Milojević: Omri pokazao klasu, ne znam kako je Carević ono odbranio

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.04.24. | 20:21

Zadovoljan igrom bio je i Božidar Bandović

Imala je Vojvodina igru, stvorila nekoliko izrazitih šansi, ali na kraju ipak nije uspela da pobedi Crvenu zvezdu u derbiju ovog kola Mozzart Bet Superlige, pa će morati da se zadovolji remijem (0:0). Stara dama je bila konkretniji rival, ali ni posle čak 11 godina posta nije uspela da nadigra beogradske crveno-bele u Novom Sadu.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je namerno pružio priliku mlađim igračima, kako bi stekli iskustvo igranja derbi mečeva.

Izabrane vesti

„Želim da odam priznanje Vojvodini na dobroj igri. Bila je jako dinamična utakmica, u lepoj atmosferi. Hvala našim navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta. Mnogo puta sam igrao u Novom Sadu, ali nikada nisam video ovoliki broj publike. Što se tiče utakmcie, u startu smo hteli da pružimo šansu i mlađim igračima, koji imaju manje utakmica, da mogu da vide kakve su derbi utakmice i da steknu iskustvo. Imali smo ispred sebe nadahnutog rivala, koji je igrao na maksimalnom nivou i pokazao veliku želju, jer se bore za mesto koje vodi u Evropu. Svesno sam malo promešao karte, jer smo bili energetski prazni posle dve utakmice s Partizanom. Zadovoljan sam igrom i čestitam igračima i mom kolegi Bandoviću na dobro pripremljenoj utakmici. Vojvodini želim sve najlepše, a mi se okrećemo narednoj utakmici“, rekao je Milojević posle meča.

Zvezda i Vojvodina odmeriće snage i u finalu Kupa Srbije, 23. maja u Loznici, ali Milojević ističe da ne razmišljaju o tom susretu.

„Još uvek se igra prvenstvo, nismo završili posao još uvek. Dosta ekipa u plej-ofu se bori za neke svoje ciljeve i ne razmišljamo o Kupu. U ovom trenutku nam je fokus samo na prvenstvu“.

Trener Beograđana je odao priznanje i golmanima, Lazaru Careviću i Omriju Glazeru koji su imali nekoliko sjajnih intervencija.

„Oba golmana su bila na nivou. Glazer je pokazao klasu u dva, tri navrata je sjajno reagovao. Odao bih priznanje i Careviću, koji je takođe odlično branio u nekim situacijama. U 90. minutu je odbranio jako težak udarac Hvana, imao je tada potpunu koncentraciju, a ono je bilo jako teško odbraniti. Bila je dinamična utakmica, sa dosta šansi na obe strane, nije ni bitno ko ih je imao više, ko manje, jer će se pamtiti rezultat 0:0“.

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je igrom svog tima, posebno u drugom poluvremenu.

„Slažem se da je bila sjajna atmosfera. Čestitam igračima na dobroj utakmici. Igrali smo protiv najboljeg tima u državi, a posebno smo u drugom poluvremenu bili jako dobri u presingu kada smo imali tri, četiri situacije da postignemo gol. I Zvezda je imala svoje šanse, ali mi smo odigrali jednu odličnu utakmicu. Zahvalio bih se navijačima na podršci“.

Kao i Milojević, i trener Stare dame ne razmišlja o finalu Kupa Srbije.

„Uvek je najvažnija naredna utakmica i zato smo fokusirani na meč s Partizanom. Posle ovih utakmica ima i emotivnog i fizičkog pražnjenja, pa moramo da se fokusiramo na naredni meč“.

Bandović je rekao da su imali i određenih problema s povredama pred ovaj susret.

„Guram je igrao meč sa samo dva odrađena treninga, kao i Radulović. Vukanović još uvek ima probleme sa petom, ali smo odigrali dobro i bitno je da nastavimo samo s ovakvom igrom, a golovi će doći. Imamo čemu da se nadamo“, završio je Bandović.


tagovi

Vladan MilojevićBožidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara