Vladan Milojević (©YouTube)
Vladan Milojević (©YouTube)

Milojević sa megafonom pred navijačima: Sami smo protiv svih!

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 15:36

APOEL seriju od četiri uzastopna meča bez pobede pokušaće da prekine ove nedelje od 18 časova, na gostovanju lideru Arisu u Limasolu u 31. kolu prvenstva Kipra

Važna bitka predstoji srpskom fudbalskom treneru Vladanu Milojeviću i njegovom APOEL-u ove nedelje od 18 časova u Limasolu. U sklopu 31. kola plej-ofa kiparskog šampionta tim iz Nikozije gostuje trenutnom lideru Arisu.

Šest kola pre kraja prvenstva APOEL je drugi na tabeli, ima poen manje od današnjeg rivala. Dugo je Milojevićev tim bio lider, ali je ovog proleća upao u rezultatsku krizu i prepustio je prvo mesto.

Izabrane vesti

El Fardu Ben i njegovi saigrači nemaju nijednu pobedu u poslednja četiri kola, posle tri uzastopna remija u prošlom kolu su u Nikoziji izgubili sa 2:0 od Apolona.

Imali su posle toga dve nedelje da se konsoliduju, prošlog vikenda se nisu igrale prvenstvene utakmice. Dobili su na treningu pred put u Limasol podršku navijača, koji su došli da „podignu“ ekipu.

18.00: (2,65) Aris Limasol (2,95) APOEL (2,75)

Tom prilikom nekadašnji strateg Čukaričkog i Crvene zvezde im se obratio preko megafona.

Borićemo se do poslednje kapi znoja. Uradićemo sve što je do nas da budemo šampioni na kraju. Biće to težak put i vi to morate da razumete. Mi protiv svih! Ova deca će dati sve od sebe i nadamo se da ćemo na kraju da uspemo“, poručio je Milojević.

S druge strane, Aris je u odličnoj formi. Pobedio je na poslednja tri meča, bez primljenog gola. Redom je savladao AEK iz Larnake (4:0), Apolon (1:0) i Omoniju (3:0). Već 11 utakmica ne zna za poraz (devet pobeda i dva remija), od meča sa APOEL-om u Kupu Kipra, kada je u Nikoziji bilo 4:2.

Pre tog meča Milojević je vodio ekipu dva puta protiv Arisa i u ligi, ali tada se nije radovao. U septembru je poražen kod kuće sa 1:0, a potom su sredinom decembra u Limasolu odigrali 1:1. Posle ovog, predstoji im još jedan susret u plej-ofu, u Nikoziji.

--------

Poslednja etapa trke za pola miliona dinara!!!

DANAŠNJI IZAZZOV: pogodi najduži tiket sa parovima 1,25 i više

--------

KIPAR 1 (PLEJ-OF) - 31. KOLO

Subota

Apolon – Pafos 0:1 (0:1)

/Abdurahimi 25/

AEK Larnaka – Omonija 2:0 (2:0)

/Đurko 9, Faradž 34/

Nedelja

18.00: (2,65) Aris Limasol (2,95) APOEL (2,75)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Kipar 1Vladan MilojevićEl Fardu BenAPOELAPOEL NikozijaAris Limasol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara