Foto: Starsport
Foto: Starsport

Milojević pronašao špica: Bivši napadač Partizana pred povratkom u Švedsku

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.08.21. | 21:37

Đurđić posle epizode u Kini blizu povratka u Hamarbi

Poraz od Čukaričkog (1:3) prekinuo je seriju vrlo dobrih rezultata Hamarbija pod komandnom palicom Miloša Milojevića, međutim nije se negativno odrazio na apatite švedskog kluba. Strateg kluba iz Stokholma istakao je i u Beogradu da je cilj njegovog tima da ostvari kontinuitet kako u prvenstvu, tako i u Evropi, a na putu do ostvarenja ambicija, makar u domaćim okvirima, značajan adut mogao bi da postane Nikola Đurđić.

Iskusni napadač, prema pisanjima švedskih medija, pred povratkom je u klub koji je napustio u januaru 2020. godine. Ofanzivac koji je u bogatoj karijeri nosio dres Partizana, Voždovca, kao i klubova iz Norveške, Nemačke i Švedske, od nedavno je slobodan u pronalasku nove sredine pošto je okončao saradnju sa kineskim Žejiangom.

Izabrane vesti

Đurđić se pominje kao glavna opcija za rešenje u napadu koje je stručni štab okarakterisao kao prioritet, međutim lokalni mediji ističu da nije jedini kandidat, te bi u narednim danima trebalo da bude jasnije da li će Hamarbi u nastavku sezone biti jači za igrača koji je u prvom mandatu postigao 27 golova uz 20 asistencija na 55 utakmica.

Ukoliko dođe do realizacije saradnje, Đurđić će biti značajno pojačanje zeleno-belih u prvenstvu Švedske gde Hamarbi ima osam bodova zaostatka u odnosu na lidera Đurgarden, odnosno samo dva boda manje od AIK-a koji zauzima poslednje mesto koje vodi u Evropu.


tagovi

Nikola ĐurđićHamarbiMiloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara