarao-sa-rozenborgom/406900
@

@gosttttt

pre 11 meseci

Pregovarao, nije se dogovorio, džaba pokušavaš da ga prikažeš kao licemera, jednostavno to nije. Nije problem u tome kad se pregovara, jer svi sve vreme pregovaraju, već kad se informacije objavljuju
S

Sta si hteo da postignes?

pre 11 meseci

Jese. Lepo pise - Pregovarao. Kapiras? P-R-E-G-O-V-A-R-A-O, a ne potpisao (pred)ugovor. Pa sada procitaj tekst opet i razmisli o svom komentaru.
s

starecigost

pre 11 meseci

Progovori, ugovori, predugovori i ostale igre reci su nebitne jer je sustina da je dobio otkaz zbog nelojalnosti. Niste mi jasni sta branite ovde? Jel ovo korektno ponasanje i izjava? Ne znam sta da vam kazem ali 99posto ljudi ne odobrava ovu izjavu
S

Salesmannnnn

pre 11 meseci

Sram te bilo! Pa dobio si otkaz u Hamarbiju zbog pregovora sa rivalskim klubom zar ne? A dobio si i 3 komada od jednog Cukarickog kao trener Hamarbija ovde na JNA. 4 komada od Monaka u LE gde je moglo biti i 5+. Znaci nisi mogao ipak da odes kao gospodin.
l

lalah

pre 11 meseci

Jako losa igra u evropi,u taktici 4-4-2 u kojoj nikad ne igraju...sa sve Srnićem na desnom krilu.Znači u startu se odričeš jedne strane terena. Nedorastao trener za evropska takmičenja i Zvezdu. I jako sujetan.
g

gostiona

pre 11 meseci

A on se kao trener Hamarbija dogovarao sa drugima i naravno ostao bez oba posla.
G

Gost997

pre 11 meseci

Za pomocnog trenera idealan ali za glavnog nikako, znanje nije sporno ali autoritet nikakav, jednostavno ne deluje kao neko od autoriteta, da zagrmi, da podvikne, podseticu da je protiv Reala Radonjic izbacio Jovica kao jednog od nosilaca ekipe u svlacionicu u jednoj od najbitnijih utakmica sezone i dobio sa Rebicem tada maltene decacicem na pleju, e taj aitoritet Milojevic nema, Ferguson je Forlanu pokazao izlaz kad je promasio penal zbog kopacki za kisu, to veliki trener mora da ima, autoritet
A

Ab

pre 11 meseci

Nemaš autoritet i đaba ti da si Kapelo lično... Jbg... Znam da ti je krivo al, šta da se radi... Poradi na tome i sigurno ćeš biti i bolji trener, to dolazi i sa godinama... Tebe igrači Zvezde nisu bendali 5%, to se vidjelo na kilometar. Grof je jednom prilikom rekao "igrači su kvarljiva roba"... Trener to mora držati pod kontrolom, Vladan je dobio grupu fudbalskih "anonimusa" i napravio tim, igrače, ali i IMENA, Deki je na ime i status bio Bog i BATINA (par puta je uvodio red i psovkama i šamarima), ti se jednostavno nisi mogao nositi i zdravo... Baharu će biti lakše jer "veze nema" ni ko je Borjan ni ko je Katai... A i restart će mu doći u pravi čas...
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

Ko kaze da ga igraci nisu postovali? Pusti gradske price i traceve. Prvo ekipa je dostigla zenit, mahimum, tri duple krune zaredom, dva igraca vec su dosla a doci ce jos najmanje trojica, to je pet novih igraca pola tima. Sveza krv, nov motiv Liga Sampiona, covek je osvojio titulu bez poraza, kup. U Ligi Evrope je uradio sto je mogao, preuzeo je ekipu koja je bila u losem psiholoskom momentu. Pobedio Trabzon i Ferencfaros kuci, izgubio od Monaka gde Monako nije bio bolji, gde je Srnic napravio penal nad Golovinim, nije pobedio Partizan jaka stvar, bitno je da je osvjio duplu krunu i da je sve tri izgubio od Partizana totalno nebitno, gledaju se titule i pehari. Udaljio Gobeljica iz tima, Srnic igrao ali retko, dao sansu Lekovicu, Mijatovicu, Azarovu, Mitljukicu, Prucevu. Preuzeo je ekipu koja je bila u rasulu posle ispadanja od Makabija, bio je najlogicniji i najbolji izbor jer je poznavao igrace, sistem, sve. Zasluzio je da vodi Zvezdu u Ligi Sampiona i da proba da odbrani titulu. Ali DR. TERZIC je odlucio da mu tgreba bolji trener i to je donekle ok ima pravo i Napoli i Spaleti su se razisli ali da u toku sezone potpisujes novog trenera, cisto nepostovanje i potez kakav samo DR. TERIZIC moze da povuce. Zamisli te igrace koji znaju da ih Milojevic nece voditi sledece sezone vec osvojili titulu ostao samo kup. Pa kako da ih motivises, inspirises? A gde ces veci dokaz od motivacije nego kada preokrenes utakmicu koju gubis na poluvremnu a bilo ih je nekoliko. Covek im je ulivao samopuzdanje i motivaciju da mogu da preokrenu rezultat sto su i ucinili. Covek je zasluzio postovanje i dobio ga je od Delija, Cokna je pre svega jedan gospodin, ne svadja se i ne samara sa igracima ili kao Lalatovic da se majmunise po terenu i konferencijama.
M

Miki1345

pre 11 meseci

Ti si covece primio od Ferencvarosa 4 komada u nizerazrednom takmicenju. Ne daj Boze da si ti igrao LS protiv PSZ-a ili nekog drugog. Realno svaki laik bi sa ovakvom Zvezdom i konkurencijom u Srbiji bio sampion. Tako da ne umisljaj da si neki trener dok ne napravis neki rezultat da potkrepi tvoje izjave i nadobudnost.
@

@mikisine

pre 11 meseci

Koje nižerazredno takmičenje i kad je primio od ferenca četiri komada???On je taj ferencaroš razbucao sa 4-1 sa sve evro golovima i projektilima.A tebi srećan Vranješ, ne znam jel se slavi tri dana, tako je kod nas u Srbiji običaj.
D

Dokle više

pre 11 meseci

Milojević: Ako hoćete najbolji fudbal, gledajte Premijer ligu Ovo je najbolji opis većeg dela sezone pod Milojevićem. Posebno ovaj drugi deo kada su igrači pomislili da im se može da ne igraju punim gasom, kao da igraju za nekog niželigaša, a ne za Zvezdu. Nije mi ugodno što ovo ovako pišem, ali su ovo činjenice. Ni on nije morao baš ovako da iskazuje svoju sujetu.
S

Salesman

pre 11 meseci

E cokna ovo ti nije trebalo.
d

djapetooo

pre 11 meseci

Videcemo sta zna Bahar. Ali da ce igrati lepo i ofanzivno, u to ne sumnjam. A to je ono sto svi zvezdaši ustvari i žele, bez obzira na rezultat. Živi bili pa videli :)
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ma naravno, mi smo oduvek zeleli dobru igru, ne trofeje, ne titule, ne pobede u Evropi. Samo smo za lepu igru ziveli. Evo, hoces da Partizan bude sampion sledece sezone, samo da mi dobro i lepo igramo?
H

Hannibal

pre 11 meseci

Strašno je koliko botovskih komentara čitam ovde na Mozzartu! U maniru režimskih poslušnika, neki nesretnici šalju negativne komentare na račun časnog i poštenog stručnjaka Miloša Milojevića, DALEKO NAJPRISTOJNIJE OSOBE u Zvezdi još od vremena Slavoljuba Muslina! Miloš je osvojio SVE ŠTO JE TREBAO, Miloš je vodio Zvezdu u duhu fer-pleja, a ne kao kokainom napunjena legenda kluba pre njega, koji je uspeo da se posvađa sa kapitenom i najboljim igračem tima, a bogami i da napusti tim u najnezgodnijem trenutku, kada je nakon velikog razočaranja pretilo potpuno rasulo! Pa njega botovi nisu prozivali, iako je tim em igrao loše pod njim, em ispao od objektivno slabijeg protivnika! Milojević je korektno odradio posao sa IZUZETNO limitiranim timom, bez kvalitetnog zadnjeg veznog, bez bekova evropskog nivoa, u krajnjoj liniji - bez makar pristojnog centarfora! Dakle, botovi, smanjite doživljaj. Bahar je već doveden, ŽIVOTOM garantujem da je to pogrešan izbor doveden iz ko zna kojih nefudbalskih razloga, možda je veza bila izraelska marketinška agencija u službi predsednika države, ko zna? Nadam se da grešim, ali bojim se da ćemo zakukati i za Dekijem, a i za oba Milojevića...a do tad - malo poštovanja za momka koji je časno i odgovorno vršio posao šefa struke u poslednjih godinu dana!
G

Gzimi

pre 11 meseci

"časno i odgovorno.....", možda? Loše, sigurno......
N

Njihova posla

pre 11 meseci

Šta ti pametuješ? Tebi je ponašanje Milojevića normalno? Koji trener se još tako ponašao, da ne upotrebim neku drugu reč? Prvi utisak kada vidim sliku mi je: čoveče, šta se ovo dešava?. Uostalom ako ti misliš da ljudi od integriteta treba tako da se ponašaju ko sam ja da te ubeđujem u suprotno. Meni kao partizanovcu nije ni iz džepa ni u džep. Samo konstatujem da tako nešto još nisam video.
K

Koan

pre 11 meseci

Au, da li ti je dobro? Prvo si "prethodnika" prozvao za kokain, što je toliko mizerno, a onda mu "tepaš" nadimkom Deki... Pa si toliko siguran da i životom garantuješ nešto što ne poznaješ. Ali kad si iskonstruisao i povezao markentišku agenciju i Baraka i ovdašnjeg predsednika ništa drugo nisam pomislio no da si Žeks, glavom i bradom, jer samo on ima takve fikcije. Ajd u zdravlje, potrebno ti je.
H

Hannibal

pre 11 meseci

@koan opet botovanje! Dejana POZNAJEM više od 20 godina, čovek je simpatičan i ok momak, ali će ga porok o kome govorim skupo stajati. Da li samo karijere ili nečeg mnogo bitnijeg, to ne znam. Ne želim mu zlo, to svakako, ali prosto mora da uredi život pod hitno. Jel šetaš nekad Beogradom? Pogledaj zgradurine koje izgledaju kao Hausmanijanske zgrade iz Pariza, ali nekako novokomponovane, preglomazne i previsoke za kvartove u kojima se nalaze. Obrati pažnju na firmu koja ih gradi, STEFIAL. To je firma Dejana Stankovića, koji je lokacije dobio direktno od ovog satrapa sa vrha vlasti! Dakle, nemoj od mene braniti Dekija, kog na žalost znam dosta dobro i koji je moje ogromno razočaranje! A što se tiče Milojevića, on je jedan dobar, benigan momak, možda nedorastao zahtevima kluba u ovom trenutku, ali i dalje tvrdim da bi Zvezda naredne sezone bolje prošla sa njim, nego sa Izraelcem koji objektivno nije napravio ime nigde sem u svojoj zemlji, u ligi koja je na nivou naše. Da, Haifa je dobro igrala u LŠ, ali to zaista nije dovoljno da se veruje da je čovek čudotvorac. Setimo se da je u Zvezdu svojevremeno doveden Zdenjek Zeman, majstor ofanzivnog fudbala...i kako je prošao? Pola tima, na čelu sa tadašnjim kapitenom Milijašem ga je otvoreno bojkotovalo i sve je otišlo dovraga. Bahar je doveden u sličnu poziciju, da mora da pobeđuje domaće rivale uz egzibicionu igru, a u LŠ da pravi rezultate, a taj pritisak ni njemu, ni Zvezdi u ovom trenutku ne treba. Zato mislim da se Zvezda ogrešila o Milojevića i da je možda trebalo probati sa njim i naredne sezone.
@

@ hannibal

pre 11 meseci

Na osnovu tvog imena se vidi da su fan teorija zavere, vanzemaljaca i treceg oka. Tako da bolje ti pusti fudbal, kosarku i generalno druge sportove i zivi u svojim fikcionim seansama
N

Nick123

pre 11 meseci

Jel znaš ti koliko je novca zaradio Deki od fudbala, ja ne znam tacno ali siguran sam da moze da kupi par placeva na vracaru
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Sa jedne strane, nije mu trebalo ovo podbadanje. Malo je nisko. Sa druge strane, apsolutno ga razumem. Dosao je u jako teskom trenutku. Ekipa emotivno u rasulu, psihicki pala skroz, fizicki nespremna za vise od 30 minuta, ovo znam iz prve ruke, i odmah derbi, Evropa, grupa zahtevna jer su svi hteli da prodju dalje. Sa druge strane, bez desnog beka, bez zadnjeg veznog u Evropi a samo jednim ukupno, sa samo jednim napadacem (Kulibali nije fudbaler, vec daska) koji igra pod blokadama. Na sve to, fizicki najzahtevnija polusezona ikada zbog svetskog prvenstva. I pored svega toga, covek uzme duplu krunu bez poraza, afirmise mlade igrace, i sta mu oni urade? Dovedu mu zamenu dva meseca pre kraja sezone i objave to na sva usta, klasicno zabijanje noza u ledja. Ko misli da su one slike "procurele" slucajno, taj je u opasnoj zabludi. Pokazali su elementarno nepostovanje prema njemu, svi iz uprave i svi novinari koji su feljtone o Baraku pravili, a narocito internet navijaci koji su ga pljuvali bez prestanka od prve utakmice i dozivali Baraka. Sto je najgore, ekipa je posle samo jednih priprema sa njim izgledala daleko bolje, ali to ocigledno nije vazno. Tako da, poneli smo se lose prema njemu, i to je cinjenica. I ljudi iz kluba i navijaci. Evo, i sad na ovoj vesti ga pljujete, a on nista sem istine nije izjavio. I u pravu je za sve. Da se ocekuju pobede protiv Reala, jer se ocekuju. Da ce ovi isti da pljuju Baraka, to je tek istina. Bude li kiksirao na prvoj prijateljskoj, gotov je. Jos ne budemo li pregazili protivnika u prvoj prijateljskoj, ne oprase ga ni Dinav ni Sava. A prvi protivnik ce nam biti Zenit ili Fenerbahce. Jos na sve to, kad mu budu doveli pojacanja, a dovesce ih, kad budu podigli ocekivanja, nema sanse da ga internet navijaci ne napljuju vec posle pripremnih utakmica, to je prosto sudjeno. A tek kad dodje derbi. Ne bude li dobio sa 5:0, ne pomaze ni ceo Mediteran, pljuvacina ne gine, kao sto vec vise puta rekoh, od istih onih koji su ga prizivali i velicali. Da sumiram, o Milojevica smo se debelo ogresili, a Baraka bez sumnje ceka jos vece pljuvanje. Zivi bili pa videli.
g

gosttttttt

pre 11 meseci

Nemam nista protiv Milosa Milojevica ali od 30 utakmica mucenje je bilo 20utakmica. Igra slabija nego prosle godine. Ali glavni cilj je ostvaren i ovakve izjave mu nisu potrebne sujeta je mnogo ruzna stvar
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@gostttttt - Zamisli ovo. Kod tebe u selu, firma odjednom ostane bez majstora, a treba super hitno da se zakuca ekser. I ti dodjes da pomognes. Uzmes ti da zakucavas ekser. Ali cekic je od sundjera a drska od cokolade. Cokolada se topi, sundjerasti cekic mekan, to sto radis ne lici ni na sta. Ali ti nekako udaras kako znas i umes, iz sve snage, dajes sve od sebe, ma kako to izgledalo, a celo selo se skupilo oko tebe, i ili se sprda sa tobom ili te vredja jer ne umes da zakucas ekser. I tako otkad si poceo da udaras ekser, i nikoga nije briga koliko se mucis i kakvim cekicem zakucavas ekser. I ti nekako i pored svega uspes da brze od svih, cak i u takvim uslovima zakucas ekser, ali ti sef za koga to radis negde na pola zakucavanja nadje zamenu i obeca mu da ce najbolji cekic da mu nadje, a da ce tebe da otpusti jer lose zakucavas ekser. E to ti je ova situacija. Da mu ovo nije trebalo, nije. Ali da smo ispali losi prema coveku koji nam se nasao kad nam je trebalo i ostvario rezultate kakve niko nije, i to je tacno.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Razočaran sam ponašanjem M.M. Apsolutno nezrelo. Dobro je što je otišao.
Л

Лазар

pre 11 meseci

Цокна, пријатељу, да си у овој никад слабијој сезони добијао противнике по 5-6:0, што си реално и могао у овом односу снага, остао би. Играли сте лоше и досадно, незанимљиво. Идемо даље, жив ти био.
H

How yes no

pre 11 meseci

Da, jer 3 i 4 razlike je malo, je l da?
@

@ How yes no

pre 11 meseci

Kojih 3 4? Jel su se zaboravile obe utakmice u Kragujevcu, Nisu, obe utakmice u Kragujevcu, Surdulici, Novom Pazaru, obe utkamice sa Napretkom i ona jedna u Kupu - penali, TSC kuci na rodjendanu stadiona i jedva u gostima, Vojvodina kuci obe utakmice. Evo vise od trecine utakmica koje je on vodio koje su bile malo je reci mucenje. Nemaju svi ljudi pamcenje zlatne ribice...
H

How yes no

pre 11 meseci

Meni naprotiv baš deluje da većina ljudi ima pamćenje zlatne ribice. O kojim utakmicama pričaš? O prvom delu sezone kad smo igrali sa jednim povređenim napadačem jer nismo imali drugog? Kad smo igrali sa Erakovićem na beku jer beka nismo imali? Kad smo zadnjeg veznog imali samo za domaće prvenstvo? Kad je ekipa bila psihički nikad gore nakon ispadanja od Haife, a fizički nespremna da jedno poluvreme izdrži, a utakmice na svaka 3 dana? Je l' na te utakmice misliš? Ili si na to već zaboravio čoveče sa neverovatnim pamćenjem? Ili misliš na plej of kad smo titulu osvojili već u prvom kolu i nikom se nije ni igralo više već su čekali kraj sezone, što su i igrači sami u nekoliko izjava rekli? Pa čak i tada glavnim konkurentima davali po 4 komada. Zamisli, na penale smo prošli kup. Zamisli, nije imao sve pobede već i po neku nerešenu. Ma užas bre! A sećaš li se čoveče sa moćnim pamćenjem, koliko utakmica smo kod Stankovića dobili na mišiće? Sećaš li se u koliko utakmica smo gubili i okretali rezultat kod Stankovića? Sećaš li se toga ili si možda zaboravio?Sećaš li se koliku minutažu su imali mladi igrači kod Stankovića? Sećaš li se poraza od TSCa kad je Stanković bio tu? A je l' znaš koliko puta smo sa Milojevićem gubili na poluvremu? Jednom - u finalu kupa, jednom, za celu sezonu, a i tu smo okrenuli. Ima neko ko pamti mnogo više, veruj mi, i ko ceni kad neko da sve od sebe, naročito kad radi u uslovima koji su sve samo ne dobri. I za kraj, sećaš li se koliko puta smo u istoriji završili sezonu bez poraza?
Š

Šta priča ovaj

pre 11 meseci

Tim Zvezde je ove sezone odigrao najležernije i najbezobraznije u poslednjih 7 godina i to jeste verovatno posledica velike bodovne prednosti, ali ima nešto i do trenera koji očigledno nije imao potrebni autoritet. Ovo nabrajanje o primljenim golovima je smešno budući da Milojević nije ni imao priliku da igra LŠ sa top klubovima, već sa osrednjim, ne računajući Monako. Pa ove sezone u LŠ su po 5+ golova primali Seltik, Rendžers, Plzen, Kopenhagen, Lajpcig, Klub Briž pa i Liverpul.
Z

Zoran 91

pre 11 meseci

Ja samo mogu reci jedno, kroz Zvezdu je prošlo dosta trenera i loših i dobrih i sa rezultatima i bez ali da je neko igrao ovako loše i dosadno ko on i Stankela nije. Siguran sam da velika većina zvezdaša nikad neće zažaliti za njima.
g

gosttttt

pre 11 meseci

Nemoj da poredis ovog sa Stankovicem molim te, npr Stankovic je onaj Novi Pazar od juce pobedio 5:1, 5:0 i 8:0 u kupu prosle godine
g

gosttttt

pre 11 meseci

Milos Milojevic u stilu Silje Pesica to je taj virus, frustrirano, prepotentno i neprofesionalno... Gora igra nego kod Grofa u drugoj sezoni nego su i ovi iz Humske u problemima... Pregovarao sa klubom Dekiju iza ledja kad je bila ona frka sa Borjanom a i dobio otkaz u Svedskoj bas zbog pregovora sa drugim klubom. Iskreno ne znam sta ce mu ovo...
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Isti virus, slazem se. Pljuju ih ljudi od prve utakmice, iako oni daju sve od sebe, i zamisli, ljute se jer ih ljudi neprestano i bez ikakvog razloga pljuju. Kako se usudjuju?!
@

@ Gosthjk

pre 11 meseci

Milojevicu ili Pesicu koji pisu ove komentare savet je da budu manje sujetni truju sebe i okruzenje
@

@Gosthjk

pre 11 meseci

Patetika mood activated
k

klimavi

pre 11 meseci

ne ulazeći sad u to da li je i kako mogao bolje, miloje se pregospodski držao s obzirom na to šta su mu priredili ovi pijačari terza i mrkela, počev od onog kad su ih, šatro, uhvatili novinari u izraelu na sastanku na sastanku s baharom. bukvalno su kopirali ove naše nazovi zvezde kad ih, kao, uhvate paparaci. namešteno, iz aviona se vidi, samo da bi se pustila buva i videlo kako javnost reaguje. sad, pitaj boga da li se i miloje nakon toga ponašao kalkulantski, ali trebalo je naći jaku motivaciju da odradi prvenstvo do kraja, znajući da je bivši. a možda to baš i pokazuje i njegov karakter i da nema dovoljno jaku kičmu i autoritet. kako god, možda je i zaista bolje da dođe neki stranac, nego neko iz srpske trenerske močvare. mada, ne verujem da će realne promene u zvezdi biti dok ovim svinjskim trgovcima što je vode ne vidimo leđa.
Z

Zn

pre 11 meseci

Juuuu koja sujeta
d

d. g.

pre 11 meseci

Kad već bezobrazno izjavljuješ tvoje negativno iskustvo nije protiv Benfike i Psž već protiv Trabzona i Ferencvaroša. Olajinka je potpisao za Zvezdu pre šest meseci. Niko mu u Slaviji to za zlo nije uzeo. Bahar je svom bivšem klubu dao dovoljno vremena da mu nađe zamenu. Ti nisi ispao profesionalac sa ovakvim izjavama i sa remijem na proslavi.
C

Cccc

pre 11 meseci

Iz svake reči Coknine se vidi frustracija, donekle bi i razumeo da mu je ekipa igrala dopadljiv fudbal i da je želeo da je vodi u LS. Ali nije na odmet biti malo i realan i samo kritičan i reci: imao sam šansu nisam je znao iskoristiti i sam sam kriv. Mi smo samo prvaci zahvaljujući tome što je partizan momentalno katastrofa a ne zato što smo mi nesto kvalitetni. Ko to prije shvati biće mu lakše
L

Lord Lukan

pre 11 meseci

Gledaj malo i sa druge strane medalje! Kakav tim je imao na raspolaganju!? Bez bekova, bez ozbiljnog zadnjeg veznog, bez ozbiljnog napadaca, sa arogantni pojedincima kakvi su Kanga, Pesic i jos neki! Iskreno u Bgd je nadigrao i Monako(nesrećan poraz) i Ferencvarosu i Trabzon! Jedini greh mu je 4.gola u Monte karlu, i malo losije odigrana 2.derbija na pasnjaku!Nije on kriv sto Terza uvezo soder u liku Kulibalija, i sto Gobeljarda ne sme da ubaci u igru jer je rizican! Ne branim ga, nije on trener za Zvezdu i LS, ali sa ovim timom ne znam ko bi mogao nesto vise da uradi!
g

gosti_gosti

pre 11 meseci

seljacki gaf... a djelovalo je da ce fino otici. i sad kmeci.. brate, los si trener, mrtva ekipa, mucno je gledati kako igraju, jos mucnije kad pocnes da objasnjavas. nije vrijeme za tebe i Zvezdu sad, ocigledno. ali to se lijepo kaze, a ne da se kmeci. treba biti gospodin i otici sa stilom, a ne zavlaciti izmedju redova na kraju
T

Trener sa licencom

pre 11 meseci

Tako je, to što se plasirao je najmanje njegova zasluga. Kao Muslin pred Rusiju. Kmeči, a igra katastrofa, provukli se uz mnogo sreće. Jedva dobili Gruziju kod kuće, a prvu meč loptu nas razbila Austrija. Nakon Milojevića nemamo pristojnog trenera u klubu, nikakav sistem i organizaciju igre. U ovakvoj ligi bi svako mogao da uzme titulu, jedini uslov je da vodi Zvezdu. Nije imao ozbiljnog konkurenta za titulu
d

delijaUsrcu

pre 11 meseci

Nije mu ovo bilo potrebno. Malo je licemerno. To je trebao da kaze dok je bio u zvezdi ili njemu u oci. Vidi se da je ljut, al nije mu barak nista kriv.
G

Godzila

pre 11 meseci

Od kada je otisao Stankovic a dosao Milojevic nasa igra je 3x gora...
Z

Zmi Zmi

pre 11 meseci

Milos je "istakao da nikada ne bih postigao dogovor sa nekim klubom pre nego što se sezona završi"!! Pa ljudi, njega je Hamarbi otpustio jer je on pregovarao sa norveskim Rozenborgom dok je Hamarbiju bio trener. Mozda je hteo reci da nikada VISE ne bih postigao dogovor sa nekim klubom pre nego što se sezona završi ( to vise je zaboravio da kaze).
G

Gostgost

pre 11 meseci

Pa on je razgovarao sa njima, nije postigao dogovor. Nista neprecizno nije rekao.
3

39393939

pre 11 meseci

Vise ce pojedini navijaci da budu ljuti na njega kad ne pobedi nekog velikana ili malo javu ekipi jer "Zvezda mora da igra napadacki".... To sto kod nas mozes i za 10 igraca da osvojis titulu je skroz druga prica... Ovde se neke stvari slabo cene, da pobedis primera radi Lans, Njukasl, Spartu i jos neku takvu ekipu a izgubis od Jabloneca ti si najgori trener na svetu..

Miki

pre 11 meseci

Milojević je početnik, učenik i ne može se meriti sa Baharom. Da je dočekao LŠ, klub bi bio "tikvica za punjenje". Isti je bio i Stanković pa je viđen epilog. Znači, Milojević da ide i uči pa kada se dokaže jednog dana....
e

ej genije

pre 11 meseci

Stankovic ima dva proleca u evropi... nemas pojma sta pricas
n

nznm

pre 11 meseci

Ne znam sto toliko osudjujete stankovica. Vodio je zvezdu u vreme korene, prazñe tribine, igraci dobijaju koronu, menja se tim. Ja se uvek setim utakmice sa milan i koliko smo ih ubili u igri. Da je ovo danasnje pravilo, da nema gola u gostima mozda bi ih i prosli. Evo milan danas polufinale ls
s

sjhsh

pre 11 meseci

Zna i Miloje da ga zavuce xexexe spustio ga Baharu profesorski
a

ajde covece

pre 11 meseci

Mogli smo upravo da primimo 7 golova protiv Monaka u francuskoj... bolje ti je cuti
e

eReSKa

pre 11 meseci

Miloš Milojević ni u jednoj situaciji nije pokazao da njegovo ponašanje nije u nivou Crvene zvezde. Mislim da je samo bio trener u lošem trenutku, posle bolnog ispadanja od Makabija i sa nemotivisanim i zasićenim igračima (ta zasićenost se najviše pokazala na poslednjem derbiju). Nadam se da će se jednog dana vratiti sa još više uspeha iako treba da bude ponosan na svoj period u Zvezdi, dupla kruna i pobede protiv Trabzona i Ferencvaroša. Puno sreće i hvala Miloje, Vidi se da je Zvezdaš u srcu. Baharu puno sreće i znanja! STALNO VERNI SVOJOJ ZVEZDI!
D

De jàn

pre 11 meseci

Hvala Miloje i dovidjenja. Mozda jeste primio 6 golova u LS, mozda cemo i mi sledece sezone primati po 6 komada, ali nekako je najbitniji utisak. Kada das sve od sebe i neko te pobijedi, pruzis mu ruku, jer znas da nisi mogao vise u tom trenutku. Ono protiv NP, Radnickog, Partizana su, mogu slobodno da kazem, bruka od igre.
e

ehhh

pre 11 meseci

Da izgubio je ubedljivo od benfike i psg, ali to se desilo i Zvezdi i Dinamu... malo je jadno sto to spominje
p

priča gluposti

pre 11 meseci

Čuš: "da će ljudi biti ljuti na njega ako ne pobedi Real Madrid." Kako glupa dobrodošlica.
n

nerealni ste

pre 11 meseci

Ne prica gluposti. Kako se svi ponasate kad se izgubi od bilo koga. Pljujete, zovete na linč itd. Bukvalno nikad ne sme da se izgubi da bi svi bili zadovoljni. Ljudi, kao razmazena deca ste, mislite da smo Siti ili Real a mi prosecan klub iz jedne Srbije. Sta hocete,prvaci Evrope da budemo? Ja nikad nisam bio takav ali vecina je takva. Milojevic uzeo titulu ima 90 bodova, odigra nereseno sa Radnickim ili Vojvodinom, hocete da ga streljate u komentarima. Pa je l Zvezda ne sme nijedan bod da izgubi? Ima li ekipe u Evropi koja je uzela titulu sa svim pobedama? Nema.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Piksi da uzme Milojevica u svoj strucni stab da mu radi analizu reprezentacija i pomaze oko taktike.
D

Dejani

pre 11 meseci

Slatki osmijeh Bahara, gorki osmijeh Miloja. Milojeva izjava u njegovom klasičnom stilu. Krivo mu sto mnogi vide šta on ne vidi.
a

ajde pali..

pre 11 meseci

Kako ga nije sramota da se javlja? ovim svih 8 remija su njegovo Delo, nikad vise remija od 2017...Pre njega proslog leta smo sa Stankovicem davali 6 golova po utakmici a onda sa ovim smo se mucili
a

ajde covece

pre 11 meseci

Od poslednjeg derbija mi ne igramo nista, Partizan Napredak,Cukaricki, Vojvodina, Radnicki, Sad ovo sa Novim Pazarom prvi ikad remi u proslavi titule protiv raspad od tima, Zadnji u grupi lige evrope... mozda ti nisi kriv ali tvoj zadatak je da isamaras igrace ako ne slusaju,pre tvog dolaska igraci su leteli na terenu nesrecan pora od makabija se desava
n

nije prvi remi

pre 11 meseci

Protiv Hajduka iz Kule smo igrali 1 1 na proslavi titule pre nekih 16 godina.
t

truba

pre 11 meseci

za nik, @ajde coveče.... Ahaha leteli na terenu. Kad? Kod Mistara? Ne Blamiraj se. Bahar treba te babe magije mićke i ostale kange da uštroji da bi potrčao kako trče profesionalci. Ako to ne uspe sa s onim timom u novembru je on bivši u zvezdi.
e

exe

pre 11 meseci

pa ti porazi su normalni za timove iz istocne evrope u ligi sampiona, ne znam zasto ih spominje
r

rea

pre 11 meseci

Izrael je istočna Evropa od kada tačno?
b

ba ta ja.

pre 11 meseci

Podrška za Miloja nije on nista kriv sve je dao za Zvezdu..