Miloš Milojević (©MN Press)
Miloš Milojević (©MN Press)

Milojević: Puno igrača da se zapita gde je problem; Rastavac: Bod koji treba da potvrdimo

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 19:39

Utisci trenira posle remija u derbiju 20. kola Mozzart Bet Superlige

Remijem 1:1 Crvena zvezda i Vojvodina započeli su drugi deo sezone u Mozzart Bet Superligi.

Gosti iz Novog Sada uspeli su da povedu, a potom i sačuvaju bod pod naletom beogradskih crveno-belih. Veliki broj šansi stvorila je Crvena zvezda, posebno u prvom poluvremenu, ali osim kada je Aleksandar Katai u 28. minutu lobovao Lazara Carevića, mreža Lala nije se više tresla.

Izabrane vesti

Defanzivno dobro organizovani gosti sačuvali su bod i zadovoljniji napustili teren stadiona Rajko Mitić, što se da zaključiti i po izjavama trenera nakon meča.

Milan Rastavac je, ipak, rekao da će njegovi fudbaleri morati u narednom periodu da s još nekim povoljnim rezultatom potvrde današnji rezultat, kojim su se samo vratili na peto mesto.

"Bod je veliki onoliko koliko ga budemo potvrđivali u sledećim utakmicama. Videli smo dobro organizovanu Vojvodinu i obećanje koje smo dali, da ćemo biti reprezentativni i borbeni, pre svega zbog nas, naših navijača i velikog Siniše, mislim da smo održali. Verujem da nam je ovo veliki podstrek za dalje", istakao je trener Vojvodine pred kamerom TV Arena Sport.

Za razliku od svog kolege, Miloš Milojević je imao šta da zameri svojim igračima, ali nije želeo da ulazi u detalje.

"Falilo je da damo gol, stvorili smo pregršt šansi, pogotovo u prvih 15 minuta, ali fudbal je takav da budete kažnjeni kada promašujete šanse. Nisam zadovoljan u globalu, rastrzana utakmica, jeste prvo kolo u prolećnom delu, ali puno je igrača koji mogu da se zapitaju koji je problem", rekao je Milojević.

Na pitanje novinarke TV Arena Sport o kojim igračima konkretno je reč, nije želeo da otkriva.

"To je nešto interno. Zvezdin dres je težak, očekuje se uvek najviše. Fokus da li je gol ili nije gol, da li primimo gol ili ne primimo, to je ono što razlikuje ekipu od toga da li je prava ili nije".

Nešto kasnije Milojević je rekao da ima osećaj kako je ekipa ostala dužna navijačima i naveo da se nada da će im se brzo odužiti. Koliko već u narednom kolu kada crveno-beli igraju protiv Voždovca u gostima.

"Neke stvari se ponavljaju, jer stalno pričamo o tome i to igračima uđe u glavu i postane mentalni problem. Radimo na treningu i pokušavamo da ispravimo, jer drugog leka nema".


tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš MilojevićMilan RastavacFK Vojvodina

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara