Milojević okuplja stare znance: Posle Bena hoće i Tomanea

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.23. | 17:56

Čini se da će portugalski napadač vrlo brzo stići u Nikoziju

Ni najzagriženiji navijači APOELA iz Nikozije nisu verovali da njihov klub, posle katastrofalnog početka sezone, može da se uključi u borbu za titulu. Međutim, dolaskom Vladana Milojevića sve se pormenilo na stadionu GSP. Zvezdin Supermen je nanizao deset pobeda u svim takmičenjima (ukupan skor: 11-1-1), stigao do prvog mesta, i dobio uverenje uprave kluba da će, i pored nevesele finansijske situacije, dobiti pojačanja za drugi deo sezone.

Čitali ste već da je Vladan Milojević izrazio želju da treći put u karijeri predvodi El Fardu Bena. Kiparska štampa piše da će reprezentativac Komorskih Ostrva gotovo sigurno obući žuto-plavi dres i da njegov agent radi na raskidu saradnje sa Crvenom zvezdom, koja važi do leta. Voljan je Ben, voljna e i Crvena zvezda da izađe u susret verovatno najboljem strancu u novijoj istoriji.

Izabrane vesti

Ali El Fardu Ben ne bi trebalo da bude jedini znanac Vladana Milojevića u renoviranoj svlačionici Apoela. Prema pisanju kiparrske štampe klub iz Nikozije radi na dovođenju napadača Samsuna Antonija Tomanea. On je sarađivao sa Milojevićem u sezoni 2019/2020. kada je stigao na Marakanu iz Tondele u transferu teškom 500.000 evra. Nije se snašao u Zvezdinom dresu za koju je postigao devet golova u svim takmičenjima. Pamtiće se po promašenom penalu u Atini.

Odlaskom Milojevića status Tomanea je postao još problematičniji. Nije ga video Dejan Stanković kao ozbiljnu opciju, mada je Portugalac okajao grehe iz Atine pobedonosnim pogotkom u Tirani. Na kraju je prodat turskomSamsunu za 600.000 evra.

Ni tamo se Tomane nije proslavio, mada je imao problema sa povredom. Ugovor sa Turcima ga veže do juna 2023. godine i kako pišu Kiprani spreman je da ga raskine po cenu finansijskog gubitka samo da bi došao u Apoel. Pita se nešto i Samsun.

Treća želja Vladana Milojevića je grčki vezista Petors Mandolas. On je kratko bio Milojevićev igrač u AEK-u, ali će taj transfer biti težamk posao za rukovodstvo Apoela. U pitanju je pozajmica, ali bi kiparski klub trebalo da pokrije veći deo njegove mesečne plate od 80.000 evra.


tagovi

TomaneVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara