Milojević: Prvih pola sata ispod nivoa; Lazetić: Vrhunska utakmica, najbolji sudija

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.23. | 20:57

Da li je trener TSC-a poslao sarkastičnu poruku?

Osvrnuo se Miloš Milojević na novu odličnu partiju njegovog tima, koji je četiri puta igrao kao gost u kupu i sva četiri puta slavio. Velika pobeda tima koji se bori za duplu krunu, u meču koji je nazvan finalem pre finala. Naglasio je strateg pobedničke ekipe da nije zadovoljan početkom utakmice, ali da je njegov tim dobro reagovao i iskoristio svoje šanse.

Izabrane vesti

Iako je TSC dozvolio sebi luksuz da odmori par igrača, pravili su nam veliki problem na početku. Ima tu i toga da nismo ispoštovali neke zahteve, distance, imali smo sreće da utakmice ne ode u drugom pravcu. To je fudbal, dali smo gol iz penala i onda utakmice ide nama u ruke. Nismo mogli da očekujemo bolji početak, crveni za njih, drugi gol za nas i meč pod našom totalnom kontrolom. Teško je u ovakvom ritmu, sreda-nedelja, njima je fokus na očuvanju drugog mesta. Naših prvih trideset minuta ispod nivoa“, naveo je Milojević.

Šef struke Topolčana Lazetić, smatra da njegov tim nije mogao da sebi dozvoli luksuz odmaranja pojedinih igrača za naredni duel, već da se radilo o proceni njega i stručnog štaba o spremnosti igrača. Takođe podvlači i da su kod njega u ekipi česte rotacije. Smatra pre svega da je ambijent na stadionu bio vrhunski, kao i fudbal.

„Čestitam Zvezdi i Milošu na ulasku u finale. Nije bio luksuz, mi često menjamo igrače, daleko od toga da bih to radio protiv Zvezde. Ovo je bio najbolji tim danas, gledali smo ko je bio najspremniji. Bila je velika potrošnja protiv Voždovca, pa su igrači koji su bili najspremniji igrali danas. Izvanredna atmosfera, stadion, teren, dve ekipe koje hoće da igraju, prvi i drugi na tabeli, i naravno najbolji sudija. Čestitam mojim igračima na izvanrednom stavu, i sa igračem manje i na 0:3. To je stav koji nas je doveo do ovde. Danas sam oduševljen kako su bili danas na terenu, kako su izlazili visoko, svaka im čast“, izjavio je Lazetić.



tagovi

Žarko LazetićMiloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara