Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Milojević: Primljeni golovi plod su krupnih grešaka, njih Evropa ne prašta; Nikolić: Crveni karton presudio

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.09.22. | 21:07

“Drago mi je što sam postigao gol, mnogo mi znači zbog samopouzdanja”, dodaje kreativni vezista

Iz dva meča u Ligi Evrope srpski šampion nije uzeo ni bod, nalazi se Crvena zvezda u nezavidnoj situaciji pred nastavak takmičenja. Priterana je uza zid i moraće da se “vadi” protiv Ferencvaroša. Početak nije obećavajuć, ali daleko od toga da je bilo šta gotovo. 

Trabzon je kontrolisao utakmicu sve do pred kraj, kaznio je Zvezdine propuste, a posao mu je olakšao i Kings Kangva, koji je sredinom drugog dela igre zaradio drugi žuti karton. Sa igračem manje crveno-beli su imali teži zadatak, primili su odmah drugi gol - bio je plod velike greke Gelora Kange. Njih Evropa ne prašta, a beograđani su ih večeras i te kako pravili. 

Izabrane vesti

Miloš Milojević, strateg Crvene zvezde, nije zadovoljan pruženim na obali Crnog mora. Na štošta je upozoravao, malo toga je usvojeno. 

“Nismo ušli u meč kako treba, u svim segmentima igre. I u napadu i u odbrani. Golovi koje smo primili bili su plod krupnih grešaka, koje ne smeju da nam se dešavaju. Sa desetoricom nismo imali snage za podvig. Otkako sam došao, već dve nedelje, pričam da mora da se igra 90 minuta. Kada je fokus na mestu sve je u redu, kada fokus nije na mestu pobeđujemo sami sebe”, poručio je Miloš Milojević za Arenu sport i dotakao se stanja u grupi: 

“Šansa za prolaz, teoretska, postoji. Borićemo se, ništa nije gotovo, ali treba da budemo svesni da Evropa ne prašta greške. Ne trpi improvizaciju, sve to vodi u poraz”.  

Izgubila je Zvezda u Turskoj, ali je “dobila” Veljka Nikolića. Kreativni vezista ušao je u igru u drugom poluvremenu, postigao gol, zakuvao u finišu, i pokazao mladom strategu crveno-belih da može da mu veruje. Možda u narednom periodu bude imao i veću ulogu. 

"Normalno, uvek može bolje, tako ulazimo u svaku utakmicu, da budemo još bolji. Presudio je taj crveni karton, nesrećno smo primili drugi gol iz kontranapada. Da smo ostali brojčano ravnopravni na terenu, mislim da bi bila drugačija utakmica. Gol mi mnogo znači zbog samopouzdanja, drago mi je zbog toga, ali mi je žao što smo izgubili. Polako se vraćam, trener Milojević mi pruža šansu iz meča u meč, nadam se da će se tako nastaviti", rekao je Veljko Nikolić za Arenu sport po završetku utakmice u Turskoj.


 


tagovi

FK Crvena zvezdaTrabzonLiga EvropeMiloš MilojevićVeljko Nikolić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara